Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
moja deklaracja |
szkolatanca. To Ty jestes Ewelina?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: moja deklaracja |
Kraków w czwartek , Toruń w sobotę...
|
|
Jest w Toruniu bar typu zapłać i jedz do woli. Serwują tam różne pizze na slajsy oraz makarony na wiele sposobów. Wchodzisz i za 15 złotych jesz do woli. Za napoje i sałatki płaci się dodatkowo. Czy coś takiego przydało by się w Łomży i czy by się utrzymało ?
|
|
ZALEŻY ILE LUDZIE BY WPIERDALALI
|
|
Komendant Główny Policji, uwzględniając wyniki analizy kadrowo-etatowej jednostek organizacyjnych Policji wyznaczył na dzień 16 listopada 2010 r. termin przyjęcia do służby w Policji, w ramach procedury konkursowej oraz dla osób, które odbyły służbę kandydacką w oddziałach prewencji Policji. Rozdysponowany limit dla poszczególnych komend wojewódzkich (Stołecznej) Policji przedstawia poniższa tabela: l.p. KWP/KSP Łączny limit przyjęć w ramach procedury konkursowej oraz dla osób, które odbyły służbę kandydacką w OPP 1 Białystok 8 2 Bydgoszcz 89 3 Gdańsk 124 4 Gorzów Wlkp. 91 5 Katowice 0 6 Kielce 14 7 KSP 82 8 Kraków 0 9 Lublin 0 10 Łódź 25 11 Olsztyn 44 12 Opole 0 13 Poznań 47 14 Radom 35 15 Rzeszów 9 16 Szczecin 4 17 Wrocław 49 RAZEM 621 ZNOWU KRAKÓW POMINIĘTY... !!!!!!!!!!! :(
|
|
*X*X* ty masz duzy zwrot, więc się nie dziwię, że sie cieszysz. Ale jak mi wytłumaczysz taka rzecz, że ktoś miał 18 kresek i miał dopłacić, a ktoś miał 20 kresek i miał zwrot? Albo, że ktoś w ubiegłym roku przy większej ilości kresek miał zwrot, gdy teraz oszczedzał miał mniej kresek a mimo to ma dopłacić? To jest sprawiedliwe?
|
|
ja tam zawsze przy radarze 3mam sie wolno ale tolerancja radaru wynosi do około 65 więc jak nie przekroczyłeś to spoko. " Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |