poniedziałek, 16 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
moja deklaracja

szkolatanca. To Ty jestes Ewelina?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: moja deklaracja

Kraków w czwartek , Toruń w sobotę...

Jest w Toruniu bar typu zapłać i jedz do woli. Serwują tam różne pizze na slajsy oraz makarony na wiele sposobów. Wchodzisz i za 15 złotych jesz do woli. Za napoje i sałatki płaci się dodatkowo. Czy coś takiego przydało by się w Łomży i czy by się utrzymało ?

ZALEŻY ILE LUDZIE BY WPIERDALALI

Komendant Główny Policji, uwzględniając wyniki analizy kadrowo-etatowej jednostek organizacyjnych Policji wyznaczył na dzień 16 listopada 2010 r. termin przyjęcia do służby w Policji, w ramach procedury konkursowej oraz dla osób, które odbyły służbę kandydacką w oddziałach prewencji Policji.

Rozdysponowany limit dla poszczególnych komend wojewódzkich (Stołecznej) Policji przedstawia poniższa tabela:

l.p. KWP/KSP Łączny limit przyjęć w ramach procedury konkursowej oraz dla osób, które odbyły służbę kandydacką w OPP
1 Białystok 8
2 Bydgoszcz 89
3 Gdańsk 124
4 Gorzów Wlkp. 91
5 Katowice 0
6 Kielce 14
7 KSP 82
8 Kraków 0
9 Lublin 0
10 Łódź 25
11 Olsztyn 44
12 Opole 0
13 Poznań 47
14 Radom 35
15 Rzeszów 9
16 Szczecin 4
17 Wrocław 49
RAZEM 621

ZNOWU KRAKÓW POMINIĘTY... !!!!!!!!!!! :(

*X*X* ty masz duzy zwrot, więc się nie dziwię, że sie cieszysz. Ale jak mi wytłumaczysz taka rzecz, że ktoś miał 18 kresek i miał dopłacić, a ktoś miał 20 kresek i miał zwrot? Albo, że ktoś w ubiegłym roku przy większej ilości kresek miał zwrot, gdy teraz oszczedzał miał mniej kresek a mimo to ma dopłacić? To jest sprawiedliwe?

ja tam zawsze przy radarze 3mam sie wolno ale tolerancja radaru wynosi do około 65 więc jak nie przekroczyłeś to spoko.

" Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org