Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Co robią |
Czezek masz jakiegos linka na temat tej sprawy w Białymstoku? Chętnie bym poczytała co i jak. Ja dostałam 2 stowy zwrotu. Ale co Z tego jak marzłam cała zimę. Kaloryfer odkrecałam tylko na noc w jednym pokoju na trójkę. Znajomi maja mały domek. Kupią opał za 3000 i mają cieplutko cała zimę. A w blokach? To się w głowie nie mieści zeby płacic tyle kasy za nic.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Co robią |
Autor: madas5 (194.6.204.---) Data: 09-02-09 23:10 Oczywiście spodziewałem się wypowiedzi typu: Ty jesteś facetem i nie jesteś w stanie sobie wyobrazić tego bólu. Ciekawe czy Ty jesteś sobie w stanie wyobrazić ból podczas zmiażdżenia stopy? I zapewniam Cię było bez znieczulenia. Hehehehe, niezłe porównanie - ból przy zmiażdżeniu stopy jest jednorazowy i chwilowy, później boli, bo boli, ale natężenie już nie takie. Popytaj kobiet jak rozwija się ból porodowy i ile godz trwa to pewnie zmienisz zdanie;). Nie oceniam - bo każdy ma swój indywidualny poziom, ale nie możesz w ten sposób podchodzić chłopie;)
|
|
████---█---█-███-█--██--█---█ █----█---█---█----█--█-█--█-█--█ ████---█---█---█---█-███-██ █------█-█---█--█----█-█--█-█--█ █████---██--███-█-█--█-█---█ _____(█♥█)__________(█♥█) ___(█♥█♥█♥█)_____(█♥█♥█♥█) _(█♥█)______(█♥█♥█)____(█♥█) _(█♥█)_______(█♥█)______(█♥█) _(█♥█)________ (♥)_______(█♥█) __(█♥█)________________(█♥█) ___(█♥█)______________(█♥█) _____(█♥█)__________(█♥█) _______(█♥█)______(█♥█) __________(█♥█)(█♥█) _____________(█♥█
|
|
2 komiksy ;P
|
|
http://www.amazonka.pl/photo/ja/-d/ja-diablica_katarzyna-berenika-miszczuk-99901636366_978-83-7414-824-5_600.jpg
|
|
cmok w ...................:):):):):)
|
|
buziol h0j :):):)
|
|
nie powinni istniec, bez odrobiny godnosci, szmatlawce chowajacy sie za maska przyzwoitosci
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |