Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Upadlina idzie w UE |
Witam Z tym że do prania nie używa się pary nie mogę się zgodzić, jest wiele firm które oferują odkurzacze parowe dzięki którym piorą tapicerkę samochodową i nie tylko taką.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Upadlina idzie w UE |
tak ! :D
|
|
szczebiotka, jestes tak zalosna i probojesz sie upodobac na tym forum, ze az sie zygac chce, najlepiej zmien nick na klon_jasiu_smietana albo cos w tym stylu
|
|
brawo , tak trzymaj!
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Ja muszę dopłacić prawie 1000 zl. Bez kilku złotówek. Podajcie proszę w jakich spółdzielniach mieszkacie. Ja w Perspektywie. W tym roku niby mam nagrzane dwa razy więcej niż w poprzednim w każdym pokoju... To jest po prostu nie możliwe. Postanowiłam w tym roku chodzić po mieszkaniu w 5 swetrach, kilku bluzach, kilku parach skarpet, ale kaloryfera nie odkręcę ;)
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
oj chyba ten kawalek mi sie podoba
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Autor: Daniela (---.introlan.pl) Data: 12-10-10 23:13 . Jesli nawet jestes w szpitalu zajmuje sie toba profesjonalnie, sam wykonuje zabiegi jesli jego o to po prosisz do tego jest przy pacjetce caly czas interesuje sie (jesli jestes jego pacjentka). W takim razie czy to jest uczciwe wobec innych pacjentek szpitala? Prywatnie otrzymuje kasę za wizytę a w szpitalu za państwowe powienien każdy lekarz opiekowac się równie solidnie każdą pacjentką - a nie swoją tylko!! rudy błazen z druhem
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Potrzebuję informacji gdzie w Łomży lub w jej okolicach można wypożyczyć naczynia, talerze,sztućce, szklanki itp. Z góry dziękuję za pomoc:)
|
|
za takie postepki nalezy karac, ktos swintuszy
|
|
ahahah!
|
|
kup sobie dom i go ogrzewaj, jak ci nie pasi
|
|
A o wzroście cen MPEC-u nie słyszeliście? Skoro cene wzrosła a zaliczki na c.o. nie, to jasne że bedą dopłaty. Narzekanie, narzekanie, narzekanie...
|
|
Antynka no trzeba ponarzekać, bo jak tu być spokojnym, że płaci się za cos czego sie nie ma?
|
|
Polecam 3 ciekawe linki ;) http://www.youtube.com/watch?v=sDbmmlijLpw http://www.youtube.com/watch?v=HGVcP86DDVQ http://www.youtube.com/watch?v=hD-KPt9fCY0 Nie oglądać po obiedzie!!!!!!!!! ;)
|
|
████---█---█-███-█--██--█---█ █----█---█---█----█--█-█--█-█--█ ████---█---█---█---█-███-██ █------█-█---█--█----█-█--█-█--█ █████---██--███-█-█--█-█---█ _____(█♥█)__________(█♥█) ___(█♥█♥█♥█)_____(█♥█♥█♥█) _(█♥█)______(█♥█♥█)____(█♥█) _(█♥█)_______(█♥█)______(█♥█) _(█♥█)________ (♥)_______(█♥█) __(█♥█)________________(█♥█) ___(█♥█)______________(█♥█) _____(█♥█)__________(█♥█) _______(█♥█)______(█♥█) __________(█♥█)(█♥█) _____________(█♥█
|
|
████---█---█-███-█--██--█---█ █----█---█---█----█--█-█--█-█--█ ████---█---█---█---█-███-██ █------█-█---█--█----█-█--█-█--█ █████---██--███-█-█--█-█---█ _____(█♥█)__________(█♥█) ___(█♥█♥█♥█)_____(█♥█♥█♥█) _(█♥█)______(█♥█♥█)____(█♥█) _(█♥█)_______(█♥█)______(█♥█) _(█♥█)________ (♥)_______(█♥█) __(█♥█)________________(█♥█) ___(█♥█)______________(█♥█) _____(█♥█)__________(█♥█) _______(█♥█)______(█♥█) __________(█♥█)(█♥█) _____________(█♥█
|
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |