Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Tego jeszcze nie było !!! |
już sie naćpałaś ??? admin cwelu wypierdol tego pojeba z forum , chyba ze kręcą ciebie osoby upośledzone psychicznie
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Tego jeszcze nie było !!! |
nie wiem czy bajki tez mozna do ksiazek zaliczyc?
|
|
A ta jak zwykle ma coś mądrego do powiedzenia.
|
|
A póxniej spółdzielnie dziwią się skąd tylu dłużników.
|
|
DUZO ALBO I JESZCZE WIECEJ. ale wytlumacz o co tobie chodzi??
|
|
fider castro napisał(a): > Szczebiotka to znudzona życiem blondynka, której już Polak > nie wystarczy aby zaspokoić swoje ambicje prowadza się z > kolorowymi a gdy i on ma dość jej przesiaduje z nudów na > forum. Sfrustrowana tania kobieta na obczyźnie, wiecznie > marudzi i zrzędzi na wszytko i wszystkich. Trzeba jej > prawdziwego chłopa co ja do poziomu sprowadzi http://www.youtube.com/watch?v=hZPfuSRNJHspierdolisz glupoty
|
|
Treść jest ukryta
|
|
sie weś lepiej za kolekcjonowanie kapsli od piwa, a nie sie łapiesz za te kurestwo. DiDi
|
|
1. nie zawsze krocze jest nacinane, nacinaja gdy samo nie peknie( jesli samo peknie to w najslabszym miejscu i wtedy latwiej i szybciej sie goi, bo jesli natna to tam gdzie im odpowiada i troche bedzie pobolewalo) 2. Ja osobiscie mialam rok temu cesarke wiec co do porodu naturalnego to z tym sie nie orientuje ja mialam znieczulenie podpajęczynowkowe 3... 4.Owszem w pierwszej fazie porodu mozna korzystac z prysznica i pilki 5... 6... 7. Tak polozne caly czas doradzaja przy marmieniu naturalnym ja osobiscie mialam rozne doswiadczenia :) w Łomży jest polozna ktora jest miedzynarodowym konsultantem laktacyjnym naprawde bardzo fajna kobietka
|
|
Admin, powinieneś kasować takie odzywki w stylu Pifpaf, trzeba walczyć z chamstwem. Pifpaf jeśli się już zwracasz do kogoś to wypadałoby użyć wielkiej litery w słowie 'Ty' , zwłaszcza do kobiety. Widać że jesteś chamem bez szkoły i do tego zapewne małoletnim, jeśli masz więcej niż 13 lat to tym gorzej da Ciebie. pozdrawiam.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |