sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Co robią

Czezek masz jakiegos linka na temat tej sprawy w Białymstoku? Chętnie bym poczytała co i jak. Ja dostałam 2 stowy zwrotu. Ale co Z tego jak marzłam cała zimę. Kaloryfer odkrecałam tylko na noc w jednym pokoju na trójkę. Znajomi maja mały domek. Kupią opał za 3000 i mają cieplutko cała zimę. A w blokach? To się w głowie nie mieści zeby płacic tyle kasy za nic.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Co robią

Autor: madas5 (194.6.204.---)
Data: 09-02-09 23:10

Oczywiście spodziewałem się wypowiedzi typu: Ty jesteś facetem i nie jesteś w stanie sobie wyobrazić tego bólu. Ciekawe czy Ty jesteś sobie w stanie wyobrazić ból podczas zmiażdżenia stopy? I zapewniam Cię było bez znieczulenia.

Hehehehe, niezłe porównanie - ból przy zmiażdżeniu stopy jest jednorazowy i chwilowy, później boli, bo boli, ale natężenie już nie takie. Popytaj kobiet jak rozwija się ból porodowy i ile godz trwa to pewnie zmienisz zdanie;).
Nie oceniam - bo każdy ma swój indywidualny poziom, ale nie możesz w ten sposób podchodzić chłopie;)

████---█---█-███-█--██--█---█
█----█---█---█----█--█-█--█-█--█
████---█---█---█---█-███-██
█------█-█---█--█----█-█--█-█--█
█████---██--███-█-█--█-█---█

_____(█♥█)__________(█♥█)
___(█♥█♥█♥█)_____(█♥█♥█♥█)
_(█♥█)______(█♥█♥█)____(█♥█)
_(█♥█)_______(█♥█)______(█♥█)
_(█♥█)________ (♥)_______(█♥█)
__(█♥█)________________(█♥█)
___(█♥█)______________(█♥█)
_____(█♥█)__________(█♥█)
_______(█♥█)______(█♥█)
__________(█♥█)(█♥█)
_____________(█♥█

2 komiksy ;P

http://www.amazonka.pl/photo/ja/-d/ja-diablica_katarzyna-berenika-miszczuk-99901636366_978-83-7414-824-5_600.jpg

cmok w ...................:):):):):)

buziol h0j :):):)

nie powinni istniec, bez odrobiny godnosci, szmatlawce chowajacy sie za maska przyzwoitosci

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org