Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Cejrowski: Polską rządzą |
szymonek nie posadzaj wszystkich o chorobe, nie wiem gdzie to wyczytales, jestem tu, bo mnie to bawi, mam 3 wymiar, to wszystko
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Cejrowski: Polską rządzą |
masz zajoba a nie 3 wymiar
|
|
Chyba mam problem - wstydliwy i .. nie wiem co dalej z tym czynić Pomóżcie. Pieczenie podczas oddawania moczu i gęsta, przypominająca ropę wydzielina. Do tego obrzęk sie pojawił.
|
|
w czasie przerwy, nie na lekcjach
|
|
|
pedałki :)
|
|
A i sympatyczny czasam i jestem :):):) Ale nie dla wszystkich :(:(
|
|
Przejdź się do Straży Miejskiej i się zapytaj ich albo jeszcze lepiej do samego dyrektora. A tak ogólnie to co on ci może zrobić jeżeli nie paliłeś na terenie szkoły, dyrektor nie jest twoim opiekunem ani nic z tych rzeczy.
|
|
Się nam w pogawędkę wciąłęś jak guma w dupę a tak miło zaczynało się robić :)
|
|
ale romantiko tematiko ulala ulalaaa... pasujecie do siebie, ja wam to mówię... Wredny i wyrozumiała- dobrana para :)
|
|
W biedronce wina nie podgrzewają :):)A przy cmentarzu łobuzeria rozbiła wszystkie latarnie :):):)
|
|
jawiemonawie Dla Ciebie też mam amły prezencik :):)
|
|
A mi wolno net działa buuu :[
|
|
Od Ciebie nic nie chcę rudy błazen z druhem
|
|
to żeś się w bagno wpierdolił , poznałeś pannę na moczarach ?? w XXI wieku takie choroby qrwa co za bagno , utną jajca przy samej dupie , Najważniejsza rada, Którą na koniec dlatego wykładam: Nie chodz do k.u.r.w.y, chociażbyś z pragnienia Usychał, tego czarciego nasienia Unikaj zawsze, choćby kapucyna Przyszło ci urżnąć, z nimi nie zaczynaj. Wiedz, że kloaką jest k.u.r.e.w.s.k.a potka, Że c.h.u.j.a wsadziłbyś jak do wychodka, Bo każdy, nawet najwstrętniejsze c.h.u.j.e, Jak do kanału, z c.h.u.j.a do niej pluje, . A c..hu.j twój godny jest chyba salonu. Jakżebyś potem mógł puścić się z żoną I do jej czystej, rozkosznej poteczki Wsadzać brudasa, co z śmierdzącej beczki Pił świńską rozkosz. Z tej ohydnej misy Wyniesiesz trypry, szankry, syfilisy, I jako człowiek będziesz upodlony. Czy dla kochanki, czyli też dla żony Tak dla mężatki, jak dla wdowy, panny, W czystości chowaj c.h.u.j.a nienagannej, Myj więc go co dzień, by się ser nie tworzył, A będziesz zdrowo i długo chędożył. tekst Tadeusz Żeleński-Boy Nowoczesna Sztuka Chędożenia
|
|
"....Spółdzielnia podaje, że sposobu zmiany naliczania zaliczek na poczet centralnego ogrzewania dokonała realizując wymóg ustawy o spółdzielniach mieszkaniowych, choć jak zgodnie przyznają Brodziuk i Michalak ŁKS jest pionierem takiego rozwiązania przynajmniej w północno-wschodniej Polsce."- - no i znależli się nowi pionierzy ! Kosztem naszych i tak już pustych kieszeni
|
|
Mam 600zł dopłaty !!!! Mam bardzo słoneczne mieszkanie. Przez lato temperatura w mieszkaniu była przeważnie 31 stopni (bo tyle miała temp. wody w akwarium bez podgrzewania) więc i wyparowało z podzielników odpowiednio dużo płynu. Nie mogę się przyczepić bo płyn nie spadł poniżej zera. Mam zero, w niektórych pokojach nawet +1 kreska ale sądzę że inni którzy nie mają tak słonecznych mieszkań (ja ostatnie piętro,blok nie ocieplony,dach to samo) zaczynają sezon grzewczy od +3-4 kreski. I jak to ma być sprawiedliwe jak ja na wstępie jestem do tyłu. Mieszkam 7 lat w tym mieszkaniu i raz miałem nadpłatę 50 zł chyba ze trzy lata temu jak zimy wcale nie było. co roku dopłata 200-600 zł!!!!! A wiem że inni z mojego bloku , z mojej klatki nadpłaty 500-600zł.
|
|
i tylko po to cała ta akcja? rudy błazen z druhem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |