Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Sputnik a Wolna Europa. |
Kur wa nic nie widzę.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
odpowiedź: |
teren szkoły tak pajacu, ale on jara poza terenem się nie afiszuj tu
|
|
Re: Sputnik a Wolna Europa. |
pustka? Pustka mnie rozgrzeje? Czy ja mam ją rozgrzewać? Ehhh...
|
|
P.S - a jeśli chodzi o to ,że poza terenem szkoły to chyba logiczne jest ,że sprzedaż wyrobów tytoniowych osobie pon. 18 roku życia jest przestępstwem i wówczas taka osoba ( sprzedający) może być pociągnięty do odpowiedzialności karnej ,a nieletni (palący) może być świadkiem owego przestępstwa. Poza tym palenie tytoniu przez osobę nieletnią jest to przejaw demoralizacji nieletniego. USTAWA z dnia 26 października 1982 r. o postępowaniu w sprawach nieletnich
|
|
Jezu czytaj uwaznie JESTEM PELNOLETNIA
|
|
Ok,w takim razie tak... Strażnik miejski nie jest wróżką i nie wie w jakim wieku jest dana osoba prawda? Aby się tego dowiedzieć musi osobę wylegitymować. Tak więc podstawa odnośnie legitymowania(spisywania) jest.
|
|
h0j to ze mam pojecie na ten temat to nie znaczy ze musze znac to z autopsji ...nie wiesz kto siedzi po drugiej stronie...:) pozdrawiam
|
|
ok, niech mnie legitymuja, ale jakim prawem to idzie dalej, do dyrektora?
|
|
Szatan!
|
|
moze to glupie pytanie ale czy przestawiles w ustawieniach "zapowiedz SAP"
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Pierwsze pytanie jakie należy sobie zadać to skąd wiedzą w jakiej uczysz się szkole? Co do informowania szkoły to wszystko zależy od umowy pomiędzy różnymi instytucjami, czasem zaś jedynie o wyrachowaniu urzędnika. Dodatkowo warto zapoznać się z regulaminem szkoły, który mowi o jej godnym reprezentowaniu poza murami. a tak na marginesie he takie rzeczy warto mieć w d.pie wkońcu ma się już te naście lat.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |