niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Czołem Panie Majorze!!! Polacy pamiętają!!!

Tak Nikola, zauważ tylko, że nawet szkole tanca na Polowej ciężko zebrac chętnych.
Wszyscy wpadli tam na hurra jak się otworzyła. Później z 3 grup zrobiła się jedna, reszta chyba w McDonaldzie.
ja na ten przykład wciąż czekam kiedy zbierze się grupa bellysalsa i taniec brzucha - jak dotychczas cisza.
A szkoda, bo byłam w ub roku na warsztatach tanca brzucha i muszę przyznać, że po nich mogłam policzyć sobie ilość mięśni na brzuchu - takie miałam zakwasy, czego nie miałam po Latino Solo.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Czołem Panie Majorze!!! Polacy pamiętają!!!

Na placu WZGS obok myjni samochodowej.Drugi zakład.Bardzo dobry mechanik i elektryk.!!!

co sądzicie o naszych łomżyńskich przedszkolach, które jest lepsze i gdzie łatwiej sie dostać ?

VB konkretnie !!!!!!!!!!!!!! o co chodzi o psy czy koty ??? jak zorientowalam sie SCHRONISKO JEST TYLKO DLA PSOW!!!!!!!!!!!!!!!!! WIEC TOBIE CHODZI O ZWIERZETA ?? CZY TYLKO O PSY!!!!!!!!!!!! Doskonale wiem , ze dla kotow nie ma miejsca!!!!!!!!!!!!!!! jak chcesz podam tobie przklady traktowania (kotow) zwierzat w bestialski sposob !!!!!!!!!!!! wiec napisz konkretnie - bo tylko konkrety mnie interesuja!

snobka - Schronisko Arka już dwukrotnie dostało od nas finansowe wsparcie. Były to symboliczne sumy, zebrane podczas poprzednich edycji Swapping Party, ale każdy grosz ma w tym przypadku znaczenie.
Na życzenie udostępnię Ci dokumentację przelewów :)

tonieja - jeśli pies to zwierzę, to to właśnie miałam na myśli :)
Zdaję sobie sprawę jak potrafią być traktowane inne zwierzęta. Ale sami nie naprawimy świata i nie uchronimy wszystkich istot na tej planecie. Na razie pomóżmy bezdomnym psiakom ze schroniska. Potem pomyślimy o łomżyńskim oddziale PETA ;)

Gdzie najtaniej usunąć nadżerkę?

eee a ja tam standardowo do Egiptu, słońce, plaza, aqua park, baseny 33 stopnie, już są fajne oferty od 1200-2300pln i all inclusive i nie piszcie że każdy Polak lata do egiptu, po prostu kocham słońce i przedłużam se wakacje
pozdro

rudy błazen z druhem

no i mam racje Turcja 1398 pln/ 1 os w ollu hotel 4+* wylot 27 pażdziernik a jak wiecie tam karmią bardzo dobrze a i zabawić jest gdzie a cena pełna i jeszcze powiedz że w górach taniej i żreć dadzą i piwo i drinki :)

a co sądzicie o Marzenie Podeszwik-Malinowskiej?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org