Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pracy dla Łomżyniaków nie ma ? |
Adama Rogińskiego Salon "Ula" - hotel Polonez I "Edena" na Nowogrodzkiej
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pracy dla Łomżyniaków nie ma ? |
70 za pol goziny
|
|
|
kurde jak mozecie gadac o kims takie farmazony ... grejdus to moj sasiad i jest spoko a kabaryna robil mi dziare pare lat temu i niezle zrobil wszystko sterylnie i ok ladnie sie szybko zagoilo ...
|
|
heehhe przy prymie gdzie kolwiek co to za różnica , idź poproś żeby dali gdzieś jechać sprawdizić i tyle , nie rozumiem takich pytań , jak chcesz kupic auto to idź i kup .
|
|
ja polecam Pana Karola Ruckiego 601-238-676 super podejście. robiłem u niego kurs i zdałem za 1 razem. Cena za godzinę nie pamiętam doklanie ale w granicach 35-40 Pozdrawiam
|
|
skoro nie masz klucza to jest nie legalny!! nie powinienes sobie instalowac, po pierwsze dlatego ze sie o to pytasz!i po 2 to nie miejsce na to
|
|
Peja Slums Attack-997 Ludwig Van Bethoven - Dla Elizy
|
|
Pani Narewska - polecam , nauczy każdego i wszystkiego co z chemią związane i nie ma tak wielkich wymagań finansowych jak Pani z I LO... ;]
|
|
Polecam Krynicę Górską z jej infrastrukturą zimową. Ceny pensjonatów całkiem umiarkowane. Szukaj w necie
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |