Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
CHRZANOWSKI MA NAS ZA DEBILI |
Moja dziewczyna ma niedługo studniówke. Potrzebuje dobrego fryzjera. Dobrą opinią cieszą się fryzjerzy: U Adama Rogińskiego W salonie "Ula" - hotel Polonez I "Edena" na Nowogrodzkiej Co mi doradzacie?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: CHRZANOWSKI MA NAS ZA DEBILI |
|
|
świetną bezpłatną alternatywą dla offica jest open office.
|
|
|
2late2sql napisał(a): > jedyna i najlepsza drukarnia Kamil Borkowski ul. Łąkowa 3 przeciez ja o tym wiedzialam od poczatku
|
|
elektrowstrzasy
|
|
Witam u którego z instruktorów prawa jazdy można wykupić godziny jazdy,chodzi mi ile chcą za godzinę ??
|
|
u kazdego, na tym polega ich praca.
|
|
warto kupić auto z komisu, jeśli tak to który polecacie ?
|
|
jesli jakas malolata wydziarga sobie inicjaly chlopaka to nie znaczy ze ma je usunac lepiej go przerobic mniej kosztowne mniej bolesne a moze zdzialac cos fajnego (nie zawsze0 ale bardzo mozliwe. A moze wie ktos ile w ostrolece kosztuje dziara tak 5na 5cm??? rudy błazen z druhem
|
|
witam, w nocy z 9 na 10 października zaginął mi potfel wraz z dokumentami w klubie Yam cafe jeżeli ktoś go znalazł proszę o kontakt na maila areckii20@wp.pl nagroda dla znalazcy !!!
|
|
tak czytam posta, i zastanawiam się...czy to faktycznie źle, że ktoś akurat przez Internet szuka, czy chciałby znaleźć swoją drugą połówkę. Mamy XXI wiek - wykorzystujemy komputery w codziennym życiu, pewnie większość z nas nie wyobraża sobie dnia bez komputera i Internetu a co za tym idzie wiadomo, że dużo czasu właśnie tak spędzamy - siedząc przy komputerze. Skoro robimy przez net przelewy bankowe, kupujemy ubrania, sprzęt AGD, sprawdzamy pocztę, pogodę i horoskop to dlaczego nie wykorzystać tego też do znalezienia bliskiej sobie osoby? Pewnie część z Was powie, że lepiej wyjść z domu, do ludzi i wtedy na pewno pozna się kogoś wartościowego, ale nie oszukujmy się, jak wielu jest ludzi na tyle odważnych, którzy podejdą i zagadają do osoby która wzbudziła zainteresowanie? Fakt, szukanie przez net to trochę pójście na łatwiznę, ale przecież dążymy do tego żeby ułatwiać sobie życie, czyż nie tak ?
|
|
Szczebiota, tą Twoją ironię zrozumieją chyba nieodpowiedni ludzie rudy błazen z druhem
|
|
Christ Rap i premiera w radiu Nadzieja- kuuuul zią von chrupka
|
|
ale ciepło jest, nie ? :) ale super ojeeeej buziale cmoki c cccc ccc c c cc ccc c c c c c c cc c ccc, we Francji jest jeszcze cieplej, tam pomarańcze się dopiero zrywa rudy błazen z druhem
|
|
|
dobra płyta. szczególnie 5 track. pozdro
|
|
mam dosyć reklam na polsacie ! teraz to mnie wkurw:liście !
|
|
na_zawsze hahaha co Ty opowiadasz. Bardziej tłusta od haburgera golonka nie raz mi się zepsuła. Bułka też ma tyle tłuszczu heheh? TAK? Mi chleb pleśnieje po kilku dniach
|
|
Albo bobra jako zębów... rudy błazen z druhem
|
|
|
|
hej,ja mam dom prawie 800 m i posadzki ostatnio wylewali mi chlopaki ze starej lomzy BUD-BEST Adam i Krzysztof Dybicz.jestem bardzo zadowolona posadzki pod laser (rowne i gladkie jak szklo) naprawde polecam.
|
|
A ja mogę polecić wam zespół NON-STOP. Wszystko co chcecie o niech wiedzieć jest na stronie www.non-stop.za.pl. Byłam na weselu, na którym grali. GODNI POLECENIA
|
|
polecam THE NEXUS BAND www.nexusband.pl bawilam sie na przeroznych imprezach weselach i sylwestrach za granica jak i w polsce i oni byli najlepsi.ostatnio na sylwestrze bylo 25 osob ktore jechalo 320 km aby bawic sie w lokalu gdzie oni grali.ja w tym roku sylwestra chce spedzic tam gdzie oni graja nawet gdybym miala jechac 500 km to pojade.
|
|
burczymucha i jun: no to gdzie te Wasze fotki? Po co zabierać głos na forum, jeżeli nie ma się nic do zaoferowania? Dziękuję ryskago za kontakt. rudy błazen z druhem
|
|
antek zastanawiam sie , czy kiedys bedzie twoja?
|
|
e jakiś bilet może być za 5 ciekawy mecz szkoda że nie przy światłach zrobili he....
|
|
mow o sobie
|
|
|
myślę, ze bilety będą po 5 i po 10 zł. , tak jak na każdym meczu dotychczas rozegranym przez Perspektywę, za wszytsko trzeba płacić ochrona, stadion sędziowie, itp, a z drugiej strony każda złotówka idzie na poztrzeby klubu, czyli nie powinno być szkoda zapłacic za bilet.
|
|
mowily mi,ale to nie pomaga, wiec sie grzecznie pytam, bo mi jednak zalezy na nauce
|
|
jak trwaja prace poszukiwawcze?
|
|
dziekuje za mila rozmowe, wykazalas sie duza inicjatywa
|
|
pensjonat Litworówka w Poroninie obok Zakopanego, mają swoja strone internetowa wiec mozesz wejśc i sobie obejrzeć , naprawde warty polecenia
|
|
gdzie ich szukac?
|
|
ciekawi mnie czy o tej akcji schronisko Arka wie :) hehe
|
|
na w/w zajęcia chodzę w maxdance do dziewczyny- Angelika się nazywa i robi to świetnie. Z tego co wiem wiem to jest 6 grup zumby do wyboru. Enya ja też czekam na bellysalse , ale instruktorka jest z białego i nie ma wolnych terminów.\ Facet prowadzi tylko latino i kursy.
|
|
Zrobią bilety - OK, nie - też dobrze. Ciekawe jest jednak to, że p. Łada zapowiadał, że Perspektywa gra dla przyjemności, nie dla kasy i oni swoich spotkań biletować nie będą :-)
|
|
no własnie czytałam na temat Pani Głuszkowskiej ze raz usunie a pozniej za pół roku znowu trzeba isc na usuwanie i znwou tyle samo płacić. to lepiej mi zapłacic te 250 zł niż 150 za pierwszym i drugim razem.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |