Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
W normalnym kraju... |
Ale na jaką ? .
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: W normalnym kraju... |
Zaraz zaraz nie każdy napewno wie o co tu chodzi. :|
|
|
To już nawet mandaty i fotoradary niepomagają na piratów drogowych ? to jaka będzie nowa metodana łapanie piratów drogowych ?
|
|
Widzisz i są kluby :D użytkownik usunięty
|
|
Pomogę ci |
Nazwisko też mu pomogło. .
|
|
tylko wielka szkoda ze duza czesc tych osob jeszce nie pokonczyla aut .
|
|
chcialbym zobaczyc warunki przetargu i kto go wygral, a kto faktycznie bedzie wykonawca.
|
|
Co powiecie na zlot łomżyńskich i okolicznych skuterowców? Morze jakies propozycje?
|
|
A' propo wizyty Pawła Kukiza i Piersi to był najlepszy koncert ostatnich lat. Była niesamowita atmosfera pomimo lejącego deszczu. A Szymon Wydra przecież był niecałe dwa lata temu w Yamie i to był bardzo przyjemny występ. Moim zdaniem albo powinni zapraszać porządne zespoły albo w ogóle nic nie organizować.
|
|
Czyżby |
jeśli ten prezes chce z naszego stadionu zrobić bezpieczny obiekt, to niech lepiej na początku sam sie uspokoi. Zaczoł od wyniszczania zespołu teraz przechodzi na kibiców. Czy on nie rozumie tego, że im więcej będzie nas prowokował tym bardziej to jemu nie na ręke. jedno jest pewne panie K. MY SIE NIE PODDAMY!!! PIŁKARZE I ZARZĄD SIE ZMIENIA, KIBICE ZOSTAJĄ .
|
|
polecam http://www.gpa.of.pl/
|
|
Dzieki, za info. Mam OPLA Vectre A 1,8. No i czasmi musze pogrzebac przy samochodzie. Na stronach Klubu Vectry wyczytalem wiele interesujacych rzeczy i chcialem skonsultowac co i jak wymienic, ulepszyc, zrobic, kupic, uzywac itd. Dzieki za rozwiniecie tematu.
|
|
Coraz częściej mówi się o paranoi tego człowieka |
kamillo dostałes skuter to po osiedlu sobie pośmigaj .
|
|
http://www.naszawitryna.pl/jedwabne_176.html Na tej stronie znajduje się tekst pt. "Gross przemilczeń" autorstwa Piotra Gontarczyka. Z tego co pamietam (bo cosik tam czytałam pana Grossa, tyle że dawno), to zbyt często Gross opiera się na dowodach w stylu: "jeden facet mi powiedział, że coś tam widział". Żadko też przedstawia relacje dwóch stron i odnosiłam wrażenie, że nie przytacza całych relacji. użytkownik usunięty
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |