Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PO chciało sprzedać lasy, by zapłacić Żydom |
P.S Ma ktoś numer do Rampy Vip?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PO chciało sprzedać lasy, by zapłacić Żydom |
.
|
|
tak bo zaznaczylem ze przyglupkow ktorzy nie umieja wstawic + lub - tylko pisza swoje zabobony traktuje jako plus rudy błazen z druhem
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=4D1suCNGzf0 wiem ze to stara piosenka , ale mi sie podaba chcialabym wiedziec czy wiele jest osob na tym forum, ktore podzielaja moje zdanie?
|
|
to, że ktoś użył mojego loginu w celu zdyskredytowania mnie, nie jest już moją winą, rozlicznych postów było wiele, a choć forum to nie należy do najczęściej przeze mnie odwiedzanych nie zwróciłem na to uwagi, dziękuję za zrozumienie i cieszę się że zostałem zrozumiany. Cóż, ciekawe w jaki sposób podsycając jedną lub drugą stronę można dojść do konfliktu tak otwartego i niezgodnego z żadnymi normami. Czy jestem osobistym chirurgiem - cóż, raczej publicznym bo służę ludziom, nawet tym którzy okazują się pozbawieni kultury i wszelkiego dobrego smaku. Prosić o zrozumienie, nie będę bo widzę że to obce słowo niektórym ludziom, tłumaczyć również się nie będę ponieważ jest to poniżej mojej samooceny. A jeśli ktoś (ktokolwiek to jest), dostaje na chleb od kogoś, kogo później obgaduje, poniża i krytykuje to jest to nie tylko sprawa osób zainteresowanych ale również innych. Ubolewam, że ktoś (mam na myśli tych którzy oczerniają niewinnych) był w stanie wywołać taki konflikt. Z mojej strony jest tylko zapewnienie, że będę się od takich ludzi trzymać z daleka. Pozdrawiam serdecznie < wieczne im odpoczywanie >
|
|
o Matko, co za świat... proponuje znaleźć "prywatnego" fryzjera i nie ma problemu z usługą w salonie(własny dom jest salonem) , obgadywaniem, rozmowami przez telefon, a czas który poświęca fryzjer jest tylko dla klientki...i po kłopocie. A takie kłótnie kto, za co, dla kogo... co to komu pomoże? co najwyżej zaszkodzi :) Pozdrawiam
|
|
markowa chłopak ma całą noc, to pewnie jutro z rana całą litanie wklei :) w ciemnościach egipskich będzie pisał, a rano tylko ctrl+v i buźka uśmiechnięta :) rudy błazen z druhem
|
|
szczebiotka to właśnie ja mam taką :)
|
|
jeśli ktoś szuka na necie jest na jednej stronce fajny plik z wieloma gierkami z pegazusa na kompa (przez emulator..:), też kiedyś sobie zgrałam, bo sentyment za pegazusem i atari został...:) to były czasy..:)
|
|
w adventure island ktoś grał?:)
|
|
WIADRO KOKSU musi się wylansować na forum... „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
Stary Testament
|
|
no co ty nie powiesz???znam Pana Zbyszka i wiem jak to dziala, i wez pod uwage ze nikt tu nikogo nie obraza wiec racz laskawie tez okazac troche szacunku innym uzytkownikow forum
|
|
ktoś-coś freszpałer jest na takim etapie życia,że niestety nie może sobie pozwolić na 24h...to na razie konkury, spotkania przy przyzwoitce itp. ;p Freszpałer ja z sympatii tak piszę, dobry pomysł na prezencik :) Koleżanki z klasy będą jej zazdrościć ;p < wieczne im odpoczywanie >
|
|
dobrze podkreslony zarost , tez jest ladny a myc sie trzeba systematycznie i bez zartow
|
|
Witm,możecie polecić dobrego adwokata od prawa rodzinnego,chodzi mi o rozwód i opiekę nad dzieckiem,z góry dziękuję
|
|
szczebiotka ,siedzisz w domku mama smaży kotlety,kartofelki no i musi być do tego zasmażka .Pewno,nie pracujesz i męczysz rodziców daj kasę. I kto tu nazywa psy darmozjadami.
|
|
1000
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |