sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
gwał a biskup.

Jak otworzysz to weź mnie na instruktorra, ok?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: gwał a biskup.

MTU ;)

o wlasnie jak sie nie podoba to niech zmieni sobie prace a jak nieuk to juz nie moja wina ze nie nadaje sie do innej pracy. Kurierzy w innych firmach rozwoza czasami do 22 przesylki i tam zadnego zgrzytu u nich nie ma a mi powiedzial cytuje " ze do 20 to on nie bedzie rozwozil listow" heh smieszne to tak jak ja bym powiedzial dla swojego szefa ze od 12 mam sieste i nie pracuje. A jaka konsekwencja tego by byla to kazdy chyba wie.

hehe napewno nie wystawie Opel stan ma dobry tylko te ... zderzaki jakies ch... pomalowane byly dlatego pytam :) dzieki za odp

Zalecenie odstawienia niemowlęcia od piersi matki, mówi samo za siebie o "mądrości" lekarza :-( tak samo zresztą jak podawanie inhibitorów pompy protonowej (leki antyrefluksowe) u 2-3miesięcznych dzieci bez szczegółowej diagnostyki .
Rodzice - zastanówcie się czy potrzeba faszerować dzieci od pierwszych miesięcy życia lekami, które nie mają rejestracji w terapii małych dzieci!!!

za element sie placi z 400 zl .

słyszałaś o Filharmonii Kameralnej w Łomży??

na Wojska Polskiego 9 tam stroją

przyciskaj dobrze papierem sciernym- angellica
jak juz pracujesz, to pracuj dobrze

Co za jeleń, wracaj do swojego "życia" i odwiedź dziewczynę i ziomków na NK. Czekam na informacje od konkretnych ludzi, pozdro.

PS.
żeby ktoś był w domu to listonosz by tą przesyłkę przyniósł , ponieważ lepiej ją doręczyć niż poźniej siedzieć na poczcie i opisywać 5 min jeden niedoręczony list, ale ludzie zawsze przychodzą na poczte i mówią , że był w domu , bo może i był ale na balkonie , w łazience czy nie słyszał pukania, przyjdzie taki jeden z drugim na poczte rozedrze chałąpe , chłopinie zabiorą premie , potem sie okarze że faktycznie był na balkonie , ale poźniej nie przyjdzie na poczte i przeprosi listonosza, wiem bo sam byłem świadkiem , dużą przesyłkę przyniesie jeśli wie ,że ktoś bedzie na 100% w domu, a po drugie duże przesyłki wysyłą się paczką , popieram pracę listonoszy , nawet jeśli ona nie jest do końca wykonana tak jak być powinna bo rozumiem człowieka, mi nie zaszkodzi przejść sie na pocztę o samemu odebrać , a po drugie zawsze można sie dogadać z listonoszem , może zawsze zostawić u sąsiada czy cokolwiek , POZDRO dla listonoszy z Placu Pocztowego

muahahhaha

Treść jest ukryta

ja "niewiedzo" to olać :P

a pisząc faceci, masz na myśli osobników w jakim wieku ? :D gimnazjum czy ly ceum?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org