Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zmiana Gminy Łomża na Lepsze??? |
a dokładniej???jeśli wiesz racz napisać ;p ;p konkrety proszę koonkrety ;p
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zmiana Gminy Łomża na Lepsze??? |
mam to samo jestem w domu a mimo to zostawia na poczcie pewnie ten sam listonosz;),
|
|
japoniec2010 i tak dla Pana wiadomosci Pan Zbyszek z Unitechnika nie naprawia tylko przyjmuje ten sprzet i wysyla do warszawy:P wiec prosze mi tu o wszechwiedzy nie pisac
|
|
nie to co ty, do zambrowa sam dzwonisz, przeciez tak latwiej Kraj piękny tylko ludzie ku...wy
|
|
zależy jakiej są orientacji seksualnej...
|
|
to nelli odzywaj się na maila i będziemy stroić ;dd Kraj piękny tylko ludzie ku...wy
|
|
Ogolone paszki mieć wygodnie jest :) niuniuniu na dole...też wygodnie i estetyczniej to wygląda, a jak ktoś ma małego fiflaka, to wizualnie mu wydłuży ;) Kobiety może i lubią mężnych kudłątych mężczyzn, ale z mojego doświadczenia wynika, że las pod pachami nie jest mile widziany.
|
|
widze ze kolega chcial zalozyc temat trendy , hejzot nie widzialem jeszcze faceta na ziemi z wlochami do lokci, zmień towarzystwo. Ja raz tylko zgoliłem w zyciu pod pachami i wcale mi nie urosly większe, jest ich malo i nie musze nic golic i wygląda to bardziej męsko niz ogolone jak u baby.
|
|
Rolling Stonesi mieli przynajmniej ten pazur, mi nie podchodzi szczebiotka
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |