Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ciekawe pytania radnego Grzymały |
Zjedz suchara
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ciekawe pytania radnego Grzymały |
po co ci gitara? przecież masz internet.
|
|
hahaha właśnie, po jaki wał zakładać taki temat, na który w ciągu kilku sekund można znaleźć 314290423 odpowiedzi? Dla samego założenia tematu, tak? ADRENALINA hahah?
|
|
Do mnie też przynosi tylko awizo, to że ma wiele takich przesyłek i wszystkich nie da rady zabrać , to ja rozumiem, ale dlaczego na awizo jest napisane że nikogo w domu niebyło jeśli zawsze ktoś jest
|
|
a dupe też golicie ??
|
|
pracuje sie w pocie czoła ,płaca nie adekwatna do pracy, istny wyzysk,ludzie niepelnosprawni, muszą tak samo pracowac jak w pelni sprawni pracownicy,mało kto się skarży,bo każdemu zależy na pracy i godzą się na poniżanie przez przełożonych i szefostwo.szacunek dla pana JAKUBOWSKIEGO,tylko on jeden potrafi zrozumiec innego czlowieka i czasem poda pomocną dłoń.
|
|
Można . W Wydz, Kom. Koszt około 1000,00 zł.
|
|
Oczywiscie Zostan :D
|
|
najwiekszy dystans od miejsca zamieszkania do pizzerii jest 5 km, i jego nalezy przestrzegac
|
|
Ja właśnie piszę Ci o tej na szybę, zresztą na alledrogo jest tego pełno.
|
|
myslalam, ze sie posypie, a tu nic
|
|
starbucks... kolejny, znany z amerykańskich filmów, kapitalistyczny nowotwór trawiący mózgi i niszczący trzustki ku uciesze drobnomieszczańskiej ciemnoty.
|
|
Tak naprawdę szkoda, że w społeczeństwie funkcjonują tacy ludzie jak wciąż ośmieszajacy się armagedon112. Nie apeluję o inteligencję, bo tutaj jej nie ma. Rycerzu, wybierz sobie o obrony mniej podziurawioną cnotę, i nie mam tu na myśli lekarskiego pojęcia błony dziewiczej. Zresztą jest takie polskie powiedzenie, że prawdziwa cnota sama się obroni. A tutaj na pewno nie mamy z nią do czynienia.
|
|
śLeDcZy ma racje jak bedzie sie popuszczalo wszystkim to sie rozbestwia i nic z tego nie bedzie a czy to maz czy brat czy syn jeb.... mnie to niech sie martwi on sam krótko mowiac mam wyj....ane na to :)) "Jak masz miękkie serce, to musisz mieć twardą dup....."
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |