Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
He |
Ja mysle ze nie powinienes brac slubu bo nic to dziecku na dobre nie wyjdzie. Nie mozna nic na sile jesli zalezy Ci na niej to badzcie razem a pomalu sami dojdziecie do wniosku czy warto wziac slub. A teraz to i bez slubu dziecko ochrzcza nie ma problemu
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: He |
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Witam, mam problem ze sprzedajacym na allegro, moze ktos mi jest w stanie tutaj pomoc. Kolo tygodnia temu zakupilam na allegro telefon komorkowy. Niestety nie nadawal sie do niczego, telefon mial nie sprawną baterie, sms nie dochodzily, telefon sam łączyl sie z netem i wiele innych dziwnych rzeczy. Na stronie sprzedajacego wyczytalam ze towar moge zwrocic w ciagu 14 dni bez podania przyczyny, wiec spakowalam telefon, i odeslalam na drugi dzien. Wczoraj dostalam e maila w ktorym sprzedajacy napisal ze odsyla telefon bo ma pobity wyswietlacz. A ja wyslalam go w stanie nie naruszonym!! Nie wiem kompletnie co mam z tym zrobic. Wątpie zeby wyswietlacz stlukl sie w czasie wysylki, poniewaz dosc dobrze byl zapakowany.
|
|
pieniadze sie nie zwroca, Piana często udaje wartość, a balon jednak pęka.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |