Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
400 - lecie I LO w Łomży |
kasować wszystkie głupie tematy typu szukam chłopaka szukam dziewczyny
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: 400 - lecie I LO w Łomży |
nie wiem jak moge wytlumacz mezowi , ze paryz jest moja pasja i ze powinien mi zrobic przyjemnosc
|
|
do markm a szczebiotka to też ja bo alibaba2010 to na pewno moja robota ale jajka
|
|
jesteś taka żałosna że trafia mnie szlag wsadź sobie ten paryż i te zakupy głęboko w dupę bo to naprawdę nikogo nie interesuje
|
|
zapłac za kablówke
|
|
dzieku je za rade, nie spodziewalam sie takiego obrotu sprawy ,
|
|
najwiencej uzywakuw
|
|
Tak z Tarnobrzega jestem. nieoficjalnie,ale chociaż już coś. Dziękuje za informacje:)
|
|
I płacą ............................. Od czasu do czasu :):):):)
|
|
Treść jest ukryta
|
|
No to leć do tego cwaniaczka i się upominaj :):):):):) Masz czarno na białym :):):):):)
|
|
Czy sprzedawca po otrzymaniu telefonu sprawdzil jego stan i sporzadzil protokol szkody z kurierem? Jesli nie, to jaki ma dowod, ze aparat dotarl do niego z potluczonym wyswietlaczem?
|
|
za 1300pln masz porównanie DNA: http://www.testdna.pl/cennik
|
|
za papierosy płacisz 9,7 zł - kartą, tobie z karty/konta znika 9,7, ale za transakcję płaci sklep - powiedzmy - 1 zł więc dopłacił do twoich papierosów - około 30 gr... I ty się dziwisz ??
|
|
Autor: Konsul2 (94.254.140.---) Data: 09-10-10 14:19 Jeśli jesteś również inteligentna to na pewno ten temat nie powinien znaleźć się na forum, a z pewnością kto szuka na pewno znajdzie, więc powodzonka. Konsul, może jest nieśmiała ?
|
|
Dziękuje za wszystkie e-maila, co nie oznacza iż nie czekam na kolejne :) ... & vice versa!
|
|
' Kiedy otwieram moje okno widze to... to jest moje miasto ! to jest moj dom ! ' więc z jakiego miasta jesteś? ;> lomzanin
|
|
Masz racje szpenio - zamiast krytykować niech pokaże jeden z drugim, że potrafi lepiej. Ale nie zrobią tego lepiej, bo niestety, ale urodzili się z drugim imieniem - "Porażka".
|
|
polecam drukarnię Kamil Borkowski na Łąkowej 3. www.drukarnia-kb.pl zadzwoń i zapytaj o cenę.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |