Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy Szanowne Towarzystwo odpowiada za swój program (wyborczy) |
Dokładnie najlepszy pomysł to kupić za jakie 4 tys starą chatę i na jej podbudowie zrobić cuś nowszego. Sam tak zrobiłem z ojcem i jest super ;-) Polecam sposób sprawdzony jacek w
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czy Szanowne Towarzystwo odpowiada za swój program (wyborczy) |
czy samochód 13letni można uznać za zabytkowy..? ....takiej linii już się nie spotyka :D
|
|
A co się stało ze znakiem Centrum na rogu Giełczyńska i Polowa ? Niedawno jeszcze tam był. Teraz to i ja nie wiem gdzie te centrum się dokładnie znajduje.
|
|
Spytajcie Bratniaka i spółki. Powiedzą wam, że centrum jest tam, gdzie stoi katedra i pałac biskupi. No, może jeszcze seminiarium do centrum zaliczą :-) Pozdrawiam, kurdt
|
|
i trudno mieć w tym temacie inne zdanie... Zbych
|
|
O której sobocie i niedzieli mówimy? 14-15 czerwca? Buuuu mam egzaminy... Ale na przyszłość - oczywiście jestem ZA :) Z żoną :) Panie Tadeuszu - świetny pomysł !!! Artur Mierzejewski
|
|
czy nie uważacie ze referendum powinno odbyc sie zanim polska zaczela starania o wejscie do unii.
|
|
jacki mają rację |
co poradzic ......., ale niema sensu robic Afery z utoniencia 1 policjanta , co roku tonie w Narwi kilka osob , czurospisuje sie na ich temat na Forum..................... a pozatym " A taki byl ladny Amerykanski..." pozdrowionka
|
|
Chciałem dodać moją strone do "ciekawe strony 4lomza.pl." ale, albo moja strona nie jest ciekawa, albo dodawanie stron nie działa. Adres strony http://lomza.glt.pl T
|
|
Prawda evaa :))) michal
|
|
Oczywiście, to jest świetny pomysł. Tylko samymi chęciami się go nie zrealizuje. Podejrzewam, że miasto tez nie bardzo się kwapi do wykładania jakichkolwiek pieniędzy na cokolwiek czego nie ma w budżecie... Chyba, że prywatni sponsorzy się znajda. Nie byłem tam dawno, ale podejrzewam że w remont trzeba włożyć sporo pieniędzy. Jeśli chodzi o młodzież chętną do treningów, to jestem pewien, że znajdzie się sporo. I sukcesy sportowe i organizacyjne szybko się pojawią... aleks
|
|
Możemy działać ale co zrobisz jeśli nie ma pozytywnego klimatu dla inwestorów? Zaprosisz ich na kolację ;) zaproponujesz dopłatę z własnej kieszeni do inwestycji, oddasz działkę pod budowę zakładu produkcyjnego? zwolnisz inwestora z podatków i opłat lokalnych? No więc co możemy zrobić? My biedne robaczki, puch marny!
|
|
Ja to nawet nie mam nic do oddania, żeby rozwijać Łomżę. Myślę, że najwięcej mogą nasi włodarze. Bywają tu i ówdzie, rozmawiają z ważnymi ludźmi, przedsiębiorcami, inwestorami itd. Przecież ja nie jestem w stanie starać sie np. o fundusze z UE na rozwój naszego miasta. A miasto cofa się, oj cofa.
|
|
A ja mam w lazience trzy korki: ciepła zimna piwo :) a tak na powaznie to naprawde skandal
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |