niedziela, 01 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Władze województwa bez Łomży

ta cała rodzina z dupy wali jak trzeba. dodatkowo sami szlugami handluja a z dupy wala konkurencje i dochodzeniowcy nic nie moga im zrobic

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Władze województwa bez Łomży

chciałbyś...

rudy błazen z druhem

Dzwon pod ten numer tu wylewaja :) 722312904

Podaj maila.

wez poprawke ze dla osob wypowiadajacych sie na forum "przystepne ceny" oznaczaja wyprzedaz ponizej kosztow zakupu.powodzenia.

jebnięci konfidenci!!! cała rodzina dobrze pierdzi na komendzie. tak było, jest, i bedzie!!!

ona dobra jest

dieta dukana. Dobre. Dużo gotowych potraw na allegro z tego jest. Wierzysz w takie rzeczy?Jak gruba jesteś to więcej jedz ale malych posilków, do tego fitness. A nie bezsensowne diety dukana

A co to jest 6kg;)) przy dobrym obiedzie waga skacze o 4 kg;)

zgubiona zostala rejestracja o numerze : BL12661. znalazce prosze o kontakt telefoniczny: 510 936 673. z gory dziekuje.

Staszek Szymanowicz POLECAM NAPRAWDE POZADNA FIRMA 60 41 46 592 .

Profesor nie jestem gruba tylko nie dawno urodziłam i chce w miarę szybko wrócić do formy. Przy wzroscie 171 ważyłam 63-65 kg, teraz ważę 73.

Temat ten nie założyłam dla ciebie - pytałam osób które były na tej diecie jakie są efekty a dla tych którzy na niej nie byli - czy zaczynają ze mną. Proste. Udzielaj się w innych tematach.

Treść jest ukryta

to juz nie tylko giną portfele ale i potrafią też zgubić rejestracje .. polacy...

to dobrze jak urodzilas, to mozesz juz zapisac sie na fitnes

Ja ostatnio wyczaiłem nowe, mało znane tabletki na kaca całkiem inne niż 2kc itp. Bierze się 2 tabletki przed piciem i można śmiało ''walczyć'':) PREVENTO polecam z ręką na sercu:)

do *X*X* dzięki za radę. Tak zrobię pójdę tam gdzie mnie skierują i zobaczye co dalej. Obecnie jeszcze studiuję na Wspolu, Bezpieczeństwo Wewnętrzne na mgr. i może jak ukończenie te studia to mi troszkę pomoże.
A jak na razie popracuję i nabiorę specyfiki pracy w policji.

Mam jeszcze pytanie jak dokładnie wygląda badanie w PZP?

uczciwość i prawda to najważniejsza rzecz

Zostawiłem w tamtym miesiącu na ulicy Nowogrodzkiej w restauracji Atlantyk w sobotę kurtkę letnią ze materiału koloru jasno bezowego od środka mały baranek ,sweter granatowy pół golf ,telefon marki Samsung ,jest tam podany nr tel mojego mieszkania i numer do mojej żony Znalazcę czeka nagrodę,dzwonić na mój telefon 517623737

i dopiero dajesz w eter ?

HEJ BURCZYMUCHA!!! MAM PYTANIE CZEMU TAK DUPSKO DLA ANDZELIKI SIENKIEWICZOWSKIEJ LIZESZ ??? TEZ JESTES KONFIDENTEM Z KRWI I KOSCI JAK TWÓJ MENTOR ANDZEJ SIENKIEWICZ PIES OD LAT 40STU!!!!! HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH......................!!!!!!!!!

czy napisałbyś mi prezentacje na maturę mam tematy:

1. Motywy orientalne w literaturze romantycznej. Przedstaw ich genezę oraz funkcję.

2.Literackie portrety buntowników. Rozważ problem i jego funkcje na podstawie wybranych przykładów.

3. Motywy zdrajców w literaturze . Rozważ problem na wybranych przykładach literackich.

4. Model życia szczęśliwego . Ukaż rózne ujęcia tego motywu i jego funkcje w wybranych tekstach literackich.

5. Postacie historyczne jako bohaterowie literatury polskiej . Omów temat i jego funkcje , odwołując sie do wybranych dzieł.

A może masz już gotową prezentacje na któryś z w/w tematów.

Jeśli zrobisz to to odpisz i za ile

mp3.teledyski.info

nasza klaka

umieram bez muzyki

Bez takich glupkowatych zartow to powazny temat

do antek
Wyobraź sobie młode małżeństwo gdzie lekarz stwierdza że Ona nie może zajść w ciąże a jest szansa na dziecko za pomocą in vitro. Młodzi ludzie , kochający się chcą skorzystać z tej możliwości ale ...no właśnie nie mają środków na ten cel i co ? mają być bezdzietni a przecież mogą mieć własne dziecko , WŁASNE DZIECKO , KTÓRE BĘDĄ KOCHAĆ I CAŁA RODZINA BĘDZIE SZCZĘŚLIWA i to tym ludziom chcesz zabrać ?

Treść jest ukryta

Czy ktoś jest studentem pierwszego semestru rolnictwo, agrobiznes w WSA w Łomży ??

właśnie jak ktoś znalazł to niech odda

studia w janskim mmmm;D marzenie :D hahahahhaha

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org