Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
LPR,PiS i Samoobrona za przedterminowymi wyborami do parlamentu jesienią 2003. |
W zeszłym tygodniu na stadionie ŁKS-u rozpoczął się turniej w piłkę nożną orgaznizowany przez TKKF (Towarzystwo Krzewienia Kultury Fizycznej). Udział w nim mogły wziąć wszyskie chętne drużyny. I nie byłoby w tym nic dziwnego, gdyby nie to, że wpisowe kosztowało w granicach 300 zł. (dokładnie nie wiem). Czy może mi to ktoś wyjaśnić dlaczego TKKF zamiast wspierać sport zajmuje się "kasowaniem pieniędzy"? bączek Bratniak
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: LPR,PiS i Samoobrona za przedterminowymi wyborami do parlamentu jesienią 2003. |
ziutek a moze to twoje krowy w tym centrum ŁOMŻY °°°°°°°°°° ... evaa ...
|
|
Re: LPR,PiS i Samoobrona za przedterminowymi wyborami do parlamentu jesienią 2003. |
Czy ktos z drogich forumowiczow zna jakies inne godne polecenia trasy wycieczek rowerowych?
|
|
to arcybiskup Życimski (czy tak się pisze jego nazwisko?) powiedział: "LPR powinno przeprosić papieża". a za co? "za to iż posądzają go o to, iż wypowiada się w sprawwach o których nie ma pojęcia, iz uwłaczają jego wiedzy i mądrości" dziś w zetce ks. biskup Tadeusz Pieronek nawiązując do wypowiedzi Rydzyka i włodaży LPR : "LPR weszła w wąską uliczkę z której nie ma wyjścia". Powiedział też: "Ja powiem TAK - przecież wszystkie dokumentu Episkopatu mówią w ten sposób, także Papież pokazuje jaka droga jest najlepsza!" michal
|
|
Ostatnio widziałem znak ze strzałką w stronę Starego Rynku z napisem Centrum T.
|
|
osobiscie polecam wycieczke szlakami lasu gielczynskiego, mozna spotkac troche zwierzatek :)), a i jazda po samym lesie jest ok. _Mariusz_NDNF
|
|
Ja chce do mazowsza i juz, Co my mamy wogole wspolnego z podlasiem?? Teraz to chyba tylko nazwe wojewodztwa. Mazowsze TAK ,Podlasie NIE.
|
|
spróbój 2189683 tel. grzecznościowy - tam powinienieś uzyskać konkretne info. a może i dogadasz sie od razu na realizację pzdr
|
|
Pewna jest natomiast centralna głupota pewnych forumowiczów.....
|
|
Informacje na temat ŁTW jakie wyczytałem z kwartalnika Kolekcjoner Łomżyński z 91 r. http://lomza.glt.pl/ciekawostki/ltw.htm T
|
|
Powiem tak...... choćby tam stało i dziesięć kibli.... a ludzie by chodzili "odlewać kartofle" w bramy i pod mury dookoła...... to znaczy, że coś jest nie tak...........!!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |