Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wójt Piątnicy |
narkotiki so dobsze dla fszystkih alk~
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wójt Piątnicy |
Witam Koleżanki. Czy Któraś z Was może była w salonie fryzjerskim EUFORIA na ul. Wyszyńskiego ??? Jestem zainteresowana strzyżeniem i koloryzacją. Prosiłabym o opinie Jak ma na imię właścicielka salonu ?
|
|
Super salon
|
|
Witam. Ja również staram się o przyjęcie do małopolski. Jestem po wszystkich egzaminach i mam pytanie czy ta informacja jest wiarygodna? Bardzo proszę o odpowiedź. Pozdrawiam. Kraj piękny tylko ludzie ku...wy
|
|
Jak ktoś jedzie do W-wy przez O-kę to przed Serockiem mają chemię z Niemiec. :)
|
|
Nie polecam, masz wybrana fryzurę i tak wyjdziesz z inną, koloryzacja jak cię moge, obsługa...... raz możesz iść będziesz wiedziała co i jak. Powodzenia.
|
|
gdzie i za ile? (meta odpada)
|
|
Czy ktoś zna taki zespół?jeśli tak to proszę o opinię bo nic na forum nie mogłam znaleźć na ich temat.Dzięki za pomoc.
|
|
tylko gwiazda nie ta
|
|
: T-line TY SIę CHYBA Z CHOINKI URWAłEś ja mam 5ha kukurydzy to jestem milionerem chacha
|
|
gdzie w lomzy badz w okolicach mozna znalec cos ciekawego
|
|
Parkowa
|
|
tak ta rozbiznośc ocen wyrażnie wskazuje , że ktoś nie mówi prawdy. Dla podkreslenia tematy dodam taki bardzo istitny fakt. Kontrole pojazdów cięzarowych dokonuje specjalnie do tego pwołana Inspekcja Trtansportu Drogowego ale co z tego jak oni stoją ciągle w jednym miejscu na Zjeżdzie i każdy jadacy tirem juz o tym dokładnie wie . Więc jaki jest sens takich kontroli żaden. Tak to można otworzyć stałe biuro tej inspekcji an Zjeżdzie i kto bedzie chciał to się podda kontroli a kto nie to będzie omijał .
|
|
Może zadeptali pół pola ?
|
|
Mogę doradzić. Dobry ekogroszek jest w Ostrołęce na Kołobrzeskiej, płaciłem w lipcu po 780 złotych za tonę, jest paczkowany po 25 kg.Jest wysokokaloryczny i już sprawdzony. Mogę podać nr tel. 29 7691429 Pozdrawiam Z Nowogrodu
|
|
Dzięki bardzo Pozdrawiam rozmówców . von chrupka
|
|
balhtazar zamień prawa , to wiele zmieni w twoim życiu :)
|
|
Zapytaj w Ośrodku Szkolenia Kierowców TRAFFIC von chrupka
|
|
Treść jest ukryta
|
|
nie wiemc zy ktos juz to napisal ale straszny to to fejk jest !!!! fejk jak huuuj !!!!!!!!! buahahaha nara kmioty ! alk~
|
|
W lomzy jest sciernisko
|
|
Same Asy pojadą do Czech zdawać
|
|
Zamknął panią szatniarkę w szatni i żąda okupu. Cieszy się, że dostaje coraz więcej uwag. Cieszy się, bo kolega się cieszy, że dostaje coraz więcej uwag. Wysłany po kredę, przyniósł cały karton twierdząc że pani woźna zwiększyła wydobycie rudy kredy. Następne z kategorii: Humor z zeszytów » | Zobacz inne kategorie » Humor z zeszytów - Śmieszne teksty z zeszytów szkolnych Z dzienniczków uczniowskich: Mateusz leży pod ławką na lekcji geografii udając rodzącą kobietę i wydając przy tym realistyczne odgłosy. Zamknął panią szatniarkę w szatni i żąda okupu. Cieszy się, że dostaje coraz więcej uwag. Cieszy się, bo kolega się cieszy, że dostaje coraz więcej uwag. Wysłany po kredę, przyniósł cały karton twierdząc że pani woźna zwiększyła wydobycie rudy kredy. Wyślij dowcip | Ocena: 3.0 | Oceń! "....nie wiem, czy pan pamięta, że Anna Karenina poszła do klasztoru, bo nie chciała wyjść za Wołodyjowskiego. a wtedy Kmicic chwycił swój róg bawoli, cętkowany, kręty i powiedział 'ogary poszły w las'. ciemno się zrobiło w piwnicznej izbie, gdy Boryna zataczając się wpadł w objęcia pani Dulskiej, która wzięła go za Zbyszka z Bogdańca (a to był Maciej Chełmicki). Chwyciwszy za głowę Rzeckiego, zrobił taką awanturę o Basię, że pan Tadeusz krzycząc 'quo vadis?' wpadł do Jeziora Bodeńskiego. na szczęście Jagienka, która była tam za chlebem, zapaliła Latarnika przy pomocy ogniem i mieczem, i odjechała wozem Drzymały, który należał do Faraona. taka była historia żółtej ciżemki." W średniowieczu było wiele gangów, na przykład Wolfgang. Jak się nazywał syn Kazimierza Wielkiego? Kazimierz Mały... Szczerzy zęby do nauczyciela. Kradną ze szkolnej kuchni ziemniaki i robią z woźną frytki. Naraża kolegów na śmierć, rzucając kreda po klasie. Na wf-ie nosi za małe spodenki. Zapytana dlaczego twierdzi, że takie są bardziej sexy. Rzuca w koleżanki spreparowana żaba. Kowalska i Jóźwiak nie chcą podać swego nazwiska. Wysłany w celu namoczenia gąbki wrócił z mokra głową i sucha gąbką. Syn lata z gołym brzuchem po błocie. Kowalski w trakcie lekcji uprawiał ziemie cyrklem w doniczce. uczeń chodzi po ścianie. Uczeń siedzi w ławce i zachowuje się podejrzanie. Napastuje kolegę przy pomocy krzesła. Przyszedł w butach do szkoły. Gra puszka na przerwie i mówi, ze to piłka nożna. Molestuje kolegę długopisem. Udaje, ze słucha nauczyciela. Uczennica mówi "dzień dobry" do kolegi. Rzuca ślimakami po klasie. Zenek oświadcza mi się. Na wycieczce szkolnej zerkał nieznacznie ku sklepowi z napojami alkoholowymi, gdzie potem dokonał zakupu pamiątek. * Pociął koledze sweter, chcąc sprawdzić jakość wyrobu. * Zjada ściągi po klasówce. * Powiedział do pani woźnej, która zwróciła mu uwagę: "Niech pani uważa, bo jutro może już pani nie pracować w tej szkole". * Zamknął nauczyciela na klucz i odmówił zeznań.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|