Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Tylko Nowakowski i Łada gwarancją dla obrony terytorialnej g.Łomża i Piątnica |
oj tam ciezko odpoweidnie serwisy na pewno posiadaja ja w sowich "znnalach"
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Tylko Nowakowski i Łada gwarancją dla obrony terytorialnej g.Łomża i Piątnica |
niektorzy chowali sie w rowach i mazali twarze czarnym popiolem
|
|
Re: Tylko Nowakowski i Łada gwarancją dla obrony terytorialnej g.Łomża i Piątnica |
Co to za majaki o morderstwach?! Jesteeeeeem w szoooookuuuuuu! Pozbierajcie się...!
|
|
kawiarnia !! z gorącą chocolate:) w fajnym miejscu..
|
|
Co by bylo jakby nagle wszyscy co wyjezdzaja za granice za chlebem zdecydowali sie wogole nie odwiedzac swojego miasta oraz zaprzestali by podawania hajsu najblizszym?? ja daje rok czasu takiej sytuacji i miasto by wymarlo zrobmy cos dla polski zniszczmy ten chory kraj gdzie za 800zl robia z czlowieka popychadlo
|
|
Nie zgodzę się z Tobą Dran. Ćwiczyłem A6W, sporo przedtem czytałem o tej metodzie i proponuję Tobie również się zapoznać, zanim zaczniesz zabierać w tej sprawie głos. Na różnych forach sporo można się o tym ćwiczeniu dowiedzieć. Wracając do tematu, jest to bardzo ciężka metoda, oczywiście mówię za siebie (przedtem nic nie robiłem na brzuch). Wytrzymałem do dnia 17 i efekty były zadziwiające (bez diety, tylko nie jadłem po 18:00), później miałem przerwę i właśnie zaczynam od nowa. Przed rozpoczęciem, proponuję się zapoznać ze stronką (adres chyba aw6.pl, nie jestem pewien) jest tam dokładnie opisany sposób wykonywania ćwiczeń, to bardzo ważne. Pozdrawiam.
|
|
Gdy ruskie wchodzili to mordowali i gwałcili, niemcy zaś tak bardzo nie interesowali się polakami jak żydami. Różnica spora.
|
|
W Łomży wózków nie kupi, a gdzie, nie da rade
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |