sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Tylko Nowakowski i Łada gwarancją dla obrony terytorialnej g.Łomża i Piątnica

oj tam ciezko odpoweidnie serwisy na pewno posiadaja ja w sowich "znnalach"

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Tylko Nowakowski i Łada gwarancją dla obrony terytorialnej g.Łomża i Piątnica

niektorzy chowali sie w rowach i mazali twarze czarnym popiolem

Re: Tylko Nowakowski i Łada gwarancją dla obrony terytorialnej g.Łomża i Piątnica

Co to za majaki o morderstwach?! Jesteeeeeem w szoooookuuuuuu! Pozbierajcie się...!

kawiarnia !! z gorącą chocolate:) w fajnym miejscu..

Co by bylo jakby nagle wszyscy co wyjezdzaja za granice za chlebem zdecydowali sie wogole nie odwiedzac swojego miasta oraz zaprzestali by podawania hajsu najblizszym?? ja daje rok czasu takiej sytuacji i miasto by wymarlo zrobmy cos dla polski zniszczmy ten chory kraj gdzie za 800zl robia z czlowieka popychadlo

Nie zgodzę się z Tobą Dran. Ćwiczyłem A6W, sporo przedtem czytałem o tej metodzie i proponuję Tobie również się zapoznać, zanim zaczniesz zabierać w tej sprawie głos. Na różnych forach sporo można się o tym ćwiczeniu dowiedzieć. Wracając do tematu, jest to bardzo ciężka metoda, oczywiście mówię za siebie (przedtem nic nie robiłem na brzuch). Wytrzymałem do dnia 17 i efekty były zadziwiające (bez diety, tylko nie jadłem po 18:00), później miałem przerwę i właśnie zaczynam od nowa. Przed rozpoczęciem, proponuję się zapoznać ze stronką (adres chyba aw6.pl, nie jestem pewien) jest tam dokładnie opisany sposób wykonywania ćwiczeń, to bardzo ważne.
Pozdrawiam.

Gdy ruskie wchodzili to mordowali i gwałcili, niemcy zaś tak bardzo nie interesowali się polakami jak żydami.
Różnica spora.

W Łomży wózków nie kupi, a gdzie, nie da rade

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org