Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nowakowski zapuszkowany |
Czy was k......a p......o, gdzie na tym obrazie widac goraca laske ktora kleczy przed "chlopem", Nie zmieniajcie tematu herde ma 100% racji. Interpretujecie to na swoj sposob dodatkowo poruszajac ten temat dalej sugerujecie ze ksieza sa beee. Rozumiem logike, powtarzac klamstwo 1000 razy a stanie sie prawda. W sumie czego oczekiwac tak dzialaja dzisiejsze media. Wiec jeszcze raz podkreslam internet to jedno wielkie szambo, a przez takich jak wy przybywa w nim gowna. ZAMKNAC TEMAT !
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nowakowski zapuszkowany |
On Ja robi w konia à Ona ani be ani me;3
|
|
Zgadzam się ToMo20 ja tam ostatnio zaprowadziłam samochód do malowania , bo znajomy polecił fakt że za Łomżą ale na prawdę warto ,chłopak młody ale zna się na tym co robi i faktycznie nie drogo.
|
|
Ta firma to robi http://www.ruminski-meble.com/
|
|
alibaba2010 - pomyśl zanim cokolwiek raczysz napisać. Depenalizacja i styka. Pełna legalizacja to wg. mnie za dużo, nie chciałbym żeby Polska wygladała za jakiś czas jak Holandia. Przy sobie do 10g, i w domu ze 3 krzaki - takie optimum dla mnie :) xxx
|
|
w Łomży nic nie ma ;p Patryk
|
|
Nie no, ja rozumiem to tak, ze autorka po prostu przeniosla sie z firma w inne miejsce, do innego lokalu. A konkurencja wynajela lokal "drzwi w drzwi" z jej poprzednim i nakleila na jego drzwiach kartke, ze firma przeniesiona obok. Gdyby juz nie dzialala, to chyba raczej nie mialaby sie o co klocic, bo co by jej zalezalo, a z jej postow wyraznie wynika, ze nadal prowadzi dzialalnosc. Patryk
|
|
TO PO CO ZAMIEŚCIŁAŚ TO ZDJĘCIE?
|
|
Widziałem ten link do meteo łomża, ale to bardzo stare i od daaaaaawna nie działa, dzięki i czekamy dalej.
|
|
Zobaczcie Piękną LILIANESS.JEJ ZDJĘCIE JEST ZNIEWALAJĄCE
|
|
CO jakiś czas rośnie płaca minimalna, nie ma w tym nic dziwnego, tym bardziej sensacyjnego.
|
|
PRECZ Z NARKOMANAMI
|
|
gdzie jest duszo gszybow
|
|
to nie jest laptop tylko netbook ;p ale w erze chyba dopłacasz za niego co miesiąc. w plusie też jest ale przy średnim abonamencie trzeba wydać kilka stówek (później nie dopłacasz nic do abonamentu). jeżeli chodzi o zasięg w plusie to większości miejsc 3g to standard. czasem łapie nawet hsdpa (według wskaźnika programu iplus manager).
|
|
W zumi nie, ale polecam targeo
|
|
U twojej mamusi na stopach.
|
|
Hej .Pomóżcie mi ściągnąć program Photoshop cs5.Zawsze nie miałam problemu ze ściąganiem programów a z tym mam.Każda strona jest po angielsku i trudno się dowiedzieć jak pobrać. Coś takiego pisze i weź człowieku poradź sobie. Close New to Adobe? Create an Adobe Account It´s free and only takes a minute Get complete access to: Free trial downloads Hundreds of free product extensions Community areas Members-only white papers and downloads On-demand seminars Manage your activity in the Adobe Worldwide Store Sign in Adobe ID (Usually your email address) Password Remember me Did you forget your password?Did you forget your Adobe ID?Did you forget your password?Need help logging in?
|
|
Kiedy_Się_Zakocham? a co to za ściąganie z netu , co ???!!!
|
|
Kłótnia w rodzinie PiS-u czy prymitywna intryga byłego rzecznika woj. - gnojka który ciągle intryguje ,knuje i jest pasożytem wszędzie gdzie tylko się pojawi , dlatego nikt go już nie chce do pracy.Napuszczanie Pis-uarów na siebie to specjalność romsia-jedyna którą ma. Bo niby czemu winien starosta a nie biskup,marszałek, wójt,proboszcz.prezydent - czy sam POSEŁ chciał cos mówić? - nie bądz gnojkiem i intrygantem Starosta jest ok. Poseł Kołakowski jest ok. autor tematu to gnojek i powinien się leczyć z nienawiści Pompon
|
|
Donald kaczorze sam jesteś pacan i cham!
|
|
SSSSSytuacja jest co #najmniej denerwujaca, Pompon
|
|
3. Pawel_Dabrowski Patryk
|
|
herde, wszystko ok. Masz rację, ale nie doczytałeś tego co napisała aga666 do wypowiedzi Drania Autor: Dran (---.elomza.pl) Data: 14-09-10 17:21 Czynami nieuczciwej konkurencji są na przykład: wprowadzające w błąd oznaczenie przedsiębiorstwa, fałszywe lub oszukańcze oznaczenie pochodzenia geograficznego, bądź wprowadzające w błąd oznaczenie, towarów albo usług, naśladownictwo produktów, jeżeli może wprowadzić klientów w błąd co do tożsamości producenta lub produktu, naruszenie tajemnicy przedsiębiorstwa, nakłanianie do rozwiązania lub niewykonania umowy, pomawianie lub nieuczciwe zachwalanie, utrudnianie dostępu do rynku, na przykład poprzez stosowanie cen dumpingowych przekupstwo osoby pełniącej funkcję publiczną, nieuczciwa lub zakazana reklama, organizowanie systemu sprzedaży lawinowej oraz prowadzenie lub organizowanie działalności w systemie konsorcyjnym. Autor: aga666 (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 15-09-10 12:37 Kilka punktów z listy Drana jak ulał pasuje do mojej sytuacji. ------------------------- Jeżeli oprócz tego czego się wszyscy uczepili, tzn. tych nieszczęsnych kosztów, istnieją inne zachowania tej firmy, na które aga666 ma dowody, to czemu herde odmawiasz jej prawa do uczciwej obrony przed takimi zachowaniami ze strony konkurecji? Wiemy tylko tyle ile napisała, a nie napisała prawie nic poza naszymi domsłami. Ona wie jak jest naprawdę. Nie my.
|
|
jasiu kiedy cie zobacze??????
|
|
Trzeba iść do pracy i zarabiac.Nie ma nic za darmo niestety.Nie wierz w zarabianie floty przez internet.Żyj rzeczywistośćią a nie marzeniami.pozdro
|
|
herde, ty naprawde nie odrozniasz etyki od jej braku, czy palisz glupa? Jak sobie etyke wyobrazam w tym przypadku? Bardzo prosto... Masz firme to sie nia zajmuj. Po co jakies karteczki wprowadzajace w blad, ze niby to my jestesmy ta firma, ktora byla obok? Jak klient zapyta to uczciwie powiedziec, ze konkurencja sie przeniosla w inne miejsce i tyle. Jak ktos zapyta, czy ta pani u nich pracuje, to uczciwie powiedziec, ze nie... To ci sie naprawde w glowie nie miesci? Skoro twierdzisz, ze taka firma jest tansza, bo ma super dojscia i super pracownikow, to powiedz mi, sa za ciency w uszach, zeby sobie radzic inaczej? Nidy nie chcialbym wspolpracowac z firma, ktora mnie bezczelnie oszukuje. A najwyrazniej jest tak jak powiedzialem. Jak ktos jest nieuczciwy wobec konkurencji, to bedzie i wobec klienta. Ale przeciez to taka wspaniala firma, bo sprzedaje po kosztach... Cud na rynku...
|
|
Jestem za tym , żeby czeczeńców wysiedlić w ogóle z łomży, ponieważ Łomżę nie stać żeby utrzymać cudzoziemców za nasze pieniądze bo cierpią wtedy nasze polskie rodziny.Tylko prezydent tego nie widzi bo oni zarabiają krocie .
|
|
juz nie jest dostepna na recepte wycofane zostaly calkowicie z aptek nawet lekarz nie przepisze juz
|
|
reaguje na kici kici,to naprawde charakterystyczne.wiekszosc kotow reaguje na bierz go, aport, siad, itp.
|
|
a kto jej te dzieci wychowa?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |