sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Zapraszam nieudacznikow z PO do dyskusji.

na jesien by sie przydalo takie kino:) posiedziec z panna w samochodzie ;d

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Zapraszam nieudacznikow z PO do dyskusji.

Ceny nie są zbyt wygórowane, jedno co mi się nie podobało to takie szaro niebieskie więzienne kolory klatek schodowych.
Usytuowany jest bardzo blisko morza.
Pogodę miałem cudowną w końcu czerwca.
Możesz pojechać i koniecznie wstąp na najlepszą kawę w Polsce w hotelu Spa nad morzem w Juracie - nie pożałujesz .

Gdzie w Łomży można dorobić klucz do samochodu z immobilizerem i ile może to kosztować?

hmm nie wiem jak wy odbierzecie moją wypowiedź ale niektóre dziewczyny są ładne.. jednak słowo ładne to pojęcie względne dla jednej osoby ktos o blond włosach bedzie cudem świata a dla drugiej cudem świata będzie ktos o czarnych włosach to wszystko zalezy od naszego gustu ... wiele osób nie jest fotogenicznych a gdybysmy je zobaczyli to nieraz nie sa podobni do siebie na zdjęciu..
jackass w okolicy Łomży są bardzo łądne dziewczyny tylko albo nie potrafią tego docenic ze są ładne-powód brak dowartościowania . albo udają kogos kim nie sa bo widzą że np jakas gwiazda i jej styl podoba sie np wielu chlopakom... sama jestem dziewczyną jestem surowo do siebie nastawiona wiele od siebie wymagam ale jakos nie jestem zakompleksiona .. jak widze kogos ładnego. czy to chlopak czy dziewczyna to móie albo wspominam ze widziałam kogos takiego jak jest taki temat .i co najważniejsze nikogo nie naśladuje...staram sie tylko podobac mojemu chłopakowi bo to jest najważniejsze .i czasami nie warto oczekiwac tego ze spotka sie ideał bo go nie ma... o wygląd trzeba dbać jesli nie lubisz sie malowac to sie nie malujesz ale dbasz o cere włosy.. nie bede sie rozpisywała bo zbytnio mnie to nie dotyczy chciałam tylko zabrac głos w tej sprawie .. bo uwazam ze w Łomży i w okolicy są naprawde łąde dziecwyzny tylko hmm nie potraficie ich dostrzec.. dla was piękno to tylko łądnie umalowana buzia i zgrabne ciało..a co z reszta?? warto czasami posłuchac jak wypowiada sie ta osoba...

przepraszam za te błędy pod koniec mojej wypowiedzi ale troche się spieszę.i nie te klawisze wciskałam co trzeba.
pozdrawiam.

może i tak...

no ładne są niektóre( z 3) ale reszta?....

letnie

Kibice Łomżyńskiego Klubu Sportowego organizują wyjazd na mecz z zaprzyjaźnionym Orłem Kolno, który odbędzie się w niedzielę 19 września o 16. Nikogo nie trzeba namawiać, bez zbędnego gadania- JEDZIEMY WSZYSCY ! Cena jest horrendalnie śmieszna, wynosi tylko 7 złotych !
Czy pamiętasz atmosferę na Z18 sprzed pięciu lat ? Chciałbyś do niej wrócić ?
Masz ku temu okazję, istne wehikuł ! Na niedzielnym meczu będzie niezapomniana atmosfera, w dodatku najprawdopodobniej zostanie pobity rekord wyjazdowy, który dotychczas wynosił 300 osób .Czy chciałbyś zobaczyć tę rzeszę biało-czerwonych kibiców i poczuć atmosferę piłkarskiego święta ? To wykorzystaj pierd..oną szansę, zapisz się na mecz ! Zapewne myślisz sobie : ,,Nigdy nie byłem na meczu / dawno nie byłem na meczu ...'' I co z tego ! Zmień to, przełam barierę, zapisz się, pojedź, dopinguj i wróć z niezapomnianymi wrażeniami ! To masz gwarantowane ! Zapisów można dokonywać (imię i nazwisko+ PESEL) w sklepie czapniczym przy ulicy ul.Krótkiej oraz od środy do soboty na starym dworcu od godziny 19:00 do 19:30 !

Odmień swój niedzielny dzień i pojedź z NAMI !

ja jade:) a mozna wiedziec ile osob juz sie mniej wiecej zapisalo na wyjazd?

Kilka punktów z listy Drana jak ulał pasuje do mojej sytuacji. Jakie prawo jest każdy wie. Można dochodzić swego jak ma się kasę i czas.
Najgorsze jest to, że z chamstwem nie wygrasz!

Kolega dobrze dziarga i nie drogo chcesz to daj namiary do siebie to się on odezwie.

Treść jest ukryta

5
11
12

Witam,
wie ktos moze ile kosztuje pakiet telewizji kablowej z internetem w kamienicach przy ul, rządowej. i gdzie taki zestaw mógłbym zamówic?

szpenio ogarnij sie idioto . Orzeł Kolno to zaprzyjazniony z ŁKS-em klub wiec morda cwelu !

to były godz w ramach nfz ;p prv kwestiqa dogadania

Jasiu nie jesteś już autorytetem i dlatego możesz mi i tak dalej.......

Łomżę sobie odpuść, szkoda ciała, kasy i później poprawek. W Białym jest dobre studio, zobacz jeszcze w Wawie JuniorInk , w Wałbrzychu Alien - bomba ale daleko.

bszytka odpowieć

rudy błazen z druhem

Włączyłem ale teraz nie mogę wyłączyć.

Godnosc prosze panstwa,nosmy wysoko glowy

Widzialem dziada. Zdjąłem go z 5,5 mm z balkonu

Odwołane!!!!!!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org