Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Piorunek kusi |
A ten na przeciwko parku? Drewniak? Szyld Bar Azja - czy coś takiego?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Piorunek kusi |
Polecam darmowy sprawdzony antywirus: Avira AntiVir Personal
|
|
andreo zapytaj tajniaka pedale hehehe ile masz tu nicków??? oczerniasz ludzi i firmy kilkoma nickami, wczoraj na jednym z wątków się wydało ty pusty łbie jak zapomniałeś się wylogować...
|
|
ponawiam temat, ktoś korzystał z usług Pana który się zareklamował ?:) mam obecnie problem z konsolą i szukam kogoś w Łomży
|
|
_jackass a mógłbys mi napisac gdzie mniej więcej jest ten elekt. ? w rejonach retro czy jeszcze przed skrzyżowaniem z Sikoraka? Bede wdzięczny za odpowiedź. Ps. samuraiJACK auto brzydnie /niebrzydkie kwestia gustu, osobiście uważam że nie nalezy do najpiękniejszych ale za to jest bardzo praktyczne i tak jak napisałeś sliniczek jest fajny. Ogólnie jestem z niego bardzo zadowolony :-)
|
|
Dobra panowie zaczynamy konkretną korbe :!: KOSZT WYJAZDU TO ZALEDWIE 7 Zł ZBIÓRKA O GODZINIE 14:00 na Starym Dworcu :!: Zapisywać się można w sklepie czapniczym na ul.Krótkiej od środy do soboty na starym dworcu od godziny 19:00 do 19:30 (no chyba że bedą duże kolejlki to przedłużymy czas : ) WSZYSCY W BIAŁO CZERWONYCH BARWACH :!: Każdy kto ma możliwość niech bierze własne auto i nim podróżuje- będzie taniej i lepiej :!: Jednak dla tych którzy nie maja takiej możliwosci będą podstawione autokary ZAPISYWAĆ SIĘ JAKNAJSZYBCIEJ, NAMAWIAC ZNAJOMYCH, MOBILIZACJA TRWA :!: www.lks.4lomza.pl/forum DiDi
|
|
Mówią, że kobiety są wredne z natury, więc Agutka masz wszelkie narzędzi by się zrewanżować konkurencji :D
|
|
na pewno nie jesteś z konkurencji bo tamci to buraki
|
|
o widzę pierwsze komplementy, to może naszą rozmowę w końcu przeniesiemy na grunt prywatny przy kawie :D
|
|
czlowieku lecz sie chyba nudzi ci sie ze takie glupoty znajdujesz jestes tak glupi ze szkoa
|
|
kolezanka tez tam robila to kierowca ciagle ja sprawdzal jak chodzila po elku hehe no tak mini itp
|
|
Nieuczciwa konkurencja - to od strony właścicieli firm, a od strony klienta, czy uczciwa jest zmowa cenowa firm? Kij ma dwa końce. Mówisz o sprzedawaniu po kosztach - ok, wolny rynek, ale gdy świadomie dochodzi do zmowy cenowej i sprzedawaniu po zawyzonych cenach? Co powiesz na to?
|
|
akurat za zawracanie głowy kleszczem 'w późnych godzinach wieczornych' to chyba wszyscy by skasowali. ale nie komentuję bo nie mogę :)
|
|
Nom.
|
|
Tak będzie lepiej,dobitniej wiem że chciałaś tak to ująć.
|
|
Więc jak, jest ktoś jeszcze kto mi potwierdzi którąś z tych Pań... Serduszko???
|
|
Popieram!!!Wielkie Państwo przez ogromne P... ŻALLLLLLLLLL!!!!!!!!!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |