Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Tak Rudy,Bronek,Premiera i PO nas obronią? |
hehe szczebiotka bez zębów ciężko mówić więc nadrabiasz pisaniem na 4lomza Bardzo proszę o opinię osób korzystających z usług P. Wasik
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Tak Rudy,Bronek,Premiera i PO nas obronią? |
tez sie utrzymac musza nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Orientuje sie ktos, kiedy beda plany zajec na studia stacjonarne? I podobno ma byc jakies spotkanie wczesniej?
|
|
Wybiera sie ktos tam w sobote ?
|
|
Odpowiadając na Twoje pytania: Cytat: Tak... można łatwo sprawdzić. W zależności od systemu można to zrobić, albo łatwo, albo bardzo łatwo. I... w zależności od systemu można zrobić to przy pomocy specjalistycznego oprogramowania, lub nawet bez niego. Cytat: To zależy. Zależy głównie od konkretnego środowiska w jakim pracujesz i od determinacji osoby próbującej zrobić coś z Twoim gg. Cytat: Jest to niezwykle proste. Jeżeli ktoś znajduje się w obrębie sieci LAN, prostej - złożonej z jednego routera/switcha, lub nawet kilku routerów/switchy można to wykonać używając jednego programu, czasem dwóch. Można również przechwytywać(i w locie zmieniać) dane z (pozornie bezpiecznego) protokółu SSL używanego w np: w kontach internetowych. Można włączać się w rozmowy gg, edytować je w locie, przechwytywać hasła do skrzynek pocztowych itd. A jeśli przesyłasz np zdjęcia poprzez mail, czy wrzucając na NK to również bez problemu można je przechwycić. Cytat: A ja Ci odpowiadam nie hipotetycznie... Faktycznie jest tak, że nie przesyłaj nagich zdjęć będąc z kimś w niezabezpieczonej sieci lokalnej. Niezabezpieczona - mam na myśli 95% wszystkich sieci LAN.
|
|
i już się zaczyna, na początku jest będę Ci robił kanapki do pracy, gorące obiadki itd. a później SAM SOBIE ZRÓB . skąd my to znamy :( ? ah te kobiety :(
|
|
kurcze to Ty nie grzeb tak w tej swojej d........ tylko zacznij jeździć bardziej tolerancyjnie. A tak na marginesie, mi nawet przez głowę by nie przeszło, że można sobie w dupie grzebać za kierownicą, gratuluję gibkości, bo w pozycji siedzącej to chyba jest trudne.
|
|
wszyscy studenci pracuja za granica http://www.youtube.com/watch?v=WYUDLYd0hQs&feature=related nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Nowogrodzka
|
|
Oj, dórzo, bardzo dórzo .... :-))
|
|
Treść jest ukryta
|
|
plany będą dopiero 30 września na stronie internetowej i 30 września będzie te spotkanie na którym dostaniecie legitymacje i indeksy. ja w tamtym roku dostałam poczta harmonogram tego spotkania więc wy też powinniście dostać. czekajcie cierpliwie:) pozdrawiam
|
|
Rezydent pierd*lony. Ktoś w końcu musi go odpalić. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Bardzo dobrze, Ty też masz w tym udział- trzymaj wątek na wierzchu.
|
|
fionix hahah siebie czy tez swoje kobiety i dzieci?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |