niedziela, 01 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Dr Witold Sokała: mogło mieć miejsce celowe unieważnianie głosów

Szafy drewniane, zakładam, że jakieś kilkadziesiąt lat mają.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Dr Witold Sokała: mogło mieć miejsce celowe unieważnianie głosów

można tak łatwo spr na danym komputerze co ktoś robił na nim np. wczoraj??-bardziej wnikliwie niż tylko historia ostatnio oglądanych str.-

i czy włamanie na konto gg to też aż takie łatwe??

a i zastanawiam się czy tylko będąć w- hmmm nie znam się na fachowym słownictwie- w sieci takiej jak np kilka komputerów w pracy można zajrzeć co ktoś robi??? czy też nie będąc podłączonym do takowej sieci? jeśli tak to czy to jest trudne????
nie znam się na tym, i pytam czysto hipotetycznie :)

aniuchna dumowata swintuszko

ania nie daj sie prosic:)

hahahahaha
minister co to za morda?

hej, z tego co wiem, placenta czyli wyciag z lozyska kobiecego jest zakazany i do takich celow jak piszesz uzywa sie placenty z lozyska owiec. Jest tak samo skuteczna, znam takie odzywki wloskiej firmy BILBA, dostepne sa napewno w Bialymstoku na ul. Mlynowej w hurtowni fryzjerskiej. A kiedys w salonie fryzjerskim na ul. Gielczynskiej robiła Pani Gierłowska zabiegi laserowe własnie z wykozystaniem tej placenty, wiem ze jej corka ma tam teraz salon kosmetyczny i chyba jeszcze robia takie zabiegi.

antek: Czym się różnię? Przede wszystkim to takie usługi nie są proponowane w Łomży. Oczywiście, jeśli chcesz skorzystać z usług architekta/projektanta to on zrobi Ci jakąś wizualkę (albo częściej zleci to firmie, która to robi). Ale musisz zapłacić za pracę projektanta. A do mnie przychodzisz ze swoimi pomysłami, ja mogę ewentualnie tylko doradzić. Generalnie, robię to, co Ty sobie wymyśliłeś, a Ty nie płacisz za pomysły. Widzisz za to, czy Twoje pomysły sprawdzą się w Twoim układzie pomieszczeń, metrażu itp.
Inna sprawa to programy. Pracuję w programach 3D (Blender, 3d max) - to zupełnie inna klasa, niż płaskie, nieruchome wizualki. Mam nadzieję, że wyjaśnienia starczą :)

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

Zawieszenie i blachy to każdy mechanik ci oceni, pod warunkiem, że masz o tym jakieś pojęcie, w przeciwnym wypadku będą pleść androny że pół samochodu do wymiany.
Większość ma też uniwersalne diagnoskopy czyli tzw "komputery" (błahahaha ..... ), które teoretycznie coś tam mogą pokazać ... błahahaha ....

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Szukam adresu do Doktora -Urologa Załęskiego ,jeśli ktoś może mi podać adres i telefon byłabym wdzięczna.

tez koka bym nie brala mam inny pomysł

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org