niedziela, 01 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Ogień i woda...

ten portal taki jaki jest powinien pozostac

rudy błazen z druhem

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Ogień i woda...

A ja som wypiekam sobie chlebuś w domowym piekarniku.

won i won
maro nieczysta$
samolubie
zakretko losu
won

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

podbijam poraz drugi.

Treść jest ukryta

to jeszcze lazi?

w syagodze za darmo daja slub

szymonek aleś pojechał, robota jak każda inna, ktoś musi to robić

ja moge prywatnie mam specjalizacje instruktora plywania

po calej lomzy biegaja zawszone psy, pokraki

rudy błazen z druhem

w olsztynie po uszach bija kanarow jak zarowno w wiekszych miastach

opie uspokuj sie

ja jestem spokojny piszę tylko fakty skoro brak pracy w szkole jest to trzeba brać co jest a ty ucz sie bo bedziesz nosił woreczki

ja juz wyuczony roznie pracowalem,ale kanarem nigdy! idz gdzies do hurtowni sprobuj gdzie kolwiek ale nie kruk bo bedziesz sie tylko uzerał chyba ze tak chcesz

wrzuc foty co masz

Treść jest ukryta

dokladnie szkada kazdego grosza a po prezentach odrazu do domu czy do hotelowego pokoju gdzie bedzie wesele i koperty liczenie kto ile dal z kim zatanczyc a zkim nie z kim wypic a z kim nie bo za malo dal i rozczarowanie holera nie zwroci sie wesele trzeba bedzie dolozyc i noc jedyna w zyciu zamiast sie dobrze bawic z musu trzeba bo kamerzysta 1500 wziol kapela gra tez trzeba im zaplacic a moze skrocic troche wesele moze mniej wezma kurde a po co tyle tych posilkow cieplych nie wystawiajcie wszystkiego taniej bedzie nie pijcie tak szybko moze jeszcze da rade wodke zwrocic do hurtowni i rzekl maz do zony nad ranem a po co nam to bylo ani sie nie najedlismy ani nie napilismy a nawet dobrze nie pobawilismy a za wszystko zaplacic trzeba i dlugu tyle na poczatek naszej nowej drogi a zaliczka juz dana w komisie na auto i po co trzeba bylo skromny slub uroczystosc dla najblizszej rodziny a nie spraszac 200 osob ktorych nawet na oczy sie nie widzialo co nie ktorych.
Wiec moral z tego taki ze jak juz sepicie sie dac w kosciele 500zl i szukacie gdzie taniej o 100 lub o 50zl to ta historyjka wyzej moze byc wasza historyjka na cale zycie.

pozdrawiam

Treść jest ukryta

Toshiba user.

rudy błazen z druhem

Treść jest ukryta

czy ktos mógłby mi napisac gdzie w łomży spawają chłodnice???byłbym wdzieczny za info i namiary na kogoś kto zajmuje sie tego typu robota

Dziewczyna w złotych majtkach
autor Juan Marse

Juan Marsé napisał doskonałą opowieść o rozliczaniu przeszłości przez kolejne pokolenia i burzeniu mitów, które sami o sobie tworzymy. Między słowami i gestami w tej powieści jest dużo erotyzmu z jednej strony mocno kontrowersyjnego, z drugiej tkanego lekko i z wyczuciem. Początkowo sielska historia powoli zamienia się w pełną niepokoju grę, w której nikt nie jest do końca tym za kogo się podaje.

Erotyczna opowieść o rodzinnej tajemnicy.
Luys Forest - wdowiec i emerytowany falangista - postanawia spędzić resztę życia w zaciszu nadmorskiej posiadłości w Calafell i tam poświęcić się spisywaniu wspomnień. Nieoczekiwanie błogą samotność przerywa przybycie siostrzenicy Mariany. Wyzwolona i spontaniczna dziewczyna deklaruje chęć pomocy w przepisywaniu powstającej książki.
Między Luysem a jego siostrzenicą rodzi się zażyłość, dzięki której na jaw wychodzą skrywane dotąd tajemnice dotyczące życia politycznego i prywatnego. Mariana bezceremonialnie dopytuje o wszystko, odkrywając kłamstwa, które służą Luysowi do stworzenia monumentalnego wizerunku bohaterskiej przeszłości.
Wisząca nad wujem i jego siostrzenicą erotyczna atmosfera, sprowokowana rozwiązłością Mariany i wyobraźnią Luysa, doprowadzi do finału, w którym wyjaśni się kim naprawdę był Luys, a kim złota dziewczyna.
Dziewczyna w złotych majtkach zarówno tytułem, jak i poruszeniem kwestii swobody seksualnej, nawiązuje do balzakowskiej Dziewczyny o złotych oczach.

Ja mam HP i nie narzekam, nic się z nim nie dzieje. Z tą różnicą, że porządnego HP w tej cenie nie znajdziesz a jeśli już to nie będzie wart swej ceny.
Polecam Lenovo, Dell, może Asus. Acery są wadliwe, źle znoszą transport. Kilku znajomych ma i odradzają.

Może powiedz co potrzebujesz konkretnie? Jaki procesor, grafika, ile cali itd. ?

Jest gość w Kupiskach. Wjazd od strony Ostrołęki.

Treść jest ukryta

pepees juz lepiej placi sprobuj tam na sezon sie wkrecic na skup zieniaczkow cud miod i orzeszki polecam druga zmiane

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

Tak, tak to prawda. Jesteś kolejnym frajerem, który czyta te bzdury

Autor: lukasz432 (---.xdsl.centertel.pl)
Data: 03-09-10 09:37

zajmij sie sobą dzieciaku pytam czy np trzeba użerać sie z takimi zjebami jak ty

No ciemniak to jeszcze było dość przyjemne w porównaniu z twoim określenie. Więc się nie pogrążaj dalej, bo aż szkoda patrzeć.
Z takim podejściem do pracy to.........współczuję.

http://www.narew.info/index.php

http://www.narew.info/index.php?option=com_content&view=article&id=112&Itemid=129
http://gazeta.lomza.pl/pl/ewydanie/

rudy błazen z druhem

jest COOOOOL

rudy błazen z druhem

szymonek co sie tak burzysz

A jest w Łomży? hmmm

rudy błazen z druhem

to ta firma od ochrony fontanny?! śmieszne dziadki haha ;-]

Witam, codziennie rano od pn. - pt. 6.20 dojeżdżam z Łomży do Ostrołęki.szukam osoby która chciałby dojeżdżać wspólnym samochodem dzieląc tym samym koszty dojazdu na połowę. Zainteresowane osoby proszę o kontakt e-mail joanna_beata@o2.pl lub tel. 514-80-56-77.posiadam własny samochód

rudy błazen z druhem

hahaha xDDD

rudy błazen z druhem

Z ciepłej wszyscy się smieja. Z reszta tak jest w przypadku wiekszości prywatnych uczelni...mozesz tam isc ale potem szanse na prace sa nikłe- teraz nie wystarczy skonczyc cokolwiek- wazne jest tez gdzie sie studiowalo.

http://www.mma.lomza.net.pl/

bazar jest na Bakalarskiej 11 na przeciwko giełdy kwiatowej

za porządne..

A Ty masz wąsy i jak bym na Ciebie spojrzał to już nigdy by mi pewnie nie stanął. Masz asa w rękawie na facetów hehe

rudy błazen z druhem

jawiemonawie

przechodzisz facet andropauzę i stąd twoje problemy z potencją

dlatego potrzebna ci blachara!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jawiemonawie

wulgarysto

chyba nie zrobiło ci sie przyjemnie?

W stanach, już jest ta choroba... Ktoś się komuś nie podoba, nie ma problemu: Udowodnij, że to albo pedofil, albo terrorysta. To słabość z Twojej strony wiesz... Lubię młode dziewczyny, przyznaję się... Przyznaję się też, że mam 23 lata.

Od 18 w górę ale do 21go roku życia, no czasami siedemnastki też bywają ciekawe, ale 16ski mnie nie interesują...to jeszcze dzieci. chociaż pan prokurator już za nimi nie stoi.

rudy błazen z druhem

Znasz mnie dość dobrze ale dziś rozmowa może być tylko spokojna , poważnie ,jestem potwornie zmęczony , miałem okropny dzień w pracy , uszanuj to.

szymonek ma ogonek

rudy błazen z druhem

Kup sobie te opony i niech ten post zejdzie z forum , Łomża wielka metropolia i do wszystkich oponiarzy daleko. OGÓLNIE opony cenowo są wszędzie porównywalne , chyba że zależy ci na 5 zł.oszczędności.

lukasz TY PROSTACZYNO TĘPA

rubrub

rudy błazen z druhem

Skargi i zażalenia do centrali proponuje, myśle, iż nie przeglądają oni 4lomza i mało Ci pomoże jak Jasiu przytaknie i Szczebiotka skomentuje :)

Macie problem z niektorymi postami????? Nie czytajcie a czas spedzony przed kompem zamiencie na mila msze w intencji moderatora hahaha....

Krotko jackasss nie pasuje to zwijaj zagle....

rudy błazen z druhem

nie żale się tylko ja im proponuje kogoś zatrudnić kto będzie stał na wejściu i kazał dmuchać w alkomat, wtedy nie będzie rozczarowań przy kasie...

duzy wydatek, lepiej nie wyciagac samochodu w zimie
http://www.youtube.com/watch?v=CSMVPy_V71g&feature=related

rudy błazen z druhem

UUU koles masz racje z D nie zaczynaj

pogieło?

rudy błazen z druhem

O super spróbuje jutro zadzwonić może mi ktoś pomoże.......

ZA MNĄ

Treść jest ukryta

nie jest to rodzimy rynek - firma jest z Gdyni. Po drugie to firma powstała po to żeby złapać paru klientów i się sprzedać także ochrona w Łomży będzie należała tylko do gigantów... jeżeli ktoś chce założyć alarm polecam bez monitoringu z powiadomieniem na komórkę bo nikomu w tej branży nie warto ufać........

yespol y pniewa dobrye spiewa

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org