Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PiS i SLD chcą powtórki wyborów |
Z tego co mi wiadomo to przenieśli na ul.Bakalarską na Ochocie. Za ul.Bitwy Warszawskiej 1920 jest przystanek "Hale Banacha" - podobne targowisko do starego stadionu. Dzielnica Ochota,pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PiS i SLD chcą powtórki wyborów |
Malo sie slyszy raczej porządne gimnazjum
|
|
"maruda" masz rację, że demokracja polega na wolności, tylko dla ludzi mądrych a nie matołków jak piszesz. Dlatego mamy wolnośc głupoty, chamstwa i tego wszystkiego co się dzieje wokół nas z takimi matołami!!!!! Pozdrawiam
|
|
Mało Masz Atrakcji
|
|
elo
|
|
bywam:)
|
|
Treść jest ukryta
|
|
jestem
|
|
ja słyszałam tak jak Fazzi że teraz bazar ze stadionu przenieśli na ul.Bakalarską
|
|
Prawdopodobnie będę jechał do Krakowa w niedzielę.Wyjazd by był 4-5 rano. Chętnie kogoś zabiorę nawet z bagażem. Cena-dorzucisz parę złotych do kosztu paliwa,ile dasz tyle wezmę,jak nic nie dasz to stawiasz kawę! Palę podczas jazdy. W sobotę popołudniu będzie wiadomo na 100% czy jadę. kontakt do mnie zippo@op.pl
|
|
O jakże wielka jest różnica między madroscią w wypowiedzi a wulgarnym, chamskim, aroganckim, prostackim językiem. Nie wspomnę już o błędach zarowno ortograficznych jak i gramatycznych. A przecież każdy piszący to max wyksztalcona osoba!!!!!!!!Fakt????????
|
|
Kabaret trzech panów B,S,CH+ rada miejska:DDD
|
|
Ja mam Lenovo i sprawuje się dobrze, trochę kosztował więc mam nadzieje że posłuży mi przez kilka lat bez większych problemów
|
|
Hahahaha a ta bladź się przyczepiła, że ja niby starszy od młodszego. Szymonek, już wiesz do kogo :D
|
|
NOM.
|
|
Ale o com wam chodzi , muszą na świecie być i kurw. , blachary i inne panienki , som wielu potrzebne i starym i młodym którzy na czymś muszą się nauczyć.
|
|
Że ja niby cierpieć mam, bo Ty coś napiszesz ? Chyba Cię poczłonowało hehe
|
|
Uczyć ? Człowieku, to większość lasek powinna się uczyć od zawodowców w dziedzinie seksu, bo leżą jak te kłody w tych łóżkach, zero szaleństwa, improwizacji...tylko leżą i jęczą albo i nie hehe. Uczyć to się można, na cichych, zakompleksiałych kłodach.
|
|
Siem więcej nie odzywam , strasznie tu. PANIENKI O KTÓRYCH MOWA SOM POTRZEBNE.
|
|
jaiwemonawie to niby ty ten zawodowiec? a na kim się szkoliłeś? a może na czym ? chyba na dmuchanej lali!!!!!1
|
|
jawiemonawie ty stary alfonsie a może pedofilu. przylezie taki staruch na forum i dzieci które być może to czytają bałamuci. jedz sobie do domu uciech a nie tu wypisujesz jak ty lubisz dziwki i k.....wy chyba trzeba poprosić o zdjęcie tematu admina bo byc może grasuje tu pedofil
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |