Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ogień i woda... |
ten portal taki jaki jest powinien pozostac rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ogień i woda... |
A ja som wypiekam sobie chlebuś w domowym piekarniku.
|
|
won i won maro nieczysta$ samolubie zakretko losu won
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
podbijam poraz drugi.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
to jeszcze lazi?
|
|
w syagodze za darmo daja slub
|
|
szymonek aleś pojechał, robota jak każda inna, ktoś musi to robić
|
|
ja moge prywatnie mam specjalizacje instruktora plywania
|
|
po calej lomzy biegaja zawszone psy, pokraki rudy błazen z druhem
|
|
w olsztynie po uszach bija kanarow jak zarowno w wiekszych miastach
|
|
opie uspokuj sie
|
|
ja jestem spokojny piszę tylko fakty skoro brak pracy w szkole jest to trzeba brać co jest a ty ucz sie bo bedziesz nosił woreczki
|
|
ja juz wyuczony roznie pracowalem,ale kanarem nigdy! idz gdzies do hurtowni sprobuj gdzie kolwiek ale nie kruk bo bedziesz sie tylko uzerał chyba ze tak chcesz
|
|
wrzuc foty co masz
|
|
Treść jest ukryta
|
|
dokladnie szkada kazdego grosza a po prezentach odrazu do domu czy do hotelowego pokoju gdzie bedzie wesele i koperty liczenie kto ile dal z kim zatanczyc a zkim nie z kim wypic a z kim nie bo za malo dal i rozczarowanie holera nie zwroci sie wesele trzeba bedzie dolozyc i noc jedyna w zyciu zamiast sie dobrze bawic z musu trzeba bo kamerzysta 1500 wziol kapela gra tez trzeba im zaplacic a moze skrocic troche wesele moze mniej wezma kurde a po co tyle tych posilkow cieplych nie wystawiajcie wszystkiego taniej bedzie nie pijcie tak szybko moze jeszcze da rade wodke zwrocic do hurtowni i rzekl maz do zony nad ranem a po co nam to bylo ani sie nie najedlismy ani nie napilismy a nawet dobrze nie pobawilismy a za wszystko zaplacic trzeba i dlugu tyle na poczatek naszej nowej drogi a zaliczka juz dana w komisie na auto i po co trzeba bylo skromny slub uroczystosc dla najblizszej rodziny a nie spraszac 200 osob ktorych nawet na oczy sie nie widzialo co nie ktorych. Wiec moral z tego taki ze jak juz sepicie sie dac w kosciele 500zl i szukacie gdzie taniej o 100 lub o 50zl to ta historyjka wyzej moze byc wasza historyjka na cale zycie. pozdrawiam
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Toshiba user. rudy błazen z druhem
|
|
Treść jest ukryta
|
|
czy ktos mógłby mi napisac gdzie w łomży spawają chłodnice???byłbym wdzieczny za info i namiary na kogoś kto zajmuje sie tego typu robota
|
|
Dziewczyna w złotych majtkach autor Juan Marse Juan Marsé napisał doskonałą opowieść o rozliczaniu przeszłości przez kolejne pokolenia i burzeniu mitów, które sami o sobie tworzymy. Między słowami i gestami w tej powieści jest dużo erotyzmu z jednej strony mocno kontrowersyjnego, z drugiej tkanego lekko i z wyczuciem. Początkowo sielska historia powoli zamienia się w pełną niepokoju grę, w której nikt nie jest do końca tym za kogo się podaje. Erotyczna opowieść o rodzinnej tajemnicy. Luys Forest - wdowiec i emerytowany falangista - postanawia spędzić resztę życia w zaciszu nadmorskiej posiadłości w Calafell i tam poświęcić się spisywaniu wspomnień. Nieoczekiwanie błogą samotność przerywa przybycie siostrzenicy Mariany. Wyzwolona i spontaniczna dziewczyna deklaruje chęć pomocy w przepisywaniu powstającej książki. Między Luysem a jego siostrzenicą rodzi się zażyłość, dzięki której na jaw wychodzą skrywane dotąd tajemnice dotyczące życia politycznego i prywatnego. Mariana bezceremonialnie dopytuje o wszystko, odkrywając kłamstwa, które służą Luysowi do stworzenia monumentalnego wizerunku bohaterskiej przeszłości. Wisząca nad wujem i jego siostrzenicą erotyczna atmosfera, sprowokowana rozwiązłością Mariany i wyobraźnią Luysa, doprowadzi do finału, w którym wyjaśni się kim naprawdę był Luys, a kim złota dziewczyna. Dziewczyna w złotych majtkach zarówno tytułem, jak i poruszeniem kwestii swobody seksualnej, nawiązuje do balzakowskiej Dziewczyny o złotych oczach.
|
|
Ja mam HP i nie narzekam, nic się z nim nie dzieje. Z tą różnicą, że porządnego HP w tej cenie nie znajdziesz a jeśli już to nie będzie wart swej ceny. Polecam Lenovo, Dell, może Asus. Acery są wadliwe, źle znoszą transport. Kilku znajomych ma i odradzają. Może powiedz co potrzebujesz konkretnie? Jaki procesor, grafika, ile cali itd. ?
|
|
Jest gość w Kupiskach. Wjazd od strony Ostrołęki.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
pepees juz lepiej placi sprobuj tam na sezon sie wkrecic na skup zieniaczkow cud miod i orzeszki polecam druga zmiane
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Tak, tak to prawda. Jesteś kolejnym frajerem, który czyta te bzdury
|
|
Autor: lukasz432 (---.xdsl.centertel.pl) Data: 03-09-10 09:37 zajmij sie sobą dzieciaku pytam czy np trzeba użerać sie z takimi zjebami jak ty No ciemniak to jeszcze było dość przyjemne w porównaniu z twoim określenie. Więc się nie pogrążaj dalej, bo aż szkoda patrzeć. Z takim podejściem do pracy to.........współczuję.
|
|
http://www.narew.info/index.php
|
|
http://www.narew.info/index.php?option=com_content&view=article&id=112&Itemid=129 http://gazeta.lomza.pl/pl/ewydanie/ rudy błazen z druhem
|
|
jest COOOOOL rudy błazen z druhem
|
|
szymonek co sie tak burzysz
|
|
A jest w Łomży? hmmm rudy błazen z druhem
|
|
to ta firma od ochrony fontanny?! śmieszne dziadki haha ;-]
|
|
Witam, codziennie rano od pn. - pt. 6.20 dojeżdżam z Łomży do Ostrołęki.szukam osoby która chciałby dojeżdżać wspólnym samochodem dzieląc tym samym koszty dojazdu na połowę. Zainteresowane osoby proszę o kontakt e-mail joanna_beata@o2.pl lub tel. 514-80-56-77.posiadam własny samochód rudy błazen z druhem
|
|
hahaha xDDD rudy błazen z druhem
|
|
Z ciepłej wszyscy się smieja. Z reszta tak jest w przypadku wiekszości prywatnych uczelni...mozesz tam isc ale potem szanse na prace sa nikłe- teraz nie wystarczy skonczyc cokolwiek- wazne jest tez gdzie sie studiowalo.
|
|
http://www.mma.lomza.net.pl/
|
|
bazar jest na Bakalarskiej 11 na przeciwko giełdy kwiatowej
|
|
za porządne..
|
|
A Ty masz wąsy i jak bym na Ciebie spojrzał to już nigdy by mi pewnie nie stanął. Masz asa w rękawie na facetów hehe rudy błazen z druhem
|
|
jawiemonawie przechodzisz facet andropauzę i stąd twoje problemy z potencją dlatego potrzebna ci blachara!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
jawiemonawie wulgarysto chyba nie zrobiło ci sie przyjemnie?
|
|
W stanach, już jest ta choroba... Ktoś się komuś nie podoba, nie ma problemu: Udowodnij, że to albo pedofil, albo terrorysta. To słabość z Twojej strony wiesz... Lubię młode dziewczyny, przyznaję się... Przyznaję się też, że mam 23 lata.
|
|
Od 18 w górę ale do 21go roku życia, no czasami siedemnastki też bywają ciekawe, ale 16ski mnie nie interesują...to jeszcze dzieci. chociaż pan prokurator już za nimi nie stoi. rudy błazen z druhem
|
|
Znasz mnie dość dobrze ale dziś rozmowa może być tylko spokojna , poważnie ,jestem potwornie zmęczony , miałem okropny dzień w pracy , uszanuj to.
|
|
szymonek ma ogonek rudy błazen z druhem
|
|
Kup sobie te opony i niech ten post zejdzie z forum , Łomża wielka metropolia i do wszystkich oponiarzy daleko. OGÓLNIE opony cenowo są wszędzie porównywalne , chyba że zależy ci na 5 zł.oszczędności.
|
|
lukasz TY PROSTACZYNO TĘPA
|
|
rubrub rudy błazen z druhem
|
|
Skargi i zażalenia do centrali proponuje, myśle, iż nie przeglądają oni 4lomza i mało Ci pomoże jak Jasiu przytaknie i Szczebiotka skomentuje :)
|
|
Macie problem z niektorymi postami????? Nie czytajcie a czas spedzony przed kompem zamiencie na mila msze w intencji moderatora hahaha.... Krotko jackasss nie pasuje to zwijaj zagle.... rudy błazen z druhem
|
|
nie żale się tylko ja im proponuje kogoś zatrudnić kto będzie stał na wejściu i kazał dmuchać w alkomat, wtedy nie będzie rozczarowań przy kasie...
|
|
duzy wydatek, lepiej nie wyciagac samochodu w zimie http://www.youtube.com/watch?v=CSMVPy_V71g&feature=related rudy błazen z druhem
|
|
UUU koles masz racje z D nie zaczynaj
|
|
pogieło? rudy błazen z druhem
|
|
O super spróbuje jutro zadzwonić może mi ktoś pomoże.......
|
|
ZA MNĄ
|
|
Treść jest ukryta
|
|
nie jest to rodzimy rynek - firma jest z Gdyni. Po drugie to firma powstała po to żeby złapać paru klientów i się sprzedać także ochrona w Łomży będzie należała tylko do gigantów... jeżeli ktoś chce założyć alarm polecam bez monitoringu z powiadomieniem na komórkę bo nikomu w tej branży nie warto ufać........
|
|
yespol y pniewa dobrye spiewa
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |