niedziela, 01 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Wójt Jacek Albin N. poległ dziś w Sądzie

Złapałem złodzieja w momencie jak wsadzał swoją łapę do mojego portfela. Niestety wyrwał się i uciekł. Uciekając krzyczał że do mnie jeszcze wróci. Z kieszeni wypadła mu karteczka , wizytówka a na niej jest napisane Premier Donald Tus..................

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Wójt Jacek Albin N. poległ dziś w Sądzie

"k"...gdzie ten kieszonkowiec Cię dopadł?! Co to za dziwny scenariusz ?

rudy błazen z druhem

http://www.youtube.com/watch?v=8RBSCfPxBhE&feature=related

alk~

tommeknet o to właśnie chodzi w tym poście. Jest to odezwa na pieprzone poczynania pewnych osób. Ukłony.

Działów nie pomyliłem , wszystko jest przemyślane , dziura jest wiercona właśnie przez obecną ekipę , zielono już na mapie nie jest , ten co pokazywał się na tle zielonego teraz chce ten obraz zamydlić , tego nie wolno mu zapomnieć , jest to największy przekręt w nowoczesnej europie , a my mamy trzecie miejsce od końca za Rumunią i Bułgarją JEŚLI CHODZI O STOPĘ ŻYCIOWĄ W UNII EUROPEJSKIEJ i to jest prawdziwa zielona mapa , ostatnie dane mówią że stoimy na krawędzi i w każdej chwili możemy spaść do poziomu Grecji , to są fakty. WSZYSCY PILNUJCIE SWOICH PORTFELI BO ZŁODZIEJE KNUJĄ NARODOWĄ KRADZIEŻ.

@Małpa
PS 2 a nie PSP
--------------
@Kris
Na bliską przyszłość nie skorzystam, ale dzięki ;)

xxx

w smutku gubię swą radość' w ciszy dotykam nieba'lecz czy warto,sam już się gubię.Zawsze staram się by smutek niedał rady zaistnieć w mym sercu ale czy tak można.Wiem że kiedyś nadejdzie czas gdy wydam ostatnie tchnienie i wobec tego jestem bezsilny.Miłośc to jedyne co jest radosne w mym życiu ,dzięki niej potrafię się uśmiechać i iść dalej drogą życia,napotykam na tej drodze chwasty które chcą mnie zranić.Tymi chwastami są ludzie którzy ranią słowami i czynem,lecz czy tak powinno być.Wiem że niekaży potrafi mnie zrozumieć niektórzy chcą nawet zniszczyć,lecz będe walczył o radość i pogodę ducha by gdy kiedyś odejdę nikt niepowiedział on był pustką kartką bez żadnego śladu

jakos sie nie moge przyzwyczaic juz kawalek czasu.
moze po prostu ten typ tak ma

moze byle jakies glupie rozszczenia bezpodstawne wziete prosto z matki natury????????????

Jeśli nie macie czasu lub odwagi na żywo zagrać to proszę założyć stronę www...i wrzucic swoje materiały na stronkę!!!!
Jak macie pokazaać klasę w graniu to proszę bez wzmacniaczy i elektronicznych instrumentów...
Najlepiej akordeon, sax,tamburyn i ewentualnie gitara + wokal, a wszystko będzie jasne.
Panowie, jak podajecie muzykę z plejbeku to zaaranżujcie sobie do swoich tonacji, a nie barwa głosu jest inna z plejbeku, a inna na żywo!!!
Ręce na waszych klawiszach nie nadążają z rytmem jaki leci z płyty-OCZYWIŚCIE NIE WSZYSTKICH - są zespoły które potrafią grać i śpiewać jak należy.
PAŃSTWO MŁODZI-uzgadniając zespół poproście o zagranie na żywo, np: na akordeonie i niech zaśpiewa co potrafi jeden czy drugi pan...
Nadmienic chcę że nie krytykuje na forum zespołów, tylko te samochwalstwo to mnie przeraża, dobre zespoły nie muszą być polecane bo są znane.
www.zespoły w GOOGLE i będą.
Pozdrawiam

kurcze, pomysl Twoj przypomnial mi warszawska kawiarenke A.Blikle.
uwielbiam zajadac sie ich pysznosciami i popieram calym sercem kreacje podobnego coffe-baru w lomzy.
malutka wisienka na czubku tortu -kusi
lomza bez finezji to nie lomza

Temat był o Manio by Łomża- autoreklama z 10 wątkami na forum. Temat- śmieć Zbychu, to wszystko można wpierniczyć. Nie ma moderatora, myszy grasujO. hehehe

alk~

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org