Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Mariusza Chrzanowskiego kandydat na prezydenta. |
Jak myślicie która sala weselna w Łomży i okolicach jest taka naprawda dobra,oczywiscie z jedzeniem i obsługą?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Mariusza Chrzanowskiego kandydat na prezydenta. |
oj Gekon podaj wynik meczu STP
|
|
co z taka psina robic, jak sika po katach i ogon podwija? cackac sie z nim jak z dzieckiem? spytam dobrego kolegi on handluje ta psiarnia juz od lat
|
|
cezar1 zapomniales o kacowniku :D
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
.
|
|
a ja neiqwiem rudy błazen z druhem
|
|
P O T W I E R D Z A M - dobre ! :-)
|
|
Ale nie powiem właściciel też bardzo sympatyczny chłopak sprytny zwinny opalony postawa ratownika i ponoć nie żle się trzaska ? pozdrawiam Krzysia ;)
|
|
Mistrz333 napisał :"Wydajenam się ....." ------ Jeden z twórcó buddyzmu powiedział : " Stosunek człowieka do zwierząt świadczy o wartości człowieka". Święty Franciszek zwykł nazywać zwierzęta "braćmi mniejszymi" . Wprowadził je jako nieodzowny element szopki bożonarodzeniowej . Gdyby obedrzeć współczesnego człowieka z komputerów, samochodów, telefonów i innych bzdetów , pozostałby goły człowiek. Bardzo często zły. Prymitywny. Nie nauczony niczego ani przez religię, ani przez życie. Zero empatii. Dlatego chyba trzeba się zgodzić z tymi, którzy mawiają : " nie człowiek człowiekowi wilkiem, ale wilk wilkowi człowiekiem" . Pozdr.
|
|
Denver :Jak by się tak dało to napewno 90% by tak zrobiło,ale niestety żyjemy w takim państwie że z innego kraju się lepiej tu traktuje jak swoich.Przykre lecz prawdziwe.Popieram ciebie.
|
|
to fakt wystrój na senatorskiej przynajmniej z zewnątrz wygląda nieźle, a co do jedzenia to muszę zajść i sprawdzić a że nie mam pomysłu na obiad to pewnie zajdę i sprawdzę jakie jedzenie
|
|
Możecie polecić dobrą kosmetyczkę w Łomży pod względem oczyszczania twarzy i mikrodermobrazji. Co sądzicie o Serafińskiej????
|
|
tylko nie wenecja, litości przecież tam kuchnia jest przy łazience masakra a i szkoda labirynt jest rewelacyjny
|
|
kula :)))))))) o jakim ty przestepstwie bredzisz??????? Polecam otwarcie slepkow i przyjrzenie sie tym z niby sejmu polskiego:))))))))))) tak na poczatek!!!!!!!!!
|
|
powiem jedno: wy naprawde nie jedliscie PRAWDZIWYCH LODOW!!!!!!!!! prawdziwy lod mial smak , zapach i rozplywal sie w ustach!!!!!!! (robiony z prawdziwego mleka z prawdziwymi dodatkami) pamietam do dzis lody waniliowe w waflu a potem z budki , ktora stala przy placu KOSCIUSZKI tuz za przejsciem od szkoly zwanej cwiczeniowka . DZIS TAKICH LODOW NIE MA. i juz nigdy nie poznacie ich smaku.------------- SZKODA!
|
|
tajniak ty to pewnie piekarz... i wszędzie cie pogonili? nawet kręcenia chleba nie potrafiłeś się wyuczyć? czy za dużo szczekałeś?
|
|
z nazwisk nie znam ani tej Serafińskiej ani tych co do nich chodziłam. ale tak, byłam na rogu stary rynek a rządowa. to jest mały salon.i byłam zadowolona ale ceni się.choć nie wiem czy ta kosmetyczka jeszcze tam pracuje :) byłam też na krótkiej, tam za prezencikiem,co wchodzi sie do sklepu z torebkami tym samym wejsciem.dwa razy i...srednio byłam zadowolona...a przede wszystkim usłyszałam że ona zaraza;/ i w sumie dlatego do niej nie wróciłam i do żadnej innej:) ale planuję na przełomie sierpnia i września wybrać się i raczej wróce do tej na starym rynku:))
|
|
gdyby zarazala to juz na pewno nie prowadzilaby tej dzialalnosci...slyszec to jedno a wiedziec to drugie...mi sie wyjadje ze jeszcze w Cosmeo na Kazanskiej sa te zabiegi, ale na 100% nie wiem
|
|
zdecydowanie Kasztelan w Wiznie Jedrusiowa Zagroda w Piatnicy
|
|
Najlepszym rozwiązaniem jest piaskarka...wiecie co to jest? google it !
|
|
mialam kiedys suczke, ktora szczekala i sikala jak chlop wchodzil do domu, prawdopodobnie, byla zle traktowana przez garçon, stad ta reakcja
|
|
Jak widze niewiele się zmieniło: Autor: kowalewska izabella (178.56.141.---) Data: 24-08-10 21:20 JEDZENIE-szczera prawda-sam sos sojowy-i wszystko na jedno kopyto, No więc jak będzie mniej sosu sojowego, to jeszcze raz się skuszę spróbować. - Jak się coś zmieni jeszcze raz spróbuje. A tak w ogóle to czy na Giełczyńskiej trwa jakiś remont czy coś? Tak mi się w oko wczoraj rzuciło.
|
|
tak zgadzam sie cto i na drugim miejscu jako najgorszy pracodawca piekarnia gac od kilku lat szuka chetnego na kierowce i nici
|
|
w teatrze lalek -aktorzy placeni sa co drugi miesiac
|
|
Szanowny panie "kula"-pewnie ze do pracy ,tylko gdzie?,na czarno,bez żadnych świadczeń ,za nędzne wynagrodzenie? Wiem ,wiem dla chcacego nic trudnego,he,niestety znalezienie w miarę "normalnej"pracy w tym kraju graniczy z cudem! Aha i jeszcze jedno skoro ktoś ma "kuroniówkę "to chyba na nią musiał zapracować -nieprawdaż?i wątpię że z własnej woli ktoś idzie na na jałomużnę"państwową "...............czyt:"kuroniówkę! A co do pobierania zasiłków przez Polaków będących poza granicami naszego kraju ,to musisz wiedzieć ze żaden Polak nie otrzymuje wyzszego zasiłku niz rodowy obywatel danego kraju ,więc bez propagandy panie "kula" W/g ciebie jest w porządku że zdrowe "byki"nasi goście otrzymują wszystko za free, a ludzie pracy tj:emeryci,renciści,bezrobotni (podkreślam zwolnieni nie ze swojej winy)nie zasługuja na w mierę godne zasiłki ,takie same jak uchodzcy?to jedz do CZ......niech tam ci dadzą zasiłek pol.pop.baranie!Żegnam !!!
|
|
w gromadzie sprzataczki ni sciela lozek, z braku napiwkow:p
|
|
Gdzie w Łomży można naprawić laptopa ekran siada na różowo zaczyna świecić
|
|
HAHAHAHAHAHAHAH
|
|
a jezeli , ktos lubi pic, normalnie jak czlowiek, to co??? nalezy go krytykowac, ze jest slabeuszem i wykolejencem???
|
|
spróbuj w xeromax na mazowieckiej
|
|
najlepiej to jak siedzi w jednym biurze dwadziecia lat na jednym stanowisku i madrzy sie , ze jest najmadrzejszy, sonoby i chamy na stos
|
|
Suczki nie chce, potrzebuje pieska. Moze ktos ma na sprzedanie?
|
|
łukasz masz: http://www.youtube.com/watch?v=CtTMSk21fkQ&p=3E339D2A36064309&playnext=1&index=1
|
|
dokladnie xeromax
|
|
nie wiem czy mozna oglupiec od wodki, ale cos w tym jest
|
|
znam taka jedna co lubi pic , i umie pic dziwne http://www.youtube.com/watch?v=iCYl8d_ncuk ratuuuuuuuuuuuuuuunkuuuuuuuuuuuuuu
|
|
polecam sklep komputerowy na Broniewskiego oni tam i naprawiaja i są naprawde w tym dobrzy
|
|
Oddam za darmo około 6 lub 7-tygodniowego amstaffa. telefon: 784825188 e-mail: robert45@amorki.pl przeglądaj czasem ogłsozenia na 4lomza
|
|
rozne sa smaki w chinczyku, najwazniejsze to to! -DANIA musza byc gorace, mi czasami to jezyk jezyk parzy, ale jjem i przelykam , bo dobre
|
|
a co powiecie na szklaneczke dobrej wodeczki?????????????? z zagryska no nie wiem, jaka jest zagrycha ???? http://www.youtube.com/watch?v=JIm36yh7h5c
|
|
nooooooooooooooooooooo co:)????????????????????????????????mniam
|
|
Unitechnik albo na Al Legionów w tym ciągu co cukiernia najpyszniejsza w Łomży.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
zycze powodzenia choc bedzie to ciezkie. opisalbys chociaz jak wyglada.. jak byla ubrana ona czy jej kolezanka... nawet ona czytajac te forum nie bedzie wiedziala czy to o nia chodzi :) podaj jakies szczegóły:) po czym łatwiej bedzie ja odnalezc...
|
|
Strach mnie obleciał...Przyznaję się tylko do tego. P@wcio- nieciekawa nazwa jak dla mnie, natomiast bawałamja podoba mi się, ale nie należy do mnie. A jak tak leżysz Marrika ("moje serce jest pełne miłości, moje serce nie chowa urazy..") to potrafisz nie-myśleć o niczym?
|
|
W Łomży byłoby podobnie, jednak właśnie w ŁOMŻY jest więcej ludzi starszych, seniorów, którzy telefon taki zanieśli by na milicję.
|
|
Zbieramy ekipę :) Yeahh
|
|
Najwspanialsze lody w swoim życiu jadłam w Zamościu, tylko tam! Nigdzie takich nie ma :(
|
|
Olivka-2010 słusznie zwróciła uwagę, iż hurtownia obok dworca to nie "Prymus" tylko "Scooby Doo". Za pomyłkę przepraszam! 1. Stacja Paliw na ul. Wiejskiej ("Ci panowie są przesympatyczni"; "chyba już nie trzeba komentować plusy same o wszystkim świadczą, chyba jakaś nagroda obsłudze by się przydała") - 18 głosów 2. Biblioteka na ul. Długiej (" Panie są bardzo bardzo miłe"; "tam chce się wracać"; "Panie z Biblioteki także miłe i rzeczowe. Aż nie chce mi się wierzyć że tyle osób na forum czyta :)";"w ogóle biblioteki w Łomży mają miłą obsługę" ) - 14 głosów 3. "Sawana" na ul. Browarnej ("też głosuję na panią z Savany...jest bardzo miła i uprzejma"; "pani właścicielka"; jest bardzo milo i powino byc wiecej takich sprzedawczyń") - 12 głosów 4. Stacja paliw BP ("stacja bp najmilsza obsługa"; "Także stacja BP, wszyscy, ale oni mają grzeczność służbową, taki standard. Ale sympatycznie z uśmiechem na ustach") - 9 głosów 5. Kaufland (kasy, stanowisko z alkoholami oraz stoisko z serami i mięsem); ("jak nie mialam zlotowki do koszyka, pani ze stoiska obok drzwi, od razu rozmienila mi na drobne") - 7 głosów 5. Salon Ery ("panowie zawsze mili i pomocni") - 7 głosów 5. Cztery Pory Roku ("napiwek obowiązkowo") - 7 głosów 6. Żabka na ul. Księcia Janusza I (".. nie spotkalam nigdy tak miłej ekspedientki jak ona"; "Młoda Pani z Żabki. b. sympatyczna do niej leci mój głos") - 5 głosów 6. Intercosmetic - 5 głosów 6. Urząd Skarbowy na ul. Polowej - 5 głosów 6. Sklep obuwniczy "Szmit SC" na ul. Długiej ("pan Krzysiek"; "przesympatyczny pan") - 5 głosów 7. Cukiernia na rogu ul. Dwornej i ul. Giełczyńskiej ("często się tam bywało w czasach liceum"; "...pani Danusia extra"; "Cukiernia i pani Danusia oczywiście") - 4 głosy 7. Stomatolog - pani Agata Podolak ("dzieci ją uwielbiają") - 4 głosy 7. Alior Bank - 4 głosy 7. Unitechnik ("Ten grubasek z Unitechnika, może się nie obrazi to Pan Maciek. Wiecznie zapracowany, sama byłam świadkiem jak w parę minut odebrał kilka telefonów i z uśmiechem obsłużył kilku klientów. Pełna energia i profesjonalizm. Polecam"; "pan testował pendrive na podłodze") - 4 głosy 8. Polo Market - 3 głosy 8."Epitafium" Wiktor Tyszko na ul. Kopernika - 3 głosy 8. Lord - 3 głosy 8. Stacja paliw Shell - 3 głosy 8. Pizzeria "Gruby Benek" na ul. Dmowskiego ("taka młoda szczupła pani z ciemnymi włosami..."; "sympatyczna młoda pani") - 3 głosy 8. Bar/Pub Savana na ul. Piłsudskiego ("Luudzie NAJMILSZĄ obslugę jaką miałem to w SAVANIE ale tej na PIŁSUDZKIEGO") - 3 głosy 8. Radio "Eska" ("Panie pracujące tam są przemiłe")- 3 głosy 8. Apteka samoobsługowa d."Jantar" ("bardzo miłe i życzliwe"; "panie w niej pracujące są bardzo miłe") - 3 głosy 8. Apteka na ul. Księżnej Anny 2 - 3 głosy ("zawsze dobrze doradzą") 8. Budka z pieczywem "Sulima" obok dworca ("umilają mi poranek przed męczarnią w szkole")- 3 głosy 9. Centrum Masażu "Anamed"na ul. Jatkowej - 2 głosy 9. Sklep Mięsny (pawilon na ul. Długiej) - 2 głosy 9. "Empik" - 2 głosy 9. Biebrza ("zapomniałam dołączyć o pani z Biebrzy, zawsze w dobrym humorze, oby więcej takich ;)") - 2 głosy 9. Xeromax na ul. Mazowieckiej - 2 głosy 9. Kebab "Sułtan" na ul Księżnej Anny - 2 głos 9. Stomatolog - pani Wróblewska - 2 głosy 9. Sklep "Vertus" w Galerii Handlowej "Stokrotka" - 2 głosy 9. Kredyt Bank - 2 głosy 9. Stacja Paliw "Orlen" na ul. Piłsudskiego 115 - 2 głosy 9. Farmer - 2 głosy 9. McDonald's (" Młodzież pracująca od początku wakacji w McDonald's (Radek? bodajże, taki wysoki potężny, a najmilszy chyba z całej obsługi, na kasie;); "Radek stojący na kasie - przesympatyczny chłopak") - 2 głosy 9. Targowisko miejskie ("Pani sprzedającą papierosy bez akcyzy na Manhattanie") - 2 głosy 9. ZUS (pani, która siedzi na dole po lewej; "obsługa klientów na dole - Pani Ewa") - 2 głosy 9. Doktor Wanda Pisowodzka lekarz rodzinny - pediatra ("sympatyczna i rzeczowa"; "...bardzo miła zawsze pomoże porozmawia ma super podejscie do dzieci") - 2 głosy 9. Pizzeria "Da Grasso" - 2 głosy 9. Salon wędkarski "U Edka" - 2 głosy 9. Szpital Wojewódzki ("Pani Jola i Pani Ewa z Oddziału Rehabilitacji w szpitalu- zawsze miłe i uśmiechnięte"; "...i pobrała małemu krew z palca i płacz jej nie przeszkadzał-chociaż wcale nie musiała.Więcej takich pielęgniarek!!!") - 2 głosy 9. Statoil ("pan z -cep eenu kolo macdonaldzia, mily sympatyczny, widac nie obcesowy, troche arogancjki , ale szelma zniego - a to bawi")- 2 głosy 9. Sklep sportowy w Cztery Plus ("świetne kobietki, doradzą jak najlepiej") - 2 głosy 9. Sklep zoologiczny przy ratuszu ("pan ze sklepu zoologicznego przy Ratuszu:)Bardzo sympatyczny:)") - 2 głosy 10. Urząd Skarbowy na ul. Kaktusowej 1 - 1 głos 10. Sklep mięsny na ul. Wiejskiej - 1 głos 10. Apteka na Al. Legionów przy Wortalu - 1 głos 10. CB 13-ka na Al. Legionów - 1 głos 10. Sklep meblowy "Boss" - 1 głos 10. Biedronka na ul. Wojska Polskiego - 1 głos 10. Szkoła Podstawowa nr 9 (Pani Bogusia - nauczycielka kształcenia zintegrowanego;-) - 1 głos 10. Urząd Miejski (pani kasjerka) - 1 głos 10. Stomatolog - pani Budzanowska - 1 głos 10. Złoty Smok - 1 głos 10. Księgarnia "Ola" k/dworca - 1 głos 10. Bar "Kufelek" ("miła i sympatyczna obsługa - 1 głos 10. Bar "Zibi" - 1 głos 10. Apteka w Stokrotce - 1 głos 10. Apteka na ul. Wyszyńskiego - 1 głos 10. Doktor Danielski - 1 głos 10. BPH ("dziewczyny z BPH są super") - 1 głos 10. Stokrotka (skrzyżowanie ul. Zawadzkiej z ul. Piłsudskiego)– 1 głos 10. Sklep kapeluszniczy na ul. Krótkiej ("miła i fachowa obsługa") - 1 głos 10. Sklep "Tosia' na ul. Kraska - 1 głos 10. Piekarnia/Cukiernia "OKRUSZEK" - 1 głos 10. Urząd Gminy Łomża - 1 głos 10. Księgarnia "Oleńka" na ul. Krótkiej ("ten młody chłopaczek jest bardzo miły, ...") - 1 głos 10. Sklep spożywczy "PSS SPOŁEM na ul. Bernatowicza 6 - 1 głos 10. Salon "Orange" w galerii handlowej "Stokrotka"- 1 głos 10. Sklep odzieżowy "Wiktoria" k/dworca - 1 głos 10. Bonar - 1 głos 10. Sklep Komfort - 1 głos 10. Kebab na ul. Lipowej ("Super miła Pani...") - 1 głos 10. Hurtownia Papierniczo - Zabawkarska "Scooby - Doo"k/dworca ("taka brunetka, bodajże Monika:) Nigdy nie poznałam tak sympatycznej obsługi") - 1 głos 10. Stacja paliw Kraska-Poznańska naprzeciwko kościoła - 1 głos 10. Sklep w nowo dobudowanej części 4 plus- ten z nike połączony z obuwniczym - 1 głos 10. Sklep "Avans" przy Farmalu - 1 głos 10. Sklep w galerii stokrotka "50style"- 1 głos 10. Stacja Paliw "Pryma" - 1 głos 10. Kiosk na ul. Księcia Janusza I naprzeciwko sklepu z pieczywem "Kraska" ("Super pani przesiaduje w kiosku na Księcia Janusza naprzeciwko piekarni, blisko sklepu Justa. Przesympatyczna i gotowa do pomocy. Dziękuję że zawsze trzyma dla mnie pisemko") - 1 głos 10. Sklep z pieczywem "Kraska" na ul. Księcia Janusza I naprzeciwko tego kiosku;) ("Miła pani, Jarosińska pracuje w piekarni naprzeciwko tego kiosku. Zawsze uprzejma i miła.")- 1 głos 10. Poczta na ul. Księcia Janusza I ("Poczta na Księcia Janusza - okienko gdzie się odbiera paczki i polecone. Nie pamiętam nazwiska, ale cieszę się gdy mam awizo")- 1 głos 10. Sklep z artykułami dziecięcymi "Bajka" na ul. Kazańskiej ("Super pani jest w Bajce na Kazańskiej w sklepie z art dla dzieci. Aż dziwne jak ona znajduje wszystko w tym sklepie :)- 1 głos 10. Kwiaciarnia "Casablanca" (jedna z pań jest osobą bardzo kontaktową z fenomenalną pamięcią do klientów) - 1 głos 10. Starostwo Powiatowe na ul. Szosa Zambrowska ("zdecydowanie panie rejestrujące samochody na zambrowskiej szosie") - 1 głos 10. Delegatura Wojewódzkiego Urzędu Ochrony Zabytków w Łomży ul. Nowa 2; 18- 400 Łomża - 1 głos 10. Kawiarnia w Cztery Plus ("piękna obsługa, naprawdę ładne dziewczyny :) Aż miło zajść i wypić kawkę :)")- 1 głos 10. Poradnia Alergologiczna na ul Wyszyńskiego - 1 głos 10. Sklep 5-10-15 w Stokrotce - 1 głos 10. Sklep ZiZi na ul. Długiej - 1 głos 10. Sklep "Patrol" na ul. Dwornej ("taka bardzo miła pani") - 1 głos 10. Sklep "Szefler" na Starym Rynku ("bardzo sympatyczna właścicielka") - 1 głos 10. Zakład Stolarski "Kalisto" na ul. Spokojnej - 1 głos 10. Sklep "Klan" na ul. Długiej - 1 głos 10. Invest Bank na ul. Sienkiewicza ("uprzejmy Pan z obsługi klienta z Invest Banku , który zawsze doradzi") - 1 głos 10. "Biedronka na ul. Porucznika Łagody ("bezapelacyjnie, pani przy kasie w biedronce") - 1 głos 10. Bank Paribas na ul. Radzieckiej - 1 głos 10. Poczta na ul. Słowackiego - 1 głos 10. Księgarnia "Omnibus" na ul. Długiej - 1 głos 10. Lody "Gotti" Stanisław Poleszuk na ul. Stary Rynek - 1 głos 10. Salon Plus na Al. Legionów - 1 głos 10. Sklep spożywczy "Aga" na ul. Długiej - 1 głos 10. Butik na ul. Długiej - 1 głos 10. Doktor M.Zielińska-Tyszka - 1 głos 10. Doktor T.Oleszczuk - 1 głos 10.Sklep "Justa" na ul. Księcia Janusza I - 1 głos 10. Doktor Chomoncik ("życiowa kobieta") - 1 głos 10. Apteka na ul. Polowej - 1 głos 10. Sąd ("wydzial ksiag wieczystych - swietna babeczka - mila a na dodatek wytlumaczy i doradzi jak najlepiej sprawy pozalatwiac!") - 1 głos
|
|
Głośniki odsuń od monitora. Czasem to jest powodem :)
|
|
Ja niestety nie mogę wziąć już żadnego zwierzaka,bo mam psinkę. Ale może ktoś, kto lubi zwierzaki, a jeszcze nie ma, zdecyduje się na uratowanie któregoś z maluchów.
|
|
Aha aha ahaahaaha... kiedyś jak byłem mały, bo kiedyś byłem zabijałem mrówki, te kropki mi je przypominają. Tak tylko. Kosy SOM w użytku.
|
|
Tak po koleżeńsku całkiem, żebyś na przyszłość wiedział, j.w. czy też j/w oznacza "jak wyżej".... jak wyżej wpisem ? hehe... Lepiej brzmiałoby POWYŻSZYM, nnnnno to tyle. Ucz się marudo.
|
|
kamila to miss lata z kontaktow jesli mam byc obiektywny to ma tylko ladna figure ... natomiast magda jest naprawde piekna
|
|
chyba ja ja juz od kilku dni wiem kim jestes buahhahaha :)))))))))))))))
|
|
Wielu z Was na pewno w swoim życiu spłodziło wiersz , a może ktoś będzie odważny i napisze swoje dzieło właśnie tu na ty forum. Myślę że tak jak ja i inni z chęcią zapoznają się z taką twórczością.
|
|
ja szukalam i znalazłam super stolarza. robią super meble. mi robili cala kuchnie blat tez.(kuchnia jest prześliczna :) teraz bede odbierala sypialnie juz nie moge sie doczekac. napisze jak i co gdy odbiore. mam namiary jak ktos by chcial tel. 603-688-769
|
|
u fotografa to w kodaku na dmowskiego polecam, moze nie tanio ale dobrej jakosci papier a kolory nie sa przeklamane jesli masz wiecej czasu to wywolaj w empiku, skladasz zlecenie online i za 2-3 dni odbierasz w Lomzy w stokrotce dzieki czemu nie placisz za koszty wysylki
|
|
Mam dobrą wiatrówkę , tarcze już są , kto chętny do postrzelania.
|
|
Tu nie wstawia się swojej twórczości, bo znajdą się chętni, by to splugawić. Są odpowiednie strony dla poetów, gdzie można pochwalić się swoimi dokonaniami i uzyskać ocenę - także krytyczną, ale sensowną, merytoryczną i nie chamską. Pozdrawiam piszących i myślących :)
|
|
"(...) Szczęście z cnoty wypływa, bo reszta, zaiste, Spłynie w odmęt niebytu jak rzeka. (...)" To nie moje oczywiście...
|
|
nom opierniczający się pracownik nie jest wart niczego
|
|
Pracodawcy placa tyle ile moga lub tyle za ile znajda pracownika. A prawda jest taka, ze wiele osob na pytanie o oczekiwania finansowe podaje najnizsza krajowa, wiec kiedy pracodawca ma kilku kandydatow, z ktorych zaden nie wyroznia sie doswiadczeniem/umiejetnosciami, to normalne jest, ze wybierze tanszego...
|
|
b]franio żaden pracownik nie jest złodziejem dziś każdy pracuje za trzech!A co powiesz na to że jeden pracodawca za niepłacenie nadgodzin został skazany na karę więzienia?
|
|
do tajniak: Nie pajacuj tylko weź się za robotę!
|
|
Poczta na Rycerskiej.
|
|
W Łomży nie ma odbiorców dla takiej muzyki, więc i nie ma takich wydarzeń. W białym Jędrzej z ekipą pchają tematy do przodu, co pół roku secret location, co miesiąc w Metro dobzi zawodnicy prezentują swoje rzeczy, no ale jest publika, która ma otwarte głowy na coś więcej niż dobrze zmrożone o,5L . Niestety, dobrze znane są też mi przypadki gdy w naszym Łomżewie za rodzaj muzyki jaki się puszczało było się wyrzucanym z 'klubu' przez właściciela. No coż...
|
|
Ogólnie to jest super. Przychodzisz i już od razu wiedzą jaką kategorię zdajesz. Do wyboru dostajesz całą gamę motorów Suzuki z rocznika 2010. Wybierasz również wśród egaminatorów, którzy są niezmiernie mili i przyjaźni egzaminowanemu. Co warto dodać zdawalność 100% i przemiła atmosfera. Egzamin trwa chwilę bo WORD bardzo lubi swoich klientów i niezwykł ich męczyć za długo. Jako że wiedzą że zdasz na wyjście dostajesz prawko do ręki i gratis SUZUKI.
|
|
Uważajcie na frajera,który jeździ SREBRNĄ VECTRĄ O NUMERACH REJESTRACYJNYCH BL 34508-wczoraj szłam rano z psem na spacer,ulicą-bo tam nie było chodnika i była jedna kałuża i ten frajer wjechał w tą kałużę i kompletnie mnie ochlapał-gdzie dobrze by się zmieścił przejeżdzając oboj niej lub w zwolnionym tempie!!Niewiem skąd się biorą tacy DEBILE! TO DO CIEBIE DEBILU Z BL 34508!!!!!!
|
|
Cena anteny 80zł.
|
|
to zapewne antenka gpe27, a kabel jakis lepszy czy rg58? jaka cena z kablem?
|
|
A co mają ciekawego?
|
|
Też mam taką nadzieje ze coś ruszy.Sprzedaje sprzet i bede kupywał coś lepszego.
|
|
http://www.tv.jardello.com/index.php i tu coś jest
|
|
Pfff tzreba miec sprzet wtedy nikt nie bedzie słyszał !!
|
|
ZESPÓŁ DAGO On ubrany ONA nago.
|
|
tania i dobra...litosci kobieto, to chcesz miec zrobione tanio czy dobrze?
|
|
Może ktos sie wypowie na temat CB RADIA w Łomży??
|
|
|
A to sukinsyn, tylko co kupił i się wozi.
|
|
|
|
w białymstoku na nowym świecie leczą, poszukaj na necie
|
|
Jak to co-oczywiscie jednogłosnie stwierdził razem ze mną,ze takiego frajera trzeba nauczyć kultury!:)
|
|
bez odpowiedniej pasji nikomu nic się nie uda, nie wróżę nikomu źle ale trzeba mieć inne podejście. 4lomza jaka jest taka jest ale ludzie pracujący tu się starają
|
|
moj brat sam na kompie PSP przerabiał:P
|
|
Jeżdziłeś tym czy tylko spojżałeś że 1.0 ? Uno można rozbujać spokojnie do 160km/h po trasie, ale fakt ze zbiera się dość wolno powyżej 70km/h Ale w porównaniu z np. corsą 1.2 czy polo 1.0 to rakieta.
|
|
P. Majewska, ma salon w hotelu Polonez.
|
|
mam troszeczke gosza, zainwestowalabym z ochota , w tej malej miejscowosci, czy tak trudno uzyskac odpowiedz na tak proste pytanie?
|
|
juz, znam odpowiedz
|
|
Tyle ile wart jest Twoj uszczerbek na zdrowiu psychicznym.
|
|
znam odpowiedz i nie powiem bo nie chcem
|
|
szczebiotka napisał(a): > znam odpowiedz i nie powiem bo nie chcem >
|
|
szczebiotka napisał(a): > szczebiotka napisał(a): > > > szczebiotka napisał(a): > > > > > szczebiotka napisał(a): > > > > > > > szczebiotka napisał(a): > > > > > > > > > szczebiotka napisał(a): > > > > > > > > > > > szczebiotka napisał(a): > > > > > > > > > > > > > znam odpowiedz i nie powiem bo nie chcem > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >
|
|
szczebiotka napisał(a): > szczebiotka napisał(a): > > > szczebiotka napisał(a): > > > > > szczebiotka napisał(a): > > > > > > > szczebiotka napisał(a): > > > > > > > > > szczebiotka napisał(a): > > > > > > > > > > > szczebiotka napisał(a): > > > > > > > > > > > > > szczebiotka napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > szczebiotka napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > szczebiotka napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > > > szczebiotka napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > znam odpowiedz i nie powiem bo nie chcem > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >
|
|
szczebiotka napisał(a): > szczebiotka napisał(a): > > > szczebiotka napisał(a): > > > > > szczebiotka napisał(a): > > > > > > > szczebiotka napisał(a): > > > > > > > > > szczebiotka napisał(a): > > > > > > > > > > > szczebiotka napisał(a): > > > > > > > > > > > > > szczebiotka napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > szczebiotka napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > szczebiotka napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > > > szczebiotka napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > szczebiotka napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > szczebiotka napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > szczebiotka napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > szczebiotka napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > znam odpowiedz i nie powiem bo nie > > > chcem > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >
|
|
jawiemonawie napisał(a): > Nie jesteś przejazdem Szczebiotka, Twoja rodzina już nie > wróci, zostawili Cię. Rozgość się w Łomży i żyj! :) > > Oj Szczebiotka, Ty zryciuszko. > widze jak od pewnego czasu wloczysz sie za mna, i po co ci to??? bedziesz mial same nieprzyjemnosci.., mowie ci!
|
|
Podobają mi się słowa G.B.S., ale chyba nie znasz ich znaczenia. Profanujesz taki piękny cytat używając go jako swojego podpisu.
|
|
"niedorajdO" ? hehe
|
|
nie pytaj sie , to nie tobie jest ono przeznaczone
|
|
ssssssss chamstwo, lomzynskie chamstwo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
stacje bazowe funkcjonuja wspaniale , prosimy jednak o dobry wybor sprzetu w instalacji anteny,najlepsza antena jest wznoszaca sie w niebo 7 metrow ponad dachem
|
|
A nie interesuje Ciebie bardziej...może... tak zwany street fighting ?
|
|
Qbek. nie ściemniaj gnojku, szłeś za mną i mówiłeś że aż Ci ślina leci na widok tej plamy. PS. Też Cię pozdrawiam onaonaona PS.2. Jak plama zeszła?
|
|
Panie realisto nie komromituj sie Pan . To nie czasy PZPR
|
|
palcem?szczebiota patykiem bym cie nie ruszyl
|
|
chesz kogos oddac do adopcji??????????? rudy błazen z druhem
|
|
jedzie może ktoś do trójmiasta w środę około 5 nad ranem?
|
|
realista XXI czy jesteś Maćkiem Zjanusza? ja bym proponował wykasować ten post ze względu iż odbieram go jako reklamę :)
|
|
hehe
|
|
:)))))))))))))))))))) jakie jaja, lubie mezczyzn z klasa, ty szymonek z tym twoim imieniem, na pewno do nich nie nalezysz hihi szymoneeeeeeeeeeeek
|
|
szczebiotka jezeli 30letni facet jest dla ciebie bachorem to ile ty masz lat??? 500???moj ty zombiaczku...robaczki dokuczaja?sprobuj raid na owady biegajace
|
|
A ile klas wystarczy aby być na twoim poziomie , dwie no bez przesady , trzy.
|
|
Nom.
|
|
gumace włóż na swe piękne nóżęta bo się pobrudzisz.
|
|
zawieszenie linii w tp kosztuje ok.22zł/miesiecznie a nie jak piszesz na rok. "Opłata za zawieszenie, na życzenie Abonenta, świadczenia usług telefonicznych w sieci analogowej za każdy okres rozliczeniowy wynosi 21,35 zł brutto. Klient ma możliwość zawieszenia świadczenia usługi na okres nie dłuższy niż 12 okresów rozliczeniowych. Opłatę pobiera się z góry za cały okres zawieszenia."
|
|
Witam! Może ktoś wie co jest budowane przy Biedronce na Wyszyńskiego?
|
|
Na Greenpoincie szczury w łapią.
|
|
poped seksualny to czysta i jedyna milosc
|
|
tam na pewno do paryza , tego miasta se snu nikt sie nie wybiera
|
|
tak wlasnie z ptysia zjdam , najpierw czupek
|
|
A ty szczebiota raz piszesz że masz tylko córkę za chwilę że masz męża , który się tobą opiekuje , teraz że masz dwoje dzieci i jesteś rozwódką jak zawsze pieprzysz farmazony.A z ten twój Paryż to już nikomu nie wchodzi , Paryż piszę się przez duże P nieuku.
|
|
powiedziec ci , kto uczyl mnie polskiego ????od podstawowki???? kilka ladnych nazwisk padnie
|
|
a jak nie umie sie polskiego???
|
|
Na tą chwilę chcę PALIĆ e-fajka. To para, nie dym, zawierająca nietoksyczny glikol i nikotynę, która jest w pewnym stopniu toksyczna. "Sztuczny" jest zdrowszy, nie zawiera kilkudziesięciu toksycznych związków, które zawiera analogiczny, mówiąc po Twojemu- prawdziwy.
|
|
uuuuuuuuu
|
|
|
Zróbmy dziś dzień normalności , będzie fajnie.
|
|
Bojówka 4lomza napadła i zmasakrowała załogę freelomza, która nie była przygotowana na takie atrakcje:) Analizujmy teksty i tępmy głupotę polityczną...
|
|
Idą dwie agrafki przez pustynię . Jedna mówi kuźwa jak gorąco . To się rozepnij odpowiada druga.
|
|
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) morze powiec co masz w jakiej cenie bendzie proscie j ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
|
|
DZIEKUJE ZA LINK I ZA INFORMACJE
|
|
DO CHOLERY PRZESTAŃCIE OCZERNIAĆ DZIEWCZYNY!!!!! CO ZA DEBILE !
|
|
Podstawa to zespół muzyczny.!!! A fotograf to - Klepacki i Chaberek i jest cacy. Polecam.
|
|
Tak wogóle to kiedy są tam dyskoteki i czy wstęp jest płatny i ewentualnie ile
|
|
Jeżeli ktoś reprezentuje jakiś poziom i uważa się za wykształconego, to czy w zeszycie czy w podaniu czy na jakimkolwiek forum ten poziom pisania posiada i ma w nawyku stosowanie ortografii polskiej, głąbie . Jeszcze trochę przed Tobą ... Powodzenia !
|
|
Treść jest ukryta
|
|
http://www.mieszkajzdrowo.pl/ polecam. wszystko z drewna
|
|
sdfsd
|
|
i ja jestem:P
|
|
tanie, nie opłaca się sprzedawać, ale jak chcesz kupić to trzeba drogo zapłacić, co najmniej 5 razy tyle
|
|
witam, czy ktos ma na sprzedanie uzywane gry psp ?
|
|
A ja tam myślę, że firma ma przyszłość. Coś już mi się obiło o uszy o tej firmie i puki co same dobre rzeczy. Nie korzystałem z ich usług i pewnie nie będę korzystał, bo nie mam firmy, więc monitoringu nie muszę zakładać, a i w mieszkaniu nie ma za bardzo czego pilnować :-P Ale fajnie, że powstała konkurencja dla tych starszych firm i myślę, że trochę rozbije ich monopol. Ja jestem rękoma i nogoma za wszystkim nowym co powstaje w Łomży ;-) Tyle.
|
|
Ich bin da ;-)
|
|
metoda callana jest dobra ale tylko na początku nauki angielskiego później lepiej przejść na metode zwykłą.
|
|
Resident Evil Afterlife 3D wkrótce w kinie. Prince of Persia Robin Hood Salt Ghost Machine Our Family Wedding The Last Song Grown Ups The Hangover Transformers Transformers 2 Revenge of the Fallen Step Up 3d The Proposal When in Rome She's Out of My League Date Night Inception
|
|
potrzebny mi samonapinacz do linki chamulca ford mondeo mk1
|
|
Treść jest ukryta
|
|
kto teraz kupuje na gram? w cenie sa brylanty
|
|
kochac jak to latwo powiedziec kochac to nie pytac o nic
|
|
tak czy nie
|
|
zbierzcie się wszyscy i powieście na jednym drzewie, potem przyjdę ja i strzele se parę szłitaśnych fotosów na enka
|
|
piaskownica i cyca
|
|
czyli reasumując - MOŻNA... odpowiedziałem krótko i na temat - poza tym kolega pytał o wiek po maturze więc się nie rozwijałem ;)
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Moderatorem na forum jest Jasio Śmietana , ten oryginał. Wiem to na milion procent.
|
|
neonapolitanczykowianeczka
|
|
Treść jest ukryta
|
|
jawiemonawie ty szczegóły to podaj swoje , to będzie cie prościej zientyfikować , jak już wyzdrowiejesz i będziesz na wolności jawiemonawie co to znaczy? chyba że bredzisz na jawie!
|
|
trafna podpowiedż!!!!!!!!!
|
|
Treść jest ukryta
|
|
|
Brawo!!!! :) dokładnie:)
|
|
Tak, tak - w żadnym razie nie kupywaj podróbek tylko orginał :-)))
|
|
co ty gadasz za głupoty nikt nad tobą nie stoi i jakie 4 zł jaki pot widzę że znasz się na tym temacie to wypowiedz się
|
|
widziałem ostatnio w biedronce kiedyś kumpel kupił to nawet nieźle chodzi
|
|
Na wakacje zabaweczka na rok szkolny kłopoteczka :(
|
|
Nie bądż taki mądry bo ci słoma z butów wystaje jak masz pisać takie pierdoły to wejdż na porno i se zwal Wacka a nie pierdoły piszesz szukam tańszej osoby a wiesz ile taxi kosztuje z Warszawy do Łomży
|
|
tu masz telefon +48 862166819
|
|
Wielkie Dzięki :))
|
|
podaję takze drugi nr bo czasami jestem dostępna pod innym telefonem - 504119460.
|
|
Podaj jakiś kontakta na siebie.
|
|
503 619 634 Pewny facet - solidna i niedroda usługa. Będzież napewno zadowolony.
|
|
aaa i jeszcze bar 3 wymiar na małachowskiego 2 ;))) baaaaardzo miły własciciel ;))
|
|
U p. Izy na Al. Pilsudskiego :)
|
|
Witam.Chciałbym się dowiedzieć(może ktos z Was wie) gdzie w Łomży robią prywatnie tomografię komputerową głowy?Ile jest płatne takie badanie?
|
|
tak ale w weekendy
|
|
86 4738843 jutro z rańca
|
|
Autor: gloriaaa1 (---.internetia.net.pl) Data: 02-09-10 07:16 na forum to mozna dodac wątek ;/ kazdy pisze jakies farmazony nikt nie napisze na temat Autor: gloriaaa1 (---.internetia.net.pl) Data: 05-09-10 00:15 te forum to żaaaaal W pełni zgadzam się z autorką tych postów. Forum 4lomza sięga dna, w związku z tym przypomina dwa adresy które odnalazłem w sieci: http://www.forumlomza.pl i http://www.forum.lomza.pl Serdecznie pozdrawiam Moderatora forum 4lomza, życząc udanego tygodnia, wielu naiwnych reklamodawców, kolejnych 3 milionów wejść na portal ha :D i trochę zaangażowania w swoją pracę. ________________ Ostrzegam kasowanie moich postów lub banowanie mojego IP bardzo mnie drażni, wpływa źle na moje samopoczucie i skłania do powrotu na forum na nowym nicku, nowym IP i z nowymi pomysłami na destrukcję.
|
|
podaj kontakt do ciebie .moge zająć sie to sprawą
|
|
a i co najwazniejsze nie staz jest przyczyną tych przypadkow które wymieniłem wczesniej tylko ocięzałośc umysłowa i ograniczenie ruchow poprzez zajecie jednej reki grzebaniem w dupie. ha ha ha ha
|
|
Proponuję Ci kolego wspólpracę tylko z takimi firmami które pobierają prowizje po odzyskaniu odszkodowania ,tzn .wtedy kiedy na twoje konto wpłyna pieniążki !Szukaj takich firm jest ich wiele w necie ,przeważnie pobieraja one 10 do 12 % od "wywalczonej"dla ciebie sumy odszkodowania (staraja sie gdyż czym wyzsze twoje odszkodowanie tym ...)Nie polecam natomiast żadnych radców prawnych i firm które z gory żądają jakis pieniążow na (pow.prowadzenie sprawy)NIE DAJ SIĘ OSZUKAĆ!
|
|
w sklepach z lodamy
|
|
kto na bramce stoi ze świty?
|
|
_jackass_,czasami trzeba iść na kompromis, ja też Ci w wielu kwestiach ustępuję, jak raz sobie zrobisz sam, to Ci korona z głowy nie spadnie :)
|
|
Witam, czy wie ktoś może gdzie został przeniesiony sklep Basia z gazetami z poprzednich sezonów, był on na ul. Kościuszki. A może został zamknięty, jeśi tak, to czy jest w Łomży podobny sklep i gdzie? dzęki
|
|
Ciekawi mnie jak mały i żałosny człowieczek kryje się pod nickiem jasiu_śmietana. Nieudolnie próbujesz kopiować gościa z forum onetu i uważasz, że jesteś zabawny. Radziłbym ci poszukać sobie prawdziwych znajomych zamiast robienia z siebie idioty na łomżyńskim forum, bo tutaj ludzie czytając twoje marne wypociny albo się niepotrzebnie denerwują, albo tak jak ja omijają wszelkie posty podpisane twoim nickiem bo wiadomo że nic nie wnosisz do tematu. To co piszesz nie jest ani zabawne ani ciekawe, raczej żałosne - jak to podróbka, bo z prawdziwym jasiem śmietaną łączy cię chyba tylko nick.
|
|
Balthazar2205 nie uczepiłem się ani klubu ani AMozela jest wątek to sobie go podbijam. Stary klub Centrum to był zupełnie inny klub, inna atmosfera, inny właściciel i inne czasy.
|
|
I czego dupe opieprzasz Pawełkowi . Wg mnie najlepiej i najtaniej robi w łomży , profesjonalnie , nie zadne rozkrecanie i szukanie *** wie czego . Ja polecam i nie mam mu nic do zarzucenia.
|
|
Witam Zakupiłem zestaw cyfrowego Polsatu. Czy ktos może mi powiedzieć jak sie ustawia tą antene ? Antene ustawilem na rogu domu ( tak jak i u sąsiada ) i jak ją teraz ustawić ? czy koniecznie trzeba wołać fachowca z jakiś urządzeniem czy jest możliwość żebym sam to ustawił ? Może znacie kogos kto może mi to ustawić ?
|
|
ja pomogłbym wszystkim moim przyjaciołom i znajomym ktorzy borykają się z problemami finansowymi w zalezności ile bym miał tej kasy to dałbym kazdemu tyle aby wyposażył sobie dobrze mieszkanie , kupił dobre ubrania dla całej rodziny, trochę miał na koncie i pojechał z rodzina na dobre wczasy. Z kwoty którą bym miał wydałbym na ten cel 1/3 . ZA resztę pobudowałbym sobie dom , kupił nowy samochód , cześc na konto . To co by zostało przeznaczyłbymm na pomoc ludzom młodym tak aby w sytuacji gdy jest zdolny i dobry z niego cżłowiek finansowałbym mu naukę, Pomagałbym tez ludziom którzy nie maja pieniędzy na leczenie. Inaczej mowiać sobie bym tylko tyle zostawił co dobre zycie i zabezpieczenie przyszłości a resztę oddałbym tym którzy cierpia biedę i niedostatek i to całkiem serio piszę.
|
|
To zależy do czego ci potrzebny. Kiedyś miałem Onwe i z samochodu odbierałem idealnie do 30km. Teraz naprodukowali szajsu i próbują to upchnąć, więc szczerze mogę powiedzieć, jeśli chcesz to do samochodu, to kup sobie zwykłe radio, jeśli do domu to na pewno lepsze by było ze wstęgami, do tego mocną, dobrą antenę i na pewno będziesz zadowolony pod warunkiem, że nie będzie ci tego stroił i montował gość na Legionów ze sklepu CB-trzynastka, bo po pierwsze zdzierca, drugie oszust, trzecie leser i z pewnością zrobi ci to na "odwal się". Życzę powodzenia w eterze na CB.
|
|
polecil bo wystawil na allegro
|
|
nie zapomnij ze zanim sygnał z anteny dotrze do dekodera i telewizora musi minąć około 3 sekund także tak jak pisze nie dotyczy przesuwaj anteną bardzo powoli, no i ktoś musi z domu krzyczeć jaka jest siła natężenia chyba że zaopatrzysz się w miernik :)
|
|
a dokladniej nie wiesz gdzie on jest? dzieki
|
|
ja mam alan 109 z tom anteno i wszytsko gra i huczy !
|
|
JAZDAAAAAAAAA!!! Namawiajcie wszystkich znajomych! Tak bliski wyjazd może się już długo nie powtórzyć! Bijemy rekord!!!
|
|
jeśłi jesteś zainteresowany unidenem 520 to mogę sprzedać posiadam pełen komplet jak nówka oddam za 230zł
|
|
Tylko Pawel z Help Gsm.
|
|
unidena ci zabiorom misie bo niema homologancji
|
|
Nie posyłaj dziecka do przedszkola, bo ci po trzech dnia zachoruje ...
|
|
Dlaczego też żałosny jasiu nie ma bana na tym forum? Trzeba czyścić wszystko z czegoś takiego bo tylko ludzie nerwy tracą...
|
|
to po co czytacie jak nerwy wam puszczaja
|
|
jedz do kaminiaka na sikorskiego na przeciwko wulkanizacji, przy zusie.
|
|
miejsce dobre bloki takie sobie ale zarzad z prezesem na czele do kitu on wszystkie prosby mieszkancow takze te na pismie ignoruje zachowuje sie jak dziedzic na folwarku
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Hubcio, co to znaczy nie dla zabawy? Co Ty tu publicznie takie bzdury opowiadasz :P Dla zabawy. Właścicieli jest dwóch. Piwo, bilard, poker (dla zabawy oczywiście- na co najmniej dwa sposoby można to rozumieć)...Dobra muzyka i zadymiony klimat. Jak wejdziesz, musisz udowodnić, że jesteś "luźny", bo Hubcio Cię podejdzie i będzie koniec imprezy. Jak nie Hubcio, to Andrzejek w dresie, chociaż od jakiegoś czasu się niestety nie pojawia, słuch o nim zaginął. MILES CLUB nad RZYMIANKĄ
|
|
kup se president walkier i antene sirio 5000 turbo to dopiero odbior i nadawanie " kupisz raz i po sprawie "
|
|
wiktoria1 otoz poprzednicy nie maja racji ja tam pracowalem wiec juz opisuje ci jak tam jest jedziesz z kierowca ty i jeszcze ze2osoby rozwozic zaproszenia na pokazy koldry itp i mozesz np jechac do bialegostoku lub rejon warmi i mazur np olsztyn bartoszyce dobre miasto lub suwalki ciechanow a nie po calej polsce to po1 i po przyjezdzie dostaje kazdy z was mapke z zaznaczonym rejonem 1 2 lub3 zalezy ile was jest i idziesz zaniesc te ulotki wedlug mapki masz oznaczenia k to kamienice w to wiezowce d to domki i po jakims czasie kierowca jedzie i sprawdza wg mapki gdzie powinnas byc to wazne by isc wg mapki od kierowcy by mogl znalezc cie srednio od 900do1300ulotek masz i jezeli chcesz zarobic tam to zarobisz roznoszac ulotki codziennie nawet powyzej2000zl na miesiac wazne bys miala szczescie i trafila na dobrego kierowce ktory cie sprawdza aha i nie zakladaj wyzywajacych strojow typu mini krotka koszulka itp poniewaz nosisz te ulotki po roznych okolicach i mozesz wejsc na klatke gdzie bedzie stalo kilku gosci i po co ci te zaczepki itp no i kwestia misasta gdzie trafisz np augustow no fatalne miasto przejdz z ulotkami z 1konca na2 powodzenia dobrych pare km i latwo sie zgubic
|
|
powiem wam jako ciekawostkę na stronie orła kolno w komentarzach do ich ostatniego meczu jakis kibic z kolna napisal cytuję pokazmy tym dzieciakom z łomzy jak wygląda oprawa i jak sie kibicuje moim zdaniem to jakies dziecko ale skoro oni sa naszym fc to takie cos nie powinno miec miejsca
|
|
tez nie polecam telepizzy obsluga jak najbardziej nie mila ciasto porazka nie wiem cyz mozna nazwac to cistem czy bardziej plackiem . osobiscie polecam da grasso lub sawana
|
|
użyj kija
|
|
hahaha ale się ubawiłem, dobre
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Uśmiech traktorzysty :)
|
|
Ten zwrot "dzieciaku" robi furorę na forum hehe. Prawdziwy witraż. Czytałeś artykuł, który dostałeś pod nos w odpowiedzi? Widać nie czytałeś. Telford w Anglii pajacu. MOże mi się nudzi, może mi za to płacą, a może wpadło mi przypadkiem w ręce. Nieważne, ważne, że ładny witraż. Buziaki
|
|
....do balonów:D gdzie kupię?? czy ktoś cenę zna?:]
|
|
no
|
|
Polecam Avast.
|
|
Jeszcze jak , są nawet przyjezdni z USA.
|
|
musisz czekać na papierek z sądu ewentualnie z prokuratury.Troche nie fajnie bo z tą "firmą" nigdy nie wygrasz.Sąd stoi za prokuraturą ,prokuratura za policją itp.
|
|
jasiu pińcec.... pińcet:(
|
|
Myślisz że sąd ci podaruje? Dowali tyle samo plus koszty:)))
|
|
Witam, Jaki zakład polecacie do wymiany świec żarowych. Wiadomo, że łatwo można spieprzyć jak ktoś nieudolnie to robi. Jakie wasze doświadczenie?
|
|
moj znajomy jedna sprawe wygral ale tak sie na niego uwzieli, ze wszyscy znali jego auto i rejestracje i non stop policja za nim jezdzila, az znowu go ukarali no i oczywiscie on byl chojrakiem i znowu mandatu nie przyjal i tym razem sprawe przegral...lepiej jest przyjac chyba, ze naprawde ma sie racje, a nie wydaje sie, ze ja sie ma
|
|
Kolega pytał o kogoś dobrego a nie kogokolwiek. Swoją drogą ja wolę dobre masażystki(masz tel. 51293707) Karierę zaczynała w Caritasie więc uwierz mi wie co robi i do tego dobrze wygląda . Zawsze to milej jak ktoś ciekawy cię gniecie a nie owłosiony grubas.
|
|
Ku*wa człowieku to nie jest ważne i nie zamierzam z nikim na tym forum na ten temat rozmawiać. Wystarczy,że... ...najprostsza definicja obala ten, cholera wie skąd wygrzebany Izrael. Podczepiłem się do głupoty.
|
|
Czy Blondynka z Pasemkami Która ma ładny uśmiech mogła by sie odezwać :) Takos
|
|
Brawo Ciupaska, niech się wstydzą ci co mają takie myśli. To tez pokazuje jakim śmietnikiem jest internet prawdopodobnie w kościele nikt by na to uwagi nie zwrócił.
|
|
łaał, no to jednak trochę tego było...
|
|
mizzlost musisz zobaczyć
|
|
Powiem wam jedno chłopacy: nie wnikajta bo wsiąknieta krótko mówi
|
|
Kryjany glupawe z was.
|
|
a bmoze wyslemy mu cos na tego maila??
|
|
Osobiście to jestem zniesmaczony tego typu ogłoszeniami, pamiętam jak jakiś rok temu pojawiały się podobne ogłoszenia, że przyjmę do pracy sekretarkę. Podobna strategia, brak nazwy firmy, brak telefonu i jakiś trefny mail, który każdy za darmo może założyć. Skoro ściga się w sieci pedofilii, to również powinno się ścigać kretynów którzy wykorzystują młode niedoświadczone, często naiwne dziewczyny. Trafna uwaga użytkownika forum VB zanim przekażesz swoje zdjęcia i dane kontaktowe upewnij się z kim masz do czynienia, żadna z szanujących się agencji czy fotografów nie będą dawać tak anonimowych i kretyńskich ogłoszeń. "Anonimowych" w cudzysłowie, bo jak widzicie ustalenie danych ogłoszeniodawcy to kwestia kliku minut dla mnie laika, a co dopiero dla organów ku temu powołanych.
|
|
tomek opisal bardzo realna sytuacje ktora panuje w tej p....ej firmie kazdy z nas myszka miki wybral opcje lepiej pare groszy niz siedzenie w domu ale jakie pare groszy kazdy z nas ma rodzine tomek ma dwie super coreczki z ktorej jedna jak dobrze pamietam juz do szkoly idzie i uwierz ze za 1000zl ktore dostaniesz w tej firmie nie widzac sie z rodzina i ledwo oplacisz mieszkanie wybierzesz opcje lepiej w domu z rodzina niz dorabiac jakiegos cwela ktory na takich jak my dorobil sie kasy i ma na wszystkich ******** jajca i sie smieje podsyla synka ktory pilnowac ma jak pies ogrodnika ktory normalny ojciec wyslal by swoje dziecko na taki zapierdol tylko idiota ktory nikomu nie wierzy i wszystkich ma za zlodziei a kto tak robi zlodziej!!!tylko jest tak podejrzliwy i uwierzcie mi ze nie ma sensu isc tam nawet na rozmowe!!!
|
|
Jasiu już to hasło prezentowałeś kilka razy na postach , nie stać cię na coś nowego.
|
|
podejdź i zapytaj czy kupi ci spodnie
|
|
szpenio taki madry jestes na forum ? moze sie spotkamy i powiesz mi to w oczy cwaniaku , jak nie wiesz z kim ŁKS ma na pieńku to sie nie udzielaj bo robisz fałszywa propagande. sory za OT
|
|
polecam pajączka 2 generacji, nie podtrzymuje kręgosłupa a uczy nawyku poprawnej postawy. W sklepie medycznym na hipokratesa koszt 60 zł te zwykłe chyba po 30, ale nie jestem pewien. Pozdrawiam
|
|
Potrzebuje na gwalt dwa duze glosniki,sredniej wielkosci,by postawic na komode z lustrem,czy mozna za pomoca frorum dostac???? Chyba nie e! cholera ,nie to nie rudy błazen z druhem
|
|
Czytam fakty w gazecie bezcennej, jak mam czas
|
|
Co on Ci za głupoty powiedział ze nie moze przeniesc na nizszy szczebel hahaha . Nie sluchaj sie go bo Kocoń wiadomo jaki jest ... Nie chce przenieść bo wstyd ze z mechaniaka do zdz przechodza a ty mu wierzysz... jak najdalej od tej szkoły tylko tyle Ci powiem.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|