Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Park Przemysłowy ? |
jak cie nie stać na nowy, to kup se teraz pędzel, a nie cwaniaka zgrywasz.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Park Przemysłowy ? |
od razu ze babiarz ... bo sie na Ciebie popatrzył i uśmiechnął ? ;/ dziewczyno nie pomyslalas ze moze poprostu jest uprzejmy ? a ze facet oglada sie za 'fajna' laska to odruch nauralny, było by dziwne jakby sie nie ogladał ... ale to moze ja mam tylko na to taki pogląd.
|
|
Wpierniczasz się w kolejny wątek dotyczący potencjalnej znajomości pomiędzy kobietą a mężczyzną. Jakby zazdrość, czy żal...albo jedno i drugie. Chłopak chce poznać dziewczynę. I bardzo dobrze.
|
|
alibaba Ty zrzędo...
|
|
prosze tego nie brac na powaznie
|
|
jawiemonawie choroba nie przeszkadza wzałożeniu tematu ,,,,casting na łatwą panienkę dla jawiemonawie,,,,, a co tak obstajesz za madzią w? jakoś specjalnie podziekowała ci chociaż za zaangażowanie?
|
|
Szczebiotka Ty zryciuszko!
|
|
Nie wspominajac juz o tym, ze najnizsza krajowa to ponad 1300zl brutto, wiec wracajac do pierwszego postu, nie wiem jak wiekszosc mialaby zarabiac 1000-1200 brutto? http://i.imgur.com/KYVgnJ4.gif
|
|
Tak pierwsza praca ,wcześniej pracowałem tu i tam ale wiadomo chodzi żeby z umową na stałe ,na budowie jeśli by mnie to interesowało bym poszedł do budowlanki ,wiem że w budownictwie można zarobić jako pomocnik jest kasa ale widzisz wybrałem inny kierunek ,mogę pracować jako kierowca bo mam od roku prawko jako magazynier jako stolarz lub też na produkcje bo na razie tylko taka jest możliwość dla młodych ,jeśli skończę maturę może i coś więcej ale np z moim wykształceniem w angli bym miał robotę od zaraz i to nie jako pomocnik czy coś ... zobaczymy jak się wszystko ułoży . No ale czekam na opinie w moim wieku jako i gdzie swoją pierwszą prace znaleźli . Pozdrawiam Ile nie karmić faceta i tak cycka szuka.
|
|
Ok, akurat szukanie pracy w zawodzie jest dobra rzecza, oczywiscie o ile taka prace mozna znalezc... Z pierwsza praca, to ja bym za bardzo nie wybrzydzal z kasa, bo wazne jest doswiadczenie (zwlaszcza udokumentowane), a pozniej jest juz o wiele latwiej. Naprawde jestes przekonany, ze w Anglii tak od reki dostalbys dobra robote w swoim zawodzie, nie majac doswiadczenia, nie znajac za bardzo jezyka itd? Bo mam wrazenie, ze nie jest tez tak rozowo. A co do pierwszej pracy, to ja w Twoim wieku na poczatku dostawalem duzo mniej niz te 1200 brutto, ale chcialem zlapac doswiadczenie, a biorac pod uwage, ze mieszkalem z rodzicami, to i tak lepsze cos niz nic. Nie mialem cisnienia, ze nie starczy na rachunki itd. Mam wrazenie, ze wiele mlodych osob w ogole nie zwraca na to uwagi, ze sa nadal na utrzymaniu rodzicow i nawet jak dostana do reki tysiac zl, to i tak bedzie to pewnie wiecej, niz niejednej osobie zostaje po oplaceniu rachunkow itd. Dlatego zamiast wybrzydzac na wyplate, lepiej sie w tym okresie skupic na przygotowaniu sobie startu.
|
|
śLeDcZy no wiec czegos nie rozumiem... W Polsce nie chcesz pracowac w innym zawodzie, a w Anglii by Ci to nie przeszkadzalo? :) To, ze lepiej zarobic wiecej, to jest oczywiste i chyba nikt tego nie podwaza. Tylko jesli nie ma pracy za "wiecej", to chyba lepiej zarobic mniej niz nic? Jesli mloda osoba, na starcie chce zarobic powiedzmy 2 tys. bo "za mniej sie jej nie kalkuluje", to co ma powiedziec ktos, kto ma rodzine na utrzymaniu? To jemu, zeby zostalo 2 tys. na rozne wydatki, to musi zarobic pewnie 4 albo 5... Odlozyc na samochod czy mieszkanie mozna, tylko podstawowy problem... trzeba najpierw miec ta prace. A jesli nie ma zadnej, bo nie spelnia warunkow finansowych, to z czego i na co odklada? Jestem przekonany, ze osoba, ktora pojdzie pracowac za mniej i zdobedzie doswiadczenie, szybko zacznie zarabiac wiecej, niz ktos kto siedzi i stara sie od razu zdobyc dobrze platna prace. Wyjazd z kraju to juz osobny temat, sa i plusy i minusy, wiec jak ktos chce i uwaza, ze to lepsze rozwiazanie, to nic nie stoi na przeszkodzie. Skupmy sie jednak na lokalnym rynku pracy, bo tego dotyczy temat :) Pozdrawiam Ile nie karmić faceta i tak cycka szuka.
|
|
|
alibaba wystarczy mi, niewielu znalazło się obrońców,a i już więcej wiem o Tobie. Szczebiotka Ty zryciuszko.
|
|
awangarda w kuchni - golabek bez zabijania
|
|
A może ty jesteś ten z Prusa 8 Ben Laden Łomża?
|
|
mowili na cb ze i srebrna ostatnio latała ;P
|
|
Posiadam również 25 metrów kabla.
|
|
Możliwy jest handel :)
|
|
To jest forum więc każdy wyraża swoją opinie swoje emocje tak samo jak Ty że twój biedny synek zgubił telefon ,i bardzo dobrze się nauczy czegoś lub też nie i będzie w życiu tak samo postępował i żonę pewnie też gdzieś zgubił w markecie jakimś ale tego mu nie życzę ,a telefon już pewnie poszedł w handel . Pozdrawiam rudy błazen z druhem
|
|
Witam Wszystkich na forum. "Fiat Cinquecento" Fiat Cinquecento jako samochód używany lub nowy pojazd??? Tuż po premierze w 1990 roku, Fiat Cinquecento stał się chętnie kupowanym autem nie tylko dla singli, ale także dla rodzin. Dzisiaj autu wytykane są wszystkie wady, łącznie z ciasnym, niepraktycznym i fatalnie wykonanym wnętrzem. Zarówno silnik 0.7/30-31 KM z modelu 126 Bis, jak i motor 0.9/39-41 są zdecydowanie zbyt słabe. Wprowadzona w 1994 roku jednostka 1.1 Fire/54 KM zapewnia już wystarczające osiągi, nie spalając przy tym dużo więcej. Układ jezdny skonstruowano poprawnie. Pozytywnie wypada ocenić ceny aut, części zamiennych i napraw. Dość często występujące awarie dotyczą m.in. elektryki, układu wydechowego i podzespołów zawieszenia. W silniku 0.7 usterki są codziennością. Doradzi mi ktoś jakie Auto kupic ??
|
|
Przyjedzcie a zobaczycie.
|
|
Zapraszam Na FORUM "Sprzedam Antenę Bazowo"
|
|
Nic nie zachęcam, kto przebywa na radiu to wie gdzie kto rozmawia pomijajac kanał 27.180 (19)
|
|
Już lepiej kup uno- większy, duży wybór silników, nawet podstawowy 1.0 fire jeżdzi bardzo dobrze potem 1.1 fire, 1.4 1.5 1.3t 1.4t , spalanie 5-6l/100km i deska rozdzielcza ładniejsza od cc do tego nadwozie albo 3d albo 5d a nie tylko 3d jak w cc a i masz spory bagażnik.
|
|
CC dobry jest do Jazdy na RAJDACH.
|
|
OK spox
|
|
piszecie o tych skurwielach jakby to jacys bohaterowie byli, a to poprostu drobne zlodziejaszki i bandyci w wiekszosci byli. teraz albo siedza w pierdlach, albo glebe gryza, a co madrzejsi wyszli na prosta, sie ustatkowali i z daleka sie od dawnych kontaktow trzymaja. bym tego nie pisal ale gdy przeczytalem, ze kunta byl git to myslalem ze mnie szlag trafi. i tez jestem z waryniaka i mieszkalem tam od czasu kiedy bloki postawili
|
|
witam.wykonam tanio docieplenie domu.pozdrawiam
|
|
Treść jest ukryta
|
|
lokal super obsługa też ale co do jedzenia hmm średnie
|
|
jesus . rudy błazen z druhem
|
|
mam nadz ze w miare dobrzxe wam to opisalem
|
|
Idź Ty idź Ty ze swoimi spiskami...znajomościo Ty. Analizujmy teksty i tępmy głupotę polityczną...
|
|
kur wa , ku rwa,kur,wa kur wa von chrupka
|
|
W mieście nie mniej niż 200zł/m2 do 350zł/m2 (bez zabudowań)... Poza miastem to już wachlarz, zależy od miejsca. Często są działki rolne, po starych gospodarstwach jednak z kawałkami przystosowanymi pod budowę, czyli można wyburzyć dom i coś postawić w jego miejscu, ale nie można tego rozszerzyć fundamentów (no chyba że się będzie o to starać)... Tak jak napisałem Można trafić za 40zł/m2 wzwyż...w zależności od różnych czynników, ciężko powiedzieć, indywidualna sprawa dla każdego siedliska. rudy błazen z druhem
|
|
w Twoim starczym wieku szczebiota moda to już obce słowo ........
|
|
Jeśli ktoś ma coś do kogoś, to powinien to mówić prosto w oczy rudy błazen z druhem Wiadomość zmieniona (31-08-10 23:14)
|
|
jakies gamonie zdaja poprawki, nawet sciagac nie potrafia, fajtlapy
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |