poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
To już ósma w tym roku \"szóstka\" w stolicy. Jak dobrze pod rządami PO!?!?.

heh :) no nie kuma

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: To już ósma w tym roku \\\"szóstka\\\" w stolicy. Jak dobrze pod rządami PO!?!?.

już nie chodzi

Re: To już ósma w tym roku \\\"szóstka\\\" w stolicy. Jak dobrze pod rządami PO!?!?.

ja

aaaa1234 śpisz

Śledczy mojej kandydatki nie ma :D

a co to za zespół

Nikt z was nie otworzy KFC bo nie ma franczyzny. Oni sami sobie otwieraja, nadzieja jest, ze w "powstajacych" galeriach bedzie, wiem bo dzwonilem rozmawialem, nie jedna myslaca o "pieniadzach" osoba myslala juz o tym bo pomysl banalny i idealny, ale niestety nie do zrealizowania nawet w Warszawie.

Polecam tylko i wyłącznie STUDIOBAND i GTW ,graja nie z plejbeku jak inne zespoły .Www.studioband.pl lub www.gtw.pl

Autor: na_zawsze (---.elomza.pl)
Data: 27-08-10 06:58

Nikt z was nie otworzy KFC bo nie ma franczyzny. Oni sami sobie otwieraja, nadzieja jest, ze w "powstajacych" galeriach bedzie, wiem bo dzwonilem rozmawialem, nie jedna myslaca o "pieniadzach" osoba myslala juz o tym bo pomysl banalny i idealny, ale niestety nie do zrealizowania nawet w Warszawie.

Jak to nie? czy jeszcze kilka lat temu Białystok myślał, że będzie miał aż dwa KFC?

80zł za komplet

najbardziej sobie, no i swoim dzieciom.

proszę (trochęnie na czasie):

Lepiej jajca w kwasie moczyć,

w przepoconym swetrze kroczyć,

wągrów stado mieć na twarzy,

dwieście kilo nawet ważyć,

z ostrych gwoździ oddać stolca,

usiąść na ostrego kolca,

zjeść laxigen przed podróżą,

w łóżku babę mieć za dużą,

połknąć ogromnego pręta,

niż mieć Jarka prezydenta...

Pewnie lepiej też by było

Wysmarować łajnem ryło

Wpier…ol dostać od „dresiarza”

Cmoknąć w d… ę kominiarza

Złapać syfa i gruźlicę

Mieć za żonę czarownicę

Hemoroidy mieć na twarzy

W gacie zesr…ć się na plaży

W pracy spędzać wszystkie święta

Niż mieć Jarka prezydenta...

Lepiej boso wejść w psie gówno

Pod sufitem mieć nierówno

Pod kościołem być staruszką

Ze staruszką dzielić łóżko

Mieć skrofuły pod ogonem

Alzheimera z Parkinsonem

Z krematorium dostać paczkę

Nic nie jedząc miewać sraczkę

Budzić śmiech wyrazem gęby

Stracić na raz wszystkie zęby

Lepiej czuć do siebie wstręta

Niż mieć z Jarka - Prezydenta.

Lepiej dać się wykastrować,
smołą jaja wysmarować,
mieć prostatę od dzieciństwa,
i na ryju różne świństwa,
jazzu na okrągło słuchać,
nigdy sobie nie zaru…ć,
„muzg” mieć z „gombki” jak „Janosik”,
tydzień żyć za jeden grosik,
porażonym być przez piorun,
słuchać tylko radia „Toruń”,
być osra…ym przez bociana,
wydymanym przez pawiana,
nie mieć kibla, a mieć sraczkę
niż mieć prezydenta „kaczkę”

słoneczko 1191 powiem Ci jedno! jako jedna z klientek salonu Dafne widziałam jak ciężko pracowałaś oglądając telewizję i czytając gazety ewentualnie od czasu do czasu myjąc komuś włosy, ja nie zapłaciłabym za taką pracę nawet 150 zł
z drugiej strony nie rozumiem - skoro odbywałaś praktyki (które z reguły są bezpłatne bo pracodawca umożliwia ci przyuczenie się do zawodu) to dlaczegood razu po pierwszym miesiącu nie poruszyłaś sprawy wynagrodzenia???

Różaniec rzecz święta.Amen.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org