Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
SOBOTA-RANO -PIS |
może jednak ktoś wypowie się ''normalnie'' na ten temat??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: SOBOTA-RANO -PIS |
Jest takie brzydkie powiedzenie " jebać blizniego swego aż koszula spadnie z niego" pasuje jak ulał.
|
|
dobre szymonek i uniwersalne.mozna to przyslowie staropolskie odniesc do polowy tematow na tym forum. z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
jej fakty.co nie znaczy ze taka jest prawda.
|
|
i tylko jedna?
|
|
Witam czy ktos wie czy jest wynajmowana w Łomży sala sportowa w celu treningu toru przeszkód jaki trzeba pokonac w procesie rekrutacji do Policji? Prosze o pomoc.
|
|
Trudno piszę ,zamykam oczy i wciskam wyślij. . . Są takie dni w tygodniu Nie jestem wtedy sobą Budzę się o świcie Budzę się w nocy I słyszę ciągle szepty Jestem przestraszony W głowie mam zamęt i zawroty i te straszne szepty.... Jestem potem zlany a szepty mówią szymek Ty jesteś pijany
|
|
No tak angielskiego się nie zna a ja żem się tyle natrudził. Tłumaczę , przedstawiłem się , pozdrowiłem Ciebie , spytałem kto to jest Milusia , pożegnałem.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |