Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
To już ósma w tym roku \"szóstka\" w stolicy. Jak dobrze pod rządami PO!?!?. |
heh :) no nie kuma
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: To już ósma w tym roku \\\"szóstka\\\" w stolicy. Jak dobrze pod rządami PO!?!?. |
już nie chodzi
|
|
Re: To już ósma w tym roku \\\"szóstka\\\" w stolicy. Jak dobrze pod rządami PO!?!?. |
ja
|
|
aaaa1234 śpisz
|
|
Śledczy mojej kandydatki nie ma :D
|
|
a co to za zespół
|
|
Nikt z was nie otworzy KFC bo nie ma franczyzny. Oni sami sobie otwieraja, nadzieja jest, ze w "powstajacych" galeriach bedzie, wiem bo dzwonilem rozmawialem, nie jedna myslaca o "pieniadzach" osoba myslala juz o tym bo pomysl banalny i idealny, ale niestety nie do zrealizowania nawet w Warszawie.
|
|
Polecam tylko i wyłącznie STUDIOBAND i GTW ,graja nie z plejbeku jak inne zespoły .Www.studioband.pl lub www.gtw.pl
|
|
Autor: na_zawsze (---.elomza.pl) Data: 27-08-10 06:58 Nikt z was nie otworzy KFC bo nie ma franczyzny. Oni sami sobie otwieraja, nadzieja jest, ze w "powstajacych" galeriach bedzie, wiem bo dzwonilem rozmawialem, nie jedna myslaca o "pieniadzach" osoba myslala juz o tym bo pomysl banalny i idealny, ale niestety nie do zrealizowania nawet w Warszawie. Jak to nie? czy jeszcze kilka lat temu Białystok myślał, że będzie miał aż dwa KFC?
|
|
80zł za komplet
|
|
najbardziej sobie, no i swoim dzieciom.
|
|
proszę (trochęnie na czasie): Lepiej jajca w kwasie moczyć, w przepoconym swetrze kroczyć, wągrów stado mieć na twarzy, dwieście kilo nawet ważyć, z ostrych gwoździ oddać stolca, usiąść na ostrego kolca, zjeść laxigen przed podróżą, w łóżku babę mieć za dużą, połknąć ogromnego pręta, niż mieć Jarka prezydenta... Pewnie lepiej też by było Wysmarować łajnem ryło Wpier…ol dostać od „dresiarza” Cmoknąć w d… ę kominiarza Złapać syfa i gruźlicę Mieć za żonę czarownicę Hemoroidy mieć na twarzy W gacie zesr…ć się na plaży W pracy spędzać wszystkie święta Niż mieć Jarka prezydenta... Lepiej boso wejść w psie gówno Pod sufitem mieć nierówno Pod kościołem być staruszką Ze staruszką dzielić łóżko Mieć skrofuły pod ogonem Alzheimera z Parkinsonem Z krematorium dostać paczkę Nic nie jedząc miewać sraczkę Budzić śmiech wyrazem gęby Stracić na raz wszystkie zęby Lepiej czuć do siebie wstręta Niż mieć z Jarka - Prezydenta. Lepiej dać się wykastrować, smołą jaja wysmarować, mieć prostatę od dzieciństwa, i na ryju różne świństwa, jazzu na okrągło słuchać, nigdy sobie nie zaru…ć, „muzg” mieć z „gombki” jak „Janosik”, tydzień żyć za jeden grosik, porażonym być przez piorun, słuchać tylko radia „Toruń”, być osra…ym przez bociana, wydymanym przez pawiana, nie mieć kibla, a mieć sraczkę niż mieć prezydenta „kaczkę”
|
|
słoneczko 1191 powiem Ci jedno! jako jedna z klientek salonu Dafne widziałam jak ciężko pracowałaś oglądając telewizję i czytając gazety ewentualnie od czasu do czasu myjąc komuś włosy, ja nie zapłaciłabym za taką pracę nawet 150 zł z drugiej strony nie rozumiem - skoro odbywałaś praktyki (które z reguły są bezpłatne bo pracodawca umożliwia ci przyuczenie się do zawodu) to dlaczegood razu po pierwszym miesiącu nie poruszyłaś sprawy wynagrodzenia???
|
|
Różaniec rzecz święta.Amen.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |