Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Tylko PIS, jak na razie nie ma nic lepszego od PIS |
polecam zespol faj fus xd.chlopaki majom magnetofona grundika i ciapia normalnie z niego na maksa.i wszystkie goscie sie bawiom normalnie jak nic.i jeszcze na tego magnetofona moga ci cos nagrac ekstra, mydelko czy cos.normalnie same hiciorki najnowsiejsze. teksty uklada im roman spod geesa a ma glowe chlop mocna.15 win obalil ostatnio zanim go stara do chalupy musiala zaniesc.goraco polecam.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Tylko PIS, jak na razie nie ma nic lepszego od PIS |
bede cie mydlil mydelkiem fa, sialalalala
|
|
mało atrakcyjne:(
|
|
A śkoda że już jest zepsuta bom bym ją wziął normalnie.
|
|
znalazlam jeszcze te stronę. www.tartak-stolarnia.com
|
|
a myslalem juz ze padlo mi na banie, caly czas wydawalo mi sie ze ktos mnie sledzi.to tylko szklane oko komendy. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
malo atrakcyjni?to juz nie do mnie zale ja im licencji nie wydaje.
|
|
gramy jak z nut?obudz sie czlowieku to 4 liga...zaden powod do dumy... nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
boicie sie poddac wasza tworczosc pod ocene mas?co z was za artysci, odwagi troche.wpisujesz ,zamykasz oczy i wciskasz wyslij.moze akurat twoj wiersz nawrocilby kilka osob na droge cnoty i wyzszych idei.
|
|
Kler chyba jest potrzebny ale komu i to jest pytanie.
|
|
Welkom Jasiu. Aj wery najs spikam inglisz. Maj nejm szymonek. Lysyn tu mi Jasiu , hu iz dys Milunia. Asyju any taim.
|
|
haha bardzo sie znowu ucieszylam ze tak bardzo ladnie napisalas o sobie :) moze jeszcze cos zinterpretujesz :) chetnie poslucham :) bardzo to ciekawe ze masz taka niska samoocenę ;p no ale coz bywa i tak :D no masz racje moge mowic do Mikuckiej Pani szmato bo tak lepiej :) a Ty to mozesz mi sie od razu klaniac :D
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |