Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wybory burmistrza w Jedwabnem. Czerwiński vs. Moenke/Chajewski |
W Niemczech w urzędzie pracy działają agenci: wyszukują dla bezrobotnego pracę w jego zawodzie i mają kasę z zakładu pracy np: płaca za godzinę 15 euro więc przyszły pracownik dostaje 12 euro, pozostałe 3 trafiają do urzędu na rok czasu. Agentom zależy na wyszukiwaniu ciekawych ofert, gdyż mają z tego dobry grosz.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wybory burmistrza w Jedwabnem. Czerwiński vs. Moenke/Chajewski |
zalezy co znaczy dla Ciebie najlepiej;) najtaniej napewno przy pks lomza na pilsudskiego, bo kurs 850 zł, z kolei z prywatnych instruktorów polacem pana Zbigniewa Borkowskiego, świetny instruktor;) tel do niego: 606 326 371
|
|
hah Mikucka Madzia haha z czym do ludzi??!! hmm ciekawe czemu tam sie zakwalifikowalas?? pewnie tym samym sposobem jakim wchodzisz do yam ehh dziewczyno ogarnij troche masz wszedzie jechane a Ty dupe wszystkim lizesz ;p hm tak samo jak w szkole myslisz ze jestes tam tak porządana;p ale powiem Ci ze wcale tak nie jest , wszyscy maja polewe z Ciebie ;P no sorka takie zycie Co z tego jak jestes ładna jak Ty wogole n ie myslisz nad tym co robisz ;/ szkoda mi takich panienek . Pozdrawiam :)
|
|
Z przyjemnością dopiszę miłą obsługę w restauracji "Retro" :) aż bardziej smakuje zamówiona potrawa.
|
|
Basen będzie otwarty od września. Na pytanie czy od 1 września uzyskałem odpowiedź, że nie, ale od września i będzie wywieszona informacja. Wychodzi na to, że jeszcze sami pracownicy nie znają dokładnej daty.
|
|
kropka, daj sobie na spokoj
|
|
Kaśka maleństwo, to mogę zdradzić. 23 lata
|
|
: Cassie popatrz na siebie dziweczyno i na swoje slownictwo bo wiekszych glupot juz dawno nie slyszalam ;p hah. a To co mysle na temat tej Mikuckiej to jest moja opinia i napeweno zdania nidgy o niej nie zmienei . a ze wy ku*wa nic tu nie ogarniacie to juz jest Tylko Wasz problem . uzywacie slow ktorych nie znacie nawet znaczenia ahh to takie przykre . i zapewne opowiadasz jak Ty sama wygladasz wiec lec do kosmetyczki i moze poprawisz swoj wyglad glupio psiutu i sie nie odzywaj !!
|
|
a ja jestem:)
|
|
eLKa Panu Prezydentowi to my już dziękujemy, może nowy coś zacznie robić porządnie.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |