Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nauczyciele |
Daj do bezcennej napewno sie ktos zglosi.blm to z Lomzy;p Pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nauczyciele |
Haha ! :)
|
|
Bo faceci to jak takie psy ogrodnika,nawet dziewczyny nie widzieli a i tak zazdrosni o ochroniarza,biedny ochroniarz jeszcze mu sie dostanie:)To ochroniarz czy detektyw? No ciekawy jestem czy chlopak wie ze tak o nim duzo sie pisze w internecie?! Oj pewnie uszy pieka,a policzki szczypia;p Dajcie dziewczynie spokoj chciala zapytac tylko czy moze ktos go zna,wie gdzie mieszka a wy zaraz o dzieciach(?!)Kurde jak bede w miescie musze koniecznie do lidla zobaczyc ochroniarza;P Swoja droga Madziu zycze powodzenia ;) Pozdrawiam
|
|
Pierwszy raz widzę dowód rejestracyjny bez danych i ubezpieczenie bez adresu :)
|
|
tam gdzie mieszkasz sa osrodki? wow!........... u nas tez sa :)
|
|
Chyba w Agrobiznesie to prawo studiujesz :):) Uchowaj panie Boże tych którzy mieli by w przyszłości trafić pod opiekę takiego prawnika .:):)
|
|
Autor: jawiemonawie (---.internetia.net.pl) Data: 25-08-10 22:07 To była moja prowokacja KOLEGO, nie wierzę, a jednak miałem małą nadzieję, że pójdziesz tą drogą. Teraz mogę się uśmiechnąć. Nadepnąłeś właśnie na spróchniały szczebel drabiny, co skutkuje kontaktem z podłogą. Mi to wystarczy, a Ty możesz się oszukiwać. Ty wiesz że JA wiem. Co nie? [dobre duchy ze mną są] [Nie donoś!] >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Wiem wiem .Tylko że ja swój cel osiągnąłem i to szybko a ty robaczku produkowałeś się przez 2h . Szkoda myślałem że będziesz bardziej kumaty. :):) Miłego dnia
|
|
Ciekawe co na to prawo ?Moim zdaniem wszyscy powinni mieć równy dostęp do ofert pracy. A faworyzowanie dzieci pracowników to skandal i bezprawie!
|
|
Może i skandal i bezprawie, ale jak ojciec lub matka są porządnymi pracownikami, to prawdopodobnie syn albo córka też tacy będą. Podejście do życia wynosi się z domu. Nie twierdzę, że obcy jest automatycznie gorszy - jest nieznany, więc wybór "po rodzinie" może być obciążony mniejszym ryzykiem. Nie jestem urzędnikiem więc mogę sobie na takie zasady pozwolić.
|
|
Dokladnie jak napisal zBig, prywatna firma, wiec maja prawo zatrudniac kogo chca. Jakie bezprawie czlowieku? Gdyby chodzilo o panstwowe posadki, to co innego. rudy błazen z druhem
|
|
Życie :)
|
|
to samo Pani w zatrudniaku mowila mojej znajomej o dotacjach...w wiekszosci przypadkow dostaja je tylko znajomi dyrektora PUP...
|
|
Nie wspominaj mi o automatach nawet .... przejebałem ostatnio 1500 i nic nie wyciagnelem ...
|
|
Jeżeli panie są zainteresowane to proszę na maila. Ale nie wiem czy będzie można trenować rozpraszając się damskimi wdziękami :P. Rozmiar buta 42,5 tylko, ewentualnie 43 ale za dodatkową opłatą ;)
|
|
Re: sarenka1988 |
w koncu fajny temat, mialem watpliwa przyjemnosc zatrudniania kilku osob na ktorych wspomnienie wkur.... sie z miejsca.moze podamy tylko inicjaly i wiek?pracodawca ktorego obecnie tna szybciej sie polapie.
|
|
w salonie pani Agnieszki miałam udoskonalać fryzjerstwo,nie kosmetykę którą zajmuję się od dawna,więc mnie nie obrażaj skoro nie znasz sytuacji..Ciekawe czemu trzymała mnie tak"długo"? -zadaj sobie takie pytanie może..Było jej na rękę, bo kasę na mnie robiła.. Brała za makijaże, upięcia, henny i regulacje...Przykre to jest..szkoda gadać..A jeśli się siedzi w salonie i czyta gazetę to tylko wtedy jak jest wolna chwila i czas, posprzatało się stanowisko pracy itd...Jak są klienci to się pracuje.
|
|
Drogie sloneczko1191! Nieodpowiedzialana młoda osóbko, jak mozesz wystawiać negatywną opinię o Pani A., skoro nie wywiązałaś sie z umowy. O zgrozo, jaki bezczelny z Ciebie jest człowieczek!!! Pkt.1 Zadeklarowałas ze potrafisz wykonac profesjonalny manicure i makijaż. Pkt.2 Wyraziłas chęć pogłebiania wiedzy w dziale fryzjerstwa. Odp. pkt.1: Kpina, nie umiesz podstaw manicure, Pani A. nie mogła Ciebie zatrudnic, gdyż naraziłaby sie na ogólny niesmak, widziałam Twoje "arcydzieło":). Makijaż Panny młodej trwa 2 godziny????? Tylko w Twoim wykonaniu:(:(:(!!!!!!!!!!!!!!! Odp. pkt.2: MAXIO KPINA!!! Po kilkunastu prosbach Pani A. zwlokłas tyłek z krzesła, odłożyłas gazete i z ogromnym fochem podeszłas do klientki. Moja droga, przez 3 miesiące dostałas od Pani A. setki szans i nie wykorzystałas ani jednej. Zdajesz sobie sprawe, że w dzisiejszych czasach, szczególnie w Łomży dobra posada rozwijajaca nasze umiejetnosci i pasje jest marzeniem, co za tym idzie, doceniamy to co mamy, ale nadal szukamy:)!!! Powodzenia!!!:) "Istnieją marzyciele nie posiadający żadnych zdolności, i to są naprawdę niebezpieczni ludzie." P.S. Do wszystkich anty Dafne:). O gustach się nie dyskutuje: nie odpowiada to pa pa!!:):):)
|
|
Z ciekawością poczytam... być może w tym wątku wzajemne żale zatrudnianych i zatrudniających nie przesłonią istoty sprawy...
|
|
Z taką niewiedzą co byś nie kupił i tak będziesz zachwycony zdjęciami z lustra w porównaniu do kompaktu. Nie ma sensu wyliczać wszystkich bzdur, które wypisano w tym wątku, ale pierwsza z brzegu 1000D jest nowszą wersją 450D! Radzę "znaffcom" poczytać sobie specyfikacje obu aparatów, a potem wypisywać głupoty. 1000D jest nowszy od 450D, ale to żaden jego następca. Jego następcą jak można domyślać się jest model 500D. 1000D to najuboższy model Canona. Zdjęcia robi bardzo ładne, choć to kawałek tandetnego plastiku, w porównaniu do 450d wycięto w nim 2 punkty af, zdalne odpalanie pilotem, filtr barw podstawowych, punktowy pomiar światła. Jaki sens zastanawiać się nad starym Pentaxem k-m, skoro jest bardzo dobry, tańszy, nowszy Pentax k-x. Inna sprawa, że Pentax ma też swoje wady. Zasilanie paluszkami, nie lobię takich aparatów, nosisz ciężki klocek. Paluszki w porównaniu do akumulatora dedykowanego maja znacznie słabszą trwałość. Ale w Pentax np. k-x nawet nie pociągnie na byle paluszkach, czy akumulatorach, stąd ludzie szukają enloopów i lepszych ładowarek. To też trzeba wliczyć przy wyborze aparatu. 450D to już stary model, skoro to pierwsza lustrzanka, warto pomyśleć o nowym aparacie.
|
|
co ty pleciesz trzeba umiec grac a nie tylko kase wjebac zdrowy rozsadek i mozna smialo z nich wyrzyc ale jak bedziesz chcial sie nachapac i nie wiadomo ile wygrac to zawsze bedziesz w plecy jesli nie wystarczy ci za 5 lub 10zl wygrac 50-100 i isc do domu tylko grac bedziesz dalej mozesz przy odrobinie szczescia wygrac wiecej ale raczej jest na odwrot czyli do zera i dokladasz z mysla teraz jak da te 100 to wezme i ide a tu zonk i znow dokladasz a kiedy wrzucisz juz ponad te 100 ktore miales za drobne 5zł ale nie wyplaciles myslisz musze je odegrac i dokladasz nastepna 100 i dzieki temu wlasnie wzbogaca sie wlascicieli maszyn!
|
|
Może jeszcze ... panel sterowania->narzędzia administracyjne->usługi, tu poszukaj NOD 23 kernel ..... i go włącz. Miłego dnia
|
|
szymus i co ja mam napisac jak ja artykula nie wuidzial !!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |