Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
\"\". Od stycznia 2014 r. upadło 630 przedsiębiorstw.\"\" |
podejrzewam, ze rodowitych z krwi i kosci LOmzan to juz nie ma, najlepsi powyjzdzali , zeby niemarnowac ich zdolnosci w lomzy,
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: \\\"\\\". Od stycznia 2014 r. upadło 630 przedsiębiorstw.\\\"\\\" |
nie wiem na czym mógłbyś zrobić dobry biznes ale wiem co z miła chęcią zobaczyłabym w Łomży.... jakąś kawiarnię przy starym rynku, ogólnie jakiś lokal gdzie można pójść posiedzieć (nie koniecznie bar z piwem) może jakaś mała restauracyjka, coś dzięki czemu na stary rynek przychodziłoby więcej osób.... ale to ja bym tego chciała, nie wiem jak Ty i inni mieszkańcy tego miasta. Pewnie ile osób tyle potrzeb
|
|
Znaleziono modem HUAWEI Model: e870. Tel. 513231132
|
|
Czy ktoś wie, czy są w Łomży szkoły języka rosyjskiego i niemieckiego ? Co do angielskiego, oprócz British'a są "jakieś" inne, a warte przykucia oka ? Z góry dzięki za informacje.
|
|
No właśnie tak piszę bo tam byłem. Wawka opanowała, aczkolwiek BL.... też jest full. Ale wystarczy nieco znać okolicę i już masz spokój. I wcale nie prywatnie u kogoś...
|
|
Jest możliwe. Tylko co haker chciałby od Twego komputera ?! Prędzej zwykłego wira złapiesz!
|
|
Witam, Czy gdzieś w Łomży można wypożyczyć odkurzacz do prania dywanów, wykładzin, tapicerki? Wiem, że wykonują takie usługi lecz chciałabym zrobić to sama.
|
|
Niech idą z tym krzyżem na Wawel. Chcieli jarka na Wawelu to niech tam teraz jadą krzyże stawiać i modły odprawiać. Pałac prezydencki to nie miejsce na takie szopki i powinna być tam jedynie tablica z nazwiskami wszystkich ofiar a Jarkowi jeżeli pomnik chcą stawiać to w innym miejscu. Jeszcze wielu prezydentów będzie tam mieszkać i pracować - nie zawsze wierzących więc zdecydowanie do kościoła z tym krzyżem.
|
|
sosweetnick najlepiej jest krytykować wszystkich, co wynika zapewne z braku rzetelnej samooceny (nie tylko swojego wyglądu zewnętrznego hahaha) reasumując głupie wypowiedzi wyżej aktywnych, to niech sami coś zrobią, spróbują chociażby, a nie siedzą na tyłkach i oceniają w dodatku jako osoby anonimowe, lol... nic dziwnego ze Łomża jest taka, jaka jest, jeżeli ma większość takiego społeczeństwa.
|
|
Witam:) możecie mi doradzić gdzie w Łomży można kupić niedrogo a w miarę dobry wózek dla dziecka?
|
|
jasia smietane popros nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
nigdzie! na smietniku
|
|
szkoła językowa Educo, głównie mają angielski, inne języki jak grupa się zbierze, dodatkowo na plus zajęcia z native speaker'em. moja siostra chodziła tam i uczyła się metodą Direct.
|
|
aaaaaaaaajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj:H nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
a o co chodzi z ta data dzien jak kady a co to niby ma byc tego dnia
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |