Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
cynizm polityków PiS |
Dziewczyna na pewno nie była policjantką!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: cynizm polityków PiS |
na pewno niedouczona skoro taka nieostrozna...:)
|
|
to umiem ale mi chodzi o serwis nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Meble kuchenne w rozsądnym stanie będzie Tobie ciężko kupić, bo w kuchni płyta jest najbardziej narażona na działanie wilgoci itd i szybko niszczeje, no chyba, że chcesz kupić meble drewniane, ale to na pewno kosztuje. Powiem szczerze, że tez nad takim czymś myślałem, ale ostatecznie dopłaciłem trochę i cieszę się meblami jakimi chciałem, na wymiar itd, a wyszło mi to na prawdę tanio.
|
|
Działam w firmie, która buduje luksusowe osiedla w Warszawie. Firma zarejestrowana jest na Cyprze a pieniądze "idą" ze Szwajcarii,jednym ze wspólników jest agent KBG. Pracuję dla "ruskich? „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
Czekaj na środę w Konarzycach :P a nie tu inna ligę szykujesz :P
|
|
proponuję chomikuj.pl
|
|
kursy prowadzone są w liceum plastycznym , w starym szpitalu.w sekretariacie na pewno dostaniesz wszystkie informacje.
|
|
tam juz nie zagladam, rozczarowalam sie ich serwisem tzn.notorycznym zapominianiem dostawy w terminie, jak juz raz sie komus noga podwinie to jak boga kocham , nie wroce „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
Szpital Wojewódzki jest oczywiście na 10 miejscu, a nie na 11-m.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |