Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Samoobrona wychodzi z koalicji z SLD w Sejmikach Wojewódzkich!Lepper ma dość SLD |
............... wracając do tematu rowerów..... ja sobie jadę dzisiaj! Bratniak
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Samoobrona wychodzi z koalicji z SLD w Sejmikach Wojewódzkich!Lepper ma dość SLD |
wow!:)))
|
|
Re: Samoobrona wychodzi z koalicji z SLD w Sejmikach Wojewódzkich!Lepper ma dość SLD |
MCH mamy tam juz swoj lobbing w Brukseli właśnie przyjechali działacze z Samoobrony! :)))))))))
|
|
Jasne, że trzeba zbadać. Tyle tylko że na to trzeba pieniezy albo .......myślę że studentów. Kiedyś widziałem grupę studentów , która w ramach czy to praktyk czy obozu naukowego wyjeżżała kopać w Góry Stołowe. Co tam kopali nie wiem, ale pocia był zapchany tymi studentami. Może to jest pomysł?
|
|
ava tez sie boje to moze tak pontonem?.... Łomżanin
|
|
hmmm sobote mam wolna (w niedziele wyjezdzam do UE:PPP), przejechac sie moge, ale czy...wejde do kajaka hmmm to juz problem - to są jednoosobowe czy wiecej?:P hmm ponton chyba gorszy?? na łódke to bym wsiadla;))))))))))))))) michal
|
|
Krzysiu powiem ci szczerze, że tego to się nie da przełożyć. Twoja strata. No coż zaliczenia egzaminów. °°°°°°°°°° ... evaa ...
|
|
Wspaniała sprawa. Późniejszy termin byłby lepszy. W Łomży kajaki można wypozyczyć w LZS na przystani /dawnej ŁTW/. I Pisa i Narew jest urokliwa. Jednak jeśli mieliby to być ludzie rzadko siedzący w kajaku to proponuję krótsze odcinki. Odcinek z Wizny do Łomży /36 - 40 km/ jest zbyt długi nawet z przerwami. Lepszy byłby z Lomży do Nowogrodu /26- 30 km/, a dla początkujących z Krzewa lub Niewodowa. Jeśli nie byloby deszczu i przeciwnego wiatru to trudno coś przyjemniejszego sobie wyobrazić. Do zobaczenia na trasie kajakowej michal
|
|
...dokładnie... zawsze to mówiłem....! michal
|
|
|
j
|
|
Dzis rano zadzwonilem do spoldzielni. Jak zwykle prezes jest zajety. powiedzialem swoje. Wiecie nie chce mi sie o tym pisac brak sil. Nie wiem, moze dlatego ze prezes wszystko widzi z pryzmatu pierwszego pietra na ktorym mieszka? W sumie kobieta z ktora rozmawialem poczatkowo stanowcza, nagle zmiekla i powiedziala ze ktos przyjdzie i podlaczy wode. Nie musze nawet pokazywac im dowodu wpłaty. Do jasnej cholery czy to laska? Tak jak obiecalem czekajcie dzisiaj na mnie bo napisze o czyms jeszcze. Teraz musze uciekac do pracy. aleks
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |