piątek, 13 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Samoobrona wychodzi z koalicji z SLD w Sejmikach Wojewódzkich!Lepper ma dość SLD

...............
wracając do tematu rowerów..... ja sobie jadę dzisiaj!

Bratniak

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Samoobrona wychodzi z koalicji z SLD w Sejmikach Wojewódzkich!Lepper ma dość SLD

wow!:)))

Re: Samoobrona wychodzi z koalicji z SLD w Sejmikach Wojewódzkich!Lepper ma dość SLD

MCH

mamy tam juz swoj lobbing w Brukseli właśnie przyjechali działacze z Samoobrony! :)))))))))

Jasne, że trzeba zbadać. Tyle tylko że na to trzeba pieniezy albo .......myślę że studentów. Kiedyś widziałem grupę studentów , która w ramach czy to praktyk czy obozu naukowego wyjeżżała kopać w Góry Stołowe. Co tam kopali nie wiem, ale pocia był zapchany tymi studentami. Może to jest pomysł?

ava

tez sie boje to moze tak pontonem?....

Łomżanin

hmmm sobote mam wolna (w niedziele wyjezdzam do UE:PPP), przejechac sie moge, ale czy...wejde do kajaka hmmm to juz problem - to są jednoosobowe czy wiecej?:P
hmm ponton chyba gorszy?? na łódke to bym wsiadla;)))))))))))))))

michal

Krzysiu powiem ci szczerze, że tego to się nie da przełożyć. Twoja strata. No coż zaliczenia egzaminów.

°°°°°°°°°°
... evaa ...

Wspaniała sprawa. Późniejszy termin byłby lepszy. W Łomży kajaki można wypozyczyć w LZS na przystani /dawnej ŁTW/. I Pisa i Narew jest urokliwa. Jednak jeśli mieliby to być ludzie rzadko siedzący w kajaku to proponuję krótsze odcinki. Odcinek z Wizny do Łomży /36 - 40 km/ jest zbyt długi nawet z przerwami. Lepszy byłby z Lomży do Nowogrodu /26- 30 km/, a dla początkujących z Krzewa lub Niewodowa. Jeśli nie byloby deszczu i przeciwnego wiatru to trudno coś przyjemniejszego sobie wyobrazić. Do zobaczenia na trasie kajakowej

michal

...dokładnie... zawsze to mówiłem....!

michal

http://ggisdown.w.interia.pl/

°°°°°°°°°°
... evaa ...

j

Dzis rano zadzwonilem do spoldzielni. Jak zwykle prezes jest zajety. powiedzialem swoje. Wiecie nie chce mi sie o tym pisac brak sil. Nie wiem, moze dlatego ze prezes wszystko widzi z pryzmatu pierwszego pietra na ktorym mieszka? W sumie kobieta z ktora rozmawialem poczatkowo stanowcza, nagle zmiekla i powiedziala ze ktos przyjdzie i podlaczy wode. Nie musze nawet pokazywac im dowodu wpłaty. Do jasnej cholery czy to laska? Tak jak obiecalem czekajcie dzisiaj na mnie bo napisze o czyms jeszcze. Teraz musze uciekac do pracy.

aleks

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org