piątek, 13 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Pani Merkel musi być zadowolona z pana Tuska skoro go poparła

polecam

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Pani Merkel musi być zadowolona z pana Tuska skoro go poparła

ehe :) mieszka w stanach pierdloli o polsce ok :) dobre dobre

Zdjęcia ma rewelacyjne.. król łomżyńskiej fotografii, ceni się i nie jest miły we współpracy...

tak sie składa że znam tago człowieka bardzo dobrze
(pracjujemy razem przynajmniej raz w miesiącu) i powiem tyle: profesjonalizm, profesjonalizm, profesjonalizm,

a tak na marginesie to po jaka cholerę zakładać taki temat na forum?
wejdżcie sobie na jego stronę i pooglądajcie zdjęcia (prawie wszyscy fotografowie w naszym mieście mają swoje strony więc możecie porównać)

Nie wiem co wy macie za problem. Często wieczorami jestem na starówce ze znajomymi i nigdy nikt się do nas nie odezwał żaden Czeczen ani inni jak to nazwał kolega gangsterzy hehehe.

rzeka jest czynna, polecam.

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Byłam w tej aptece przy rondzie i musze powiedzieć,że ********* jest ta apteka-duża,ładna,aż miło zaglądać.Miła obsługa.I co mi sie bardzo spodobało można usiąść podczas,gdy farmaceutki zbierają leki.mleko kupilam po 8,50.Troszeczkę drożej jak w kauflandzie,ale tamtej apteki nie lubię-kiedyś zaszliśmy tam z mężem,to zostalismy bardzo niemiło obsłuzeni:/Teraz napewno będę korzystała z tamtej apteki przy rondzie.A i jeszcze jedno-mają bardzo dużo kosmetyków w dośc niskich cenach i rózne fajne promocje.Skorzystałam 9oczywiście z tego:)
Pozdrawiam

Ja codziennie tamtedy przechodze i zyje szczesliwie nic mi sie nie stalo jakos...
Moze jestes chory ? i masz psychozy ? widzisz lysego dresa to w glowie pewnie kocioł co zrobic ... haha

jak byłem w Reichu to w ALDi takie rzeczy robili tanio i solidnie.

juz kolejny raz widzę jak przy blokach na oś.Konstytucji zatrzymuje się srebrna skoda z LOGIEM ZŁOTEGO SMOKA....facet wysiada i do osiedlowych śmietników wyrzuca wory śmieci z tej "restauracji"!czy w takiej sytuacji trzeba powiadomić o tym fakcie STRAŻ MIEJSKĄ?jeśli sie nie mylę jest to karalne.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org