Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ładne kwiatki w PO |
mam pytanie do Mam-gdzie kupujecie i jest najtańsze mleko na receptę bebilon pepti.Podobno w aptece przy rondzie -tej duzej samoobslugowej mają bebilon po 8,5.Musze to dzisiaj sprawdzić,a moze macie inne tańsze miejsca.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ładne kwiatki w PO |
Taniej juz nie znajdziesz. Tzn teraz jest promocja w aptece w Kauflandzie i jest po 6,99 ale to tylko jakis czas ma być ta promocja, być może do końca wakacji, ogólnie najtaniej po 8,50 tam w aptece przy rondzie no i przy Eskulapie bo to ta sama apteka, w innych aptekach cena od ok 9,90-12 zł.
|
|
Czy to o ten wypadek chodzi? http://www.wspolczesna.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20100804/REG20/516869275
|
|
Współczesna pisze gnioty nie od dziś. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
lepiej idź i poszukaj może jakaś niedogryziona sajgonka się zapodziała do tego zupka vifon i zrobisz sobie chiński wieczór pazico ! pompuj śmietanę ! " Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"
|
|
owsiki nie sa , az tak straszna choroba, wstydliwa co prawda, szczegolnie u malych dzieci jak sie kreca na lekcjach w szkole
|
|
10 DiDi
|
|
zapytaj w Złotym Smoku sąsiad widział jak ten typ z zielonego peugota kabrio polował na mieście
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Nazwa tej ulicy wzięła się od RADY MIASTA a nie od związku radzieckiego
|
|
a ja myślę ,że ty! i zamilknij wreszcie na zawsze!
|
|
poppy! jak nie jesteś bezmózgiem , to się zastanów co ten chłopak sobie o tobie pomyśli jak to czyta@
|
|
scebiotę piszę tak specjalnie pazico! tak jak o tobie mówię miśka!
|
|
michalinko, dziecko niedługo 1 września - czas do szkoły! przygotowałaś zeszytyi książki ? a może jesteś abiturientką szkoły specjalnej? to nic złego ,możesz nam powiedzieć , wtedy zrozumiemy twoją niedoskonałość!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |