Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pani Merkel musi być zadowolona z pana Tuska skoro go poparła |
polecam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pani Merkel musi być zadowolona z pana Tuska skoro go poparła |
ehe :) mieszka w stanach pierdloli o polsce ok :) dobre dobre
|
|
Zdjęcia ma rewelacyjne.. król łomżyńskiej fotografii, ceni się i nie jest miły we współpracy...
|
|
tak sie składa że znam tago człowieka bardzo dobrze (pracjujemy razem przynajmniej raz w miesiącu) i powiem tyle: profesjonalizm, profesjonalizm, profesjonalizm, a tak na marginesie to po jaka cholerę zakładać taki temat na forum? wejdżcie sobie na jego stronę i pooglądajcie zdjęcia (prawie wszyscy fotografowie w naszym mieście mają swoje strony więc możecie porównać)
|
|
Nie wiem co wy macie za problem. Często wieczorami jestem na starówce ze znajomymi i nigdy nikt się do nas nie odezwał żaden Czeczen ani inni jak to nazwał kolega gangsterzy hehehe.
|
|
rzeka jest czynna, polecam. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Byłam w tej aptece przy rondzie i musze powiedzieć,że ********* jest ta apteka-duża,ładna,aż miło zaglądać.Miła obsługa.I co mi sie bardzo spodobało można usiąść podczas,gdy farmaceutki zbierają leki.mleko kupilam po 8,50.Troszeczkę drożej jak w kauflandzie,ale tamtej apteki nie lubię-kiedyś zaszliśmy tam z mężem,to zostalismy bardzo niemiło obsłuzeni:/Teraz napewno będę korzystała z tamtej apteki przy rondzie.A i jeszcze jedno-mają bardzo dużo kosmetyków w dośc niskich cenach i rózne fajne promocje.Skorzystałam 9oczywiście z tego:) Pozdrawiam
|
|
Ja codziennie tamtedy przechodze i zyje szczesliwie nic mi sie nie stalo jakos... Moze jestes chory ? i masz psychozy ? widzisz lysego dresa to w glowie pewnie kocioł co zrobic ... haha
|
|
jak byłem w Reichu to w ALDi takie rzeczy robili tanio i solidnie.
|
|
juz kolejny raz widzę jak przy blokach na oś.Konstytucji zatrzymuje się srebrna skoda z LOGIEM ZŁOTEGO SMOKA....facet wysiada i do osiedlowych śmietników wyrzuca wory śmieci z tej "restauracji"!czy w takiej sytuacji trzeba powiadomić o tym fakcie STRAŻ MIEJSKĄ?jeśli sie nie mylę jest to karalne.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |