piątek, 13 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
szlag trafia PiS

Jakim idiotą trzeba być, żeby kogoś kto widzi problem nazywać "społeczniakiem"?

To słowo dyskwalifikuje rozmówcę, tak samo jak słowo "wieśniak" - jeżeli ktoś używa słów typu "wieśniak", "społeczniak" po to by obrazić kogos to znaczy, że sam jest prymitywnym typem.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: szlag trafia PiS

Jacku masz sile siedziec dzis na forum?

Najepsza to była w 4+ salon Plusa, najgorsza z mozliwych PLAY w STOKROTCE nie dziwie sie ze zamkneli, otworzyli nowy salon Plusa, jest tam duża gruba baba strasznie się panoszy, i inne laski jakieś nie kumate. Byłem w Kauflandzie jest ok ale telefonów nie mają :( Salon orange nie wiem nie byłem.... w Erze też. Szkoda że Plusa w 4+ zamknęli tam było spoko

a jak sie glupie osoby znajda i nie tylko starsze to co???

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

nie narzekajcie tak na łomże zapewne nikt z was nie był w PUP w Kolnie na pierwszym piętrze gdzie siedzi taka gruba BABA tylko kałasznikow z pełnym magazynkiem jej brakuje ona wręcz nienawidzi ludzi.

Sądząc po banerze, to będzie sporo efektów specjalnych. Inscenizacja Walk o Nowogród 19397 :] (słownie: dziewiętnaście tysięcy trzysta dziewięćdziesiąty siódmy)

NAJLEPSZA samoob sluga!!

nie prawda że wszyscy faceci to świnie znam paru chłopaków których to właśnie dziewczyny zostawiły a oni totalna załamka, też nieźle mi się oberwało;/ przeważnie jest tak że porządna dziewczyna trafi na totalnego ch*ja a porządny facet na ostatnią szmatę przez co sami się tacy niestety stajemy dlatego tracimy do was szacunek i sami tak innych traktujemy...

nie wiem dlaczego czepiacie się do dziewczyny która szuka kogoś przy kim czułaby się dobrze, na kogo mogłaby liczyć, kogo mogłaby objąć i poczuć że zależy mu na niej. Mi też brakuje takiej osoby ale wiem że narazie jej nie spotkałem i widząc po waszej reakcji nie będzie wcale łatwo;/ Dziewczyna która chce mieć kogoś na stałe jest więcej warta niż wszystkie idiotki łącznie, której jej to odradzają;)

Lutek, szacun za temat, i dobrze gadasz.

lepiej nie

tak...w tamtym roku bylo strasznie duzo osob...ale niestety bylam w pracy to nie wiem jak bylo...:/ no i w tym roku roznie zapowiada sie ze bede w pracy to nie zobacze;///

chlop sam sie znajdzie, a malo ich???

=

Polecam Bartosza Klepackiego

Polecam!

a kto madry otwiera pływalnie w wakacje ? jak wszyscy jezdza nad rzeke i jeziora

Tak chodzi o ten wypadek. Dziwne jest trochę zdanie w artykule."Najprawdopodobniej kierowca skręcając w lewo w ulicę Wojska Polskiego potrącił na przejściu..."
W lewo ? chyba zjeżdżając z ronda w Wojska Polskiego skręca się w prawo a nie w lewo. Zdjęcie nie jest z miejsca wypadku.

monikachrzan skąd ty takie informacje posiadasz??Ambasada rosyjska?
Czemu nie wspomnisz o gwałtach w czasie II wojny światowej??Kiedy rosjanie gwałcili całe wioski?Czemu nie wspomnisz o Polskich partyzantach ,którzy tyle wnieśli by zakończyć wojnę?Uczmy się z historii.
Zresztą po kiego wspominać o II wojnie.W czasach współczesnych Polscy przedsiębiorcy dostali po dupie od rosjan.Was tylko razi kilkudziesięciu ludzi ,którzy mają ciut młodsze auta od was.10 letnie BMW.Czego tu im zazdrościć?Pracuj i zarób.Gdybym ja miał się oglądać na innych to bym np. na kasie w biedronce każdemu ,który ma pełny koszyk wygadywał i przyklejał metkę bandyty czy złodzieja.

Protagoras imbecyl??Niech ci będzie.Jestem imbecylem ,który nie musi zazdrościć innemu.Pomimo młodego wieku postarałem się o dobrą pracę za dobre pieniądze (w Polsce) , której pensji nie pogardziłby nie jeden koleś po kilkunastu latach pracy.

Sam sobie odpowiedz czy ulży Tobie gdy znikną czeczeni.Stoisz w miejscu nie rozwijasz się.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org