Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
jak parker zatruwa mieszkancow |
Czeczeni nowo rozrywke znalezli i oczywiście jak coś ukraść i na *** narobić ,ostrzegam tylko was przed robieniem zakupów samemu w kauflandzie bo przebijają koła tym co sami przyjezdzają i jak ktoś samemu zacznie wymieniać koło to wtedy okradają .
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: jak parker zatruwa mieszkancow |
siemka,szukaj gdzie się da albo poczekaj aż ciebie znajdzie,polecam czat łomża ale ostrzegam przed zbokami,pozdrawiam i zycze powodzenia:)
|
|
Widać u Was znajomość historii naszego regionu. Bitwa pod Wizną Polskie Termopile 1-10 wrzesień 1939 rok. Inscenizacja Bitwy w dniu 8 sierpnia 2010 roku. Obrona Wizny w dniach 7-10 września 1939. Przeciw 42 200 żołnierzom niemieckim, 350 czołgom, 457 moździerzom, działom i granatnikom i wsparciu powietrznemu Luftwaffe walczyło pod dowództwem Władysława Raginisa 720 Polaków – na jednego Polaka przypadło więc w przybliżeniu sześćdziesięciu Niemców. Tylko kilkudziesięciu polskich żołnierzy dostało się w niewolę niemiecką. Reszta zginęła walcząc do końca, broniąc Ojczyzny. Dowódca dopełnił złożonej wcześniej przysięgi, że żywy nie odda bronionych pozycji. Po wyczerpaniu amunicji i wydaniu rozkazu kapitulacji ostatnim ocalałym podwładnym, sam pozostał na stanowisku dowodzenia i popełnił samobójstwo rozrywając się granatem.
|
|
W naszej kulturze wieczorne spacery po odrestaurowanym centrum miasta jest szalenie ryzykowne. Młodociana h.ujoza ma się z pyszna i cwaniakuje po zmroku, szukając okazji do wypełnienia swojego prostackiego ego. Żal patrzeć, bo akurat wróciłem z regionu Europy, gdzie w centum miasta ludzie wieczorami odpoczywają, siedząc przy dobrze zastawionym stole.
|
|
Kiedy nastepny koncert na twierdzy ?
|
|
kolego Maciek o co pytałem??:) najarany jesteś czy co??
|
|
czasami na spotkaniach religijnych, np w kosciele, czasami nawet jak sie mowi paciez na kolanach to mozna kogos poderwac, to nie smieszne, tak czasami bywa.. lomzanin
|
|
wrzucajcie swoje najlepsze pomysły jak zdobyć dziewczynę, przydadzą się mi i napewno innym. Z góry dziękuje
|
|
ja tez polecam Agate super fryzurki .Mickiewicza 53 nr.602 216 114
|
|
a chociaz ladna ta ksiazka???? z jakimis z obrazkami???? czy bez obrazkow...???pewnie masz ich pelno na sprzedanie i nimi handlujesz...???bierzesz z lewej reki i tyle
|
|
Jak w temacie. Mam TV "n"i wszystko bylo ok od 1,5 roku ,a od paru dni problem z odpaleniem dekodera i ciagle pojawiajacy sie blad HDCP. TV z dekoderem nbox polaczony kablem HDMI. Jaka moze byc przyczyna takiego stanu rzeczy. Trudno mi uwierzyc ze TV raptem stracilo zdolnosc kodowania HDCP. pozdr.
|
|
boskie fryzurki , eleganckie i po znajomosci u takiej mojej psiapsiuleczki , fajnie obcina, a kto ja tak fachowo nauczyl???ale moge tac nr Tel533277884
|
|
witam. mam pytanko ...?? gdzie w Łomży można kupić używany sprzęt agd rtv oprocz komisu sympatia??? S&P
|
|
Czekamy na Tedego. ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |