Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Największego patriotę Maciorowicza ściga komornik |
clochard- az tak z toba zle, juz na rdv w ciemno to sie niechesz umawiac??? nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Największego patriotę Maciorowicza ściga komornik |
Paskudne żarcie i wydatek też w błoto.....wszystko z paczek gotowych odmrożonych i kolejno zamrażanych...lepsze znajdziecie gotowe paczki np. z Frosty i o niebo lepsze w smaku od tych nieudaczników z Kambodży...nie znam osoby komu smakowało a wiadomo raczej każdy poszedł z ciekawości...tam ludzie rzucają talerzami ...masakra...
|
|
Też tego szukałem i znalazłem w Białymstoku :( nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Dodam, że należałoby solidnie wymyć pompą ciśnieniową wszystkie pałace-śmietniki i ich otoczenie. Zalepiony syf. Czy to tak trudno ruszyć d... i zobaczyć samemu. A może administracja i zarząd nie wie na czym polega czystość. Nowy prezes a syf jaki był taki pozostaje.
|
|
go wna nigdy nie jadam, a wpychajta sobie!!!! hehe, zajadaja sie byle czym!
|
|
Czekamy..
|
|
jargib: Tak mnie wzruszyły Twoje produkcje że podzieliłem się nimi z administracją http://www.dyzurnet.pl/ Nawet mają taki button: " Polskie prawo zabrania propagowania faszystowskiego lub innego totalitarnego ustroju oraz szerzenia nienawiści wobec jednostki czy grupy społecznej ze względu na jej pochodzenie, kulturę, wyznanie lub ze względu na jej bezwyznaniowość. " Żyj ty sobie człowieku i przestrzegaj prawa kraju w którym żyjesz "pseudopatrioto". rudy błazen z druhem
|
|
sala bardzo ladna. jedzenie takie saobie, malo jedzenia za bardzo duza cene
|
|
|
24v - o co TY walczysz ? Gdzie ty tam masz szerzenie nienawiści lub propagowanie faszyzmu ? Autor pokazuje nam paradoks współczesnego życia w Polsce (a konkretniej w naszym regionie) gdzie przeciętny Polak haruje jak głupi za marne grosze, żeby nie powiedzieć "ochłapy" a "uchodźca" leży sobie do góry brzuchem licząc kaskę z zapomogi i śmieje się prosto w oczy autochtonom... nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
niewiem co za ciota rudy błazen z druhem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |