Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
jak kler doi polskie państwo |
Nie no pewnie, że lepiej siedzieć w domu przed pc i pisać tylko pierdoły na 4lomza. Można i tak, ale kto co lubi. Jeden gnije w 4 ścianach, inny lubi przejść się w nowe miejsce żeby posiedzieć ze znajomymi.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: jak kler doi polskie państwo |
człowieku, większość z nich mieszka w nowoczesnych 'KOŁCHOZACH' zwanych blokami. Nie ma tam ani kawałka trawnika, a jak jest to zasrany przez psy, leżą tam kipy i h wie co. Wejdziesz w tak zwaną klatkę to jebie, sąsiad cię zaleje, muzykę puści za głośno i za pużno. Piwnice opierdol.ą. Do garażu pół kilometra jeżeli jest, bo jak nie to ci samochód porysują albo opier.. . 2 pokoje na krzyż, a jak już 5 to wielki rarytas. Część wzięła kredyty na cale życie, jak umrą to się im dopiero skończą. Cześć posprzedawała ziemię. I tkwią w tych 'kołchozach' pod dyktando spółdzielni. Wiem bo sam miałem nieprzyjemność mieszkać. A co poniektórzy cieszą 4 litery że w SWOJĄ JAKŻE WSPANIAŁA EGZYSTENCJĘ SPĘDZAJĄ W MIESZKANIACH SPÓŁDZIELCZYCH.
|
|
pani Wróblewska! popieram :)
|
|
Gdzie w Łomży są jakieś opuszczone samochody? Nie chcę ich niszczyć czy coś w tym stylu. I proszę bez idiotycznych odpowiedzi że na Prusa 8.
|
|
W okolicach dworca pkp - koło tych ruder na drodze łączącej Piłsudskiego z Sikorskiego. Najwyraźniej nie przeszkadzają żadnym inspekcjom i strażom miejskim ...
|
|
A co to jest ta "potrawka z grilla"? ;) A poważnie to elegancko odremontowali tą starą remizę.
|
|
Polecam tez INTERNETIe (dawny Netster polaczony z Netia) maja teraz fajne promocje na net w symetryku 8/8Mbit chyba za 59 zl i chyba sprzedaja tez 16Mbit. Jest mozliwosc dokupienia pakietu z telefonem (mozna przeniesc swoj stary nr tel. np. z TP). Telefon daja po kablu TP albo po swoim lub VoIPie. Osobiscie korzystam i polecam.
|
|
Internet stacjonarny era 20mb za 79 zl Odrazu bym go kupil - gdyby nie to ze zlodzieje karza jednoczesnie korzystac z telefonu tp
|
|
Film o codziennym życiu Czeczenów. Zobaczysz jak ich malutkie dzieci biegają beż żadnego nadzoruprzy ruchliwej drodze. Ile dzieci rodzą ich kobiety (rodzić zaczynają w wieku 16 lat i rodzą aż do 60 roku życia). Zobaczysz jak żonaci Czeczeni wyrywaja polskie tępe lachony. Jakimi jeżdżą samochodami. W 3 częsci będzie o zakupach czeczenów - kupują drogie artykuły, na które Polaków nie stać. Zobaczysz jak Czeczenki kupuja złota bizuterię za kasę z zasiłków. Czy oni są naprawdę tacy biedni jak pokazuja media. http://www.youtube.com/watch?v=aZkwm2AP6gA http://www.youtube.com/watch?v=Yc3kdwjnMmU http://zywot.czeczena.cz.2.rozrywka.patrz.pl http://patrz.pl/filmy/zywot-czeczena-cz-1-dzieci-pop-music
|
|
Dostają ogromne zapomogi Na Łomże jest to kwota rzedu 2.400.000 zl rocznie I co oni beda narzekac? A swoja droga mieli ich wykurzyc z Łomży - uda sie to czy nie???
|
|
dokladnie, dowiedz sie i napisz cos wiecej, to sa bloki przy ul. Poznanskiej tak? 4 stowy czynszu to powinno byc za ok 80m2 a nie praktycznie polowe, cos ptrzesadzili i to grubo...a moze spoldzielnia sie zmienila czy odsprzedali jakiemus developerowi jesli tak mozna nie wiem, nie mam pojecia, ale to strasznie duzo. a moze w tym sa juz oplaty, albo garaze? Jesli sa tam garaze wogole...ciezka i dziwna sprawa... mi to konkretnie chodzi o kupno mieszkania wlasnie w tych nowych blokach, albo w starszych ale kloniecznie na poludniu...
|
|
na woj polskiego 9 stoi taka kia ceed
|
|
Czy to ta z niebieskimi pasami?
|
|
na górce koło Gienia stoi Viper
|
|
arabski ciebie wezma na tego co tibaga za kieszonke tszymal hahaha apostata
|
|
Witam Nie jestem rasistą ani coś w tym stylu ale WKUR...AM się tym że żyje świadomie w kraju w którym czuje się jak intruz,oni mają zasiłek jakiś tam cały czas i mieszkanie a my dostaniemy zasiłek 6 miesięcy jak przerobimy rok czasu na umowe o ile łaskawy pracodawca nam z łaski da umowe na cały etat a nie na 1/2 czy też 1/4 KOMEDIA.My nie zapłacimu czynszu to won a ich nie wywalą przecież bo oni są uchodżcami i mieszkają w ośrodku dla nich,naprawde żle sie dzieje i ja jestem tego zdania że POLSKA to tylko kraj mojego pochodzenia wstyd mi ze się dba lepiej o innych jak o rodaków.np.Się cieszymy że my wygraliśmy wojnę z niemcami a to my do nich jeżdzimy do pracy kto jak żądzi.
|
|
i po co Ci to ? nie lepiej wózek z Lidla ukraść? _________________________________________________________________ http://www.michalkiewicz.pl/ https://myslpolska.info/ http://kresywekrwi.blogspot.com/?m=0
|
|
mnie wzieli na reżysera
|
|
Ile jest pizzeri i gdzie się znajdują , jakie mają nazwy , która pizzeria jest najlepsza. Oczywiście chodzi o pizzerie łomżyńskie. apostata
|
|
Ech wy rasiści i ksenofobi!!! Gdzie politpoprawne towarzystwo - Thomas, nie_dotyczy, martuchnam, akasha itp wesołki? Zaraz wyzwą was od faszystów i nazistów, że przemiłych i nad wyraz uczciwych Cyganów od złodziei wyzywacie. Cyganie nie kradną!!! Oni kultywują swoją barwną tradycję!!!
|
|
Takich tematów jest już wiele,poszukaj w archiwum.
|
|
Wedlug mnie niepoprawnie napsiales ze placisz za cos czego nie masz. Skoro do tej pory nie korzystales z mms-ow to i za nie nie placiles. Co nie zmienia jednak faktu ze tak stara juz technologia nie powinan wystepowac z bledami. I nie dziw sie temu co napsize ale nasuwa sie tylko jedna odpowiedz: nie mozesz wysylac mmsow bo albo twoj telefon tego nie obsluguje albo jest skonfigurowany np na innego operatora. Karta sim.. co ona ma do rzeczy? Skoro twierdzisz ze wszystko masz w porzadku a nadal mms ci nei dziala to diz do salonu i zapytaj o ta sprawe. Osobiscie nie speram teraz w umowach ale podejrzewam ze taka sprawa nie bedzie miala wplywu na rozwiazanie umowy. Mam natomiast do ciebie koelgo inne pytanie... Czy ty zwariowales? Bo nikt o zdrowych zmyslach nie podpisuje umowy abonamentowej w orange... co dostales?? 100 minut za 50 zlotych? a moze 1000 minut do orange za 50 zl? Jezeli juz ci zalezy na tej sieci to wszystko znalazlbys w ofercie na karte. I nie wzialbys beznadziejengo telefonu za zlotowke. ALbo nie doplacalbys do innego telefonu ktory nie jest wart doplaty. Orange ma najgorsza oferte abonamentowa na rynku!!! Omijajcie tego operatora z daleka. Co innego prepaid - niektorym moze przypasc do gustu.
|
|
Wisła do przodu Ruch w plecy Jaga u siebie wygra
|
|
jasiu ale dostaniesz tyle razy wpiertol i jak smiec bedziesz nie raz blagal o litosc [jako tbag] a to ze lubisz dmuchac dziewczynki to powinni cie powiesic ;]
|
|
Tez nie jestem rasista... bo nie pluje czeczencowi pod nogi. Ale w zupelnosci zgadzam sie wypowiedzia przedmowcy. Nie chcemy w Łomży Czeczncow i kropka!!!
|
|
NO NAPRAFDE CI PISZE O VECTZE MOJEJ TYLKO ZE MI LEJCE ZABRALI I STOJI BIDULKA BES POZYTKU ! " Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"
|
|
praca z tematu dla mnie ale za durzo tekstu rzebym muk to pszeczytac tak wjenc nie bende tego czytal po szkoda czasu robota f polu czeka i zaraz ide pale zetora podczepiam bona i ośka w pole orać ........... wiem rze nikt tego nie czyta i zaraz pewnie ktos mi powie ze bronami sie nie ora ale niestety ja wiem lepiej i mam zafsze racje hoc wam morze siem wydawac rze to wy macie racje to i tak ja mam racje .... to by bylo na tyle kolorowe przczoly i motyle ! rudy błazen z druhem
|
|
brylant300 zgadles;p
|
|
fazi pawelku, ostroznie z tego co pamietam to tez spedzales czas na orlenie;)
|
|
tarczyn - czytanie ze zrozumieniem nie jest twoją mocną stroną. Nie krytykuje Coca Coli (chociaż wole Cherry Coke), anie nie krytykuję niemieckich samochodów (sam jeżdżę właśnie sprowadzonym i nie narzekam). Podałem to jako przykłady zjawisk, typu "drang nach Osten". Gwoździem tematy jest link. Czy nasze dzieci, wnuki nie będą się czuły w szkołąch, które im wybudowaliśmy tak jak czują się obecnie mali Niemcy w swoich szkołach? Myślę, że to jedne z gorszych uczuć - we własnym domu, we własnej ojczyźnie czuć się jak intruz.
|
|
co ty wygadujesz gociu?
|
|
c2h5oh forum
|
|
A tak na poważnie? Kogo polecacie i odradzacie?
|
|
Zaprosic jakiś KULT, ech... marzenie sciętej głowy
|
|
Nie ma co się łudzić. Kibicowsko Polska jest w czołówce piłkarsko niestety na dnie. " Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |